Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 minutes ago, dim_mnia said:

Woah woah τόσο χάλια φακ... Ναι αυτό με το τορρεντ το δοκιμάσα κ πάλι τα ίδια,  δε θα ασχοληθώ καν πλέον, πρέπει να πάρω κάναν νέο 😢😢 αυτοί οι tplink φαίνονται καλοί

τα tp link ειναι value for money.

• Like 1
  • Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
37 λεπτά πριν, poulinos είπε

τα tp link ειναι value for money.

αν θες "custom" router όμως πρέπει να θυμάσαι κάτι ρυθμίσεις PPoE κάτι τέτοια και δύο αριθμούς ή δε χρειάζεται;

Δημοσ.
33 minutes ago, dim_mnia said:

αν θες "custom" router όμως πρέπει να θυμάσαι κάτι ρυθμίσεις PPoE κάτι τέτοια και δύο αριθμούς ή δε χρειάζεται;

adsl vpi 8 vci 35 και pppoe/llc.συνηθως ειναι και το default και στα ρουτερ του εμποριου

σε vdsl vlan id 835 με μονη εξαιρεση αν εχεις forthnet και παιρνεις vdsl απο το αστικο κεντρο και οχι απο kv που εκει θα εχεις vlan id 1102.

και βεβαια username/password αν εχει ο παροχος πχ Ote/forthnet αλλιως στους αλλους βαζεις οτιδηποτε και συνηθως παιζει.αν ειναι adsl ΑΡΥΣ εκει  βεβαια θα χρειαστει να βαλεις ναι μεν τυχαιο Username αλλα στο τελος να εχει @hol.gr για παραδειγμα.στο vdsl οσο ξερω δεν χρειαζεται και εγω που εχω forthnet και να μην βαλω το @forthnet.gr συνδεεται κανονικα.

• Thanks 1
Δημοσ.
10 ώρες πριν, poulinos είπε

adsl vpi 8 vci 35 και pppoe/llc.συνηθως ειναι και το default και στα ρουτερ του εμποριου

σε vdsl vlan id 835 με μονη εξαιρεση αν εχεις forthnet και παιρνεις vdsl απο το αστικο κεντρο και οχι απο kv που εκει θα εχεις vlan id 1102.

και βεβαια username/password αν εχει ο παροχος πχ Ote/forthnet αλλιως στους αλλους βαζεις οτιδηποτε και συνηθως παιζει.αν ειναι adsl ΑΡΥΣ εκει  βεβαια θα χρειαστει να βαλεις ναι μεν τυχαιο Username αλλα στο τελος να εχει @hol.gr για παραδειγμα.στο vdsl οσο ξερω δεν χρειαζεται και εγω που εχω forthnet και να μην βαλω το @forthnet.gr συνδεεται κανονικα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...