Μακιαβέλλι Δημοσ. 16 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουνίου 2018 Στις 31/3/2018 στις 6:38 ΠΜ, poulinos είπε bios update mobo.firmware update router.drivers καρτας απο κατασκευαστη καρτας δικτυου.δοκιμη 100 full duplex σε περιπτωση που εισαι 1000 full duplex.δοκιμη με αλλο ethernet η ελεγχο οτι τα χρωματα ειναι σωστα Ξεχασμένο thread. Εχω κανει bios update, firmware, αλλα καλώδια, αλλη θύρα. Τιποτα. Θα δω τι ειναι το duplex και θα κανω αυτο που μου λες. Ευχαριστω. Σε αλλο σπιτι που ήμουν για καποιο διαστημα δούλευε απροβληματιστα παντως αν και το δικο μου router δείχνει online time ημερών και ας κανει μερικά dcs την μερα. Κατα πως φαίνεται δεν εχει να κανει με sw ή hw του pc. Πουλινε δεν ξερω αν εχει σημασία αλλα εχω 50αρα γραμμή απο ΑΚ με συγχρονισμό στα 25/5.
dim_mnia Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 Στις 16/6/2018 στις 8:50 ΠΜ, Μακιαβέλλι είπε Ξεχασμένο thread. Εχω κανει bios update, firmware, αλλα καλώδια, αλλη θύρα. Τιποτα. Θα δω τι ειναι το duplex και θα κανω αυτο που μου λες. Ευχαριστω. Σε αλλο σπιτι που ήμουν για καποιο διαστημα δούλευε απροβληματιστα παντως αν και το δικο μου router δείχνει online time ημερών και ας κανει μερικά dcs την μερα. Κατα πως φαίνεται δεν εχει να κανει με sw ή hw του pc. Πουλινε δεν ξερω αν εχει σημασία αλλα εχω 50αρα γραμμή απο ΑΚ με συγχρονισμό στα 25/5. και εμένα το ίδιο γίνεται....κινητό συνδέεται κανονικά...πρέπει να πάω στη σελίδα του router (στο status φαίνεται πως υπάρχει μόνο μια σύνδεση ενεργή, αυτή του κιν με wifi, ethernet λέει τίποτα) να κάνω επανεκκίνιση από εκεί και στη συνέχεια αφού ξανα ανοίξει να ξαναμπώ και να πατήσω "connect internet" (ίσως να μη χρειάζεται σε εσένα) και ίσως να μη το εντοπίζει πάλι! οπότε πάλι τα ίδια... 99% θέμα router θα είναι, έχω ένα σάπιο που δίνουν οι πάροχοι...
Μακιαβέλλι Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 2 ώρες πριν, dim_mnia είπε και εμένα το ίδιο γίνεται....κινητό συνδέεται κανονικά...πρέπει να πάω στη σελίδα του router (στο status φαίνεται πως υπάρχει μόνο μια σύνδεση ενεργή, αυτή του κιν με wifi, ethernet λέει τίποτα) να κάνω επανεκκίνιση από εκεί και στη συνέχεια αφού ξανα ανοίξει να ξαναμπώ και να πατήσω "connect internet" (ίσως να μη χρειάζεται σε εσένα) και ίσως να μη το εντοπίζει πάλι! οπότε πάλι τα ίδια... 99% θέμα router θα είναι, έχω ένα σάπιο που δίνουν οι πάροχοι... Αλλαξα και ρουτερ. Στο αλλο σπιτι που ημουν με ιδιο ρουτερ ημουν μια χαρα. Δεν ξερω τι να υποθεσω, δεν φταιει το sw του pc, δεν φταιει το router, μαλλον φταιει η γραμμη, εντός ή εκτος σπιτιου δεν ξερω. Τωρα αν γινεται να κανει dc χωρις να φαινεται αποσυνδεση στο 168.κλπ.κλπ δεν ξερω. 1
BlueBlood7 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 Το software δεν μπορεί να φταίει. Για το hardware πάρε μια φθηνή κάρτα pci και δοκίμασε. 5 ευρώ έχει. Αν και με την pci δεν έχεις πρόβλημα τότε απευθύνσου στον πάροχο και δήλωσε βλάβη.
poulinos Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2018 On 16/06/2018 at 08:50, Μακιαβέλλι said: Ξεχασμένο thread. Εχω κανει bios update, firmware, αλλα καλώδια, αλλη θύρα. Τιποτα. Θα δω τι ειναι το duplex και θα κανω αυτο που μου λες. Ευχαριστω. Σε αλλο σπιτι που ήμουν για καποιο διαστημα δούλευε απροβληματιστα παντως αν και το δικο μου router δείχνει online time ημερών και ας κανει μερικά dcs την μερα. Κατα πως φαίνεται δεν εχει να κανει με sw ή hw του pc. Πουλινε δεν ξερω αν εχει σημασία αλλα εχω 50αρα γραμμή απο ΑΚ με συγχρονισμό στα 25/5. αν κανει dc's θα δεις λαμπακια να σβηνουν.αν εισαι μακρυα λογικο το 25/5.κατα τα αλλα φτιαξε την καλωδιωση συμφωνα με αυτο για να παρεις τα μεγιστα. https://www.cyta.com.cy/mp/informational/support/files/wiring-guide-for-broadband_GR.pdf αν εχεις ακομα dc's πρεπει να σου αλλαξουν margin για να εισαι σταθερος.θα χασεις σε ταχυτητα βεβαια. On 20/06/2018 at 12:16, dim_mnia said: και εμένα το ίδιο γίνεται....κινητό συνδέεται κανονικά...πρέπει να πάω στη σελίδα του router (στο status φαίνεται πως υπάρχει μόνο μια σύνδεση ενεργή, αυτή του κιν με wifi, ethernet λέει τίποτα) να κάνω επανεκκίνιση από εκεί και στη συνέχεια αφού ξανα ανοίξει να ξαναμπώ και να πατήσω "connect internet" (ίσως να μη χρειάζεται σε εσένα) και ίσως να μη το εντοπίζει πάλι! οπότε πάλι τα ίδια... 99% θέμα router θα είναι, έχω ένα σάπιο που δίνουν οι πάροχοι... παρτε το κομματι κομματι για να δειτε που ειναι το θεμα.αλλο καλωδιο ethernet,δοκιμη απο αλλη συσκευη,δοκιμη με αλλο router.ενα ενα καθε φορα για να βλεπεις τι δεν φταιει και να το αποκλειεις.βεβαια αν εχεις κανα σαπιδορουτερ στυλ zte 108 εκει ξεκινας με αυτο να το αλλαξεις.επισης για τα dc's οπως ειπα περα απο τα led κοιταμε και το log file On 20/06/2018 at 14:31, Μακιαβέλλι said: Αλλαξα και ρουτερ. Στο αλλο σπιτι που ημουν με ιδιο ρουτερ ημουν μια χαρα. Δεν ξερω τι να υποθεσω, δεν φταιει το sw του pc, δεν φταιει το router, μαλλον φταιει η γραμμη, εντός ή εκτος σπιτιου δεν ξερω. Τωρα αν γινεται να κανει dc χωρις να φαινεται αποσυνδεση στο 168.κλπ.κλπ δεν ξερω. αν αλλαξες και ρουτερ δεν φταιει το ρουτερ.αν δεν εχεις θεμα με ολες τις αλλες συσκευες τοτε φταιει το pc.αν κανει πολυ γρηγορο disconnect υπαρχει περιπτωση να μην χασει ip και να παρει την ιδια οποτε το ρουτερ να μην το θεωρησει disconnect.σε μερικα ρουτερ βεβαια βλεπεις ειτε στο log ειτε μεσα στο interface οτι εχασε sync.αλλα εκει θα σβησει καποιο λαμπακι.ακομα και αν εφταιγε η γραμμη και επεφτε το margin χαμηλα δεν θα πρεπε να παιζουν ουτε οι αλλες συσκευες.οποτε μια δοκιμη ειναι να δεις αν εχεις ιντερνετ με ενα κινητο την στιγμη που δεν εχεις ιντερνετ στο pc. On 20/06/2018 at 18:33, BlueBlood7 said: Το software δεν μπορεί να φταίει. Για το hardware πάρε μια φθηνή κάρτα pci και δοκίμασε. 5 ευρώ έχει. Αν και με την pci δεν έχεις πρόβλημα τότε απευθύνσου στον πάροχο και δήλωσε βλάβη. θα μπορουσε να φταιει κατι στην εγκατασταση των windows
Μακιαβέλλι Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2018 Έλα @poulinos λαμπάκια δεν έσβηναν ποτέ. Ούτε έτρωγε DC το router. Έβαλα το entry 2i plus που δίνει για την 50αρα ο ΟΤΕ και έστρωσε. Ενώ με 3 διαφορετικά απλά entry 2i έτρωγα DC χωρίς να κλείνει κάποιο λαμπάκι ή να έχει θέμα κάποια συσκευή που ήταν με wifi.
poulinos Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2018 10 minutes ago, Μακιαβέλλι said: Έλα @poulinos λαμπάκια δεν έσβηναν ποτέ. Ούτε έτρωγε DC το router. Έβαλα το entry 2i plus που δίνει για την 50αρα ο ΟΤΕ και έστρωσε. Ενώ με 3 διαφορετικά απλά entry 2i έτρωγα DC χωρίς να κλείνει κάποιο λαμπάκι ή να έχει θέμα κάποια συσκευή που ήταν με wifi. επρεπε να δεις το log για να δεις αν κανει dc.γιατι το λαμπακι και να χασει sync θα συγχρονισει παλι σε μισο λεπτο.επισης δεν θα πρεπε να παιζες ουτε με Wifi αν εκανε dc.anyway αφου λυθηκε ολα οκ.
Μακιαβέλλι Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2018 22 λεπτά πριν, poulinos είπε επρεπε να δεις το log για να δεις αν κανει dc.γιατι το λαμπακι και να χασει sync θα συγχρονισει παλι σε μισο λεπτο.επισης δεν θα πρεπε να παιζες ουτε με Wifi αν εκανε dc.anyway αφου λυθηκε ολα οκ. Είδα το log. Δεν έκανε DC. Κάτι έπαιζε με το pc μου και το συγκεκριμένο μοντέλο ρούτερ. Άγνωστο τι...
dim_mnia Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, poulinos είπε αν κανει dc's θα δεις λαμπακια να σβηνουν.αν εισαι μακρυα λογικο το 25/5.κατα τα αλλα φτιαξε την καλωδιωση συμφωνα με αυτο για να παρεις τα μεγιστα. https://www.cyta.com.cy/mp/informational/support/files/wiring-guide-for-broadband_GR.pdf αν εχεις ακομα dc's πρεπει να σου αλλαξουν margin για να εισαι σταθερος.θα χασεις σε ταχυτητα βεβαια. παρτε το κομματι κομματι για να δειτε που ειναι το θεμα.αλλο καλωδιο ethernet,δοκιμη απο αλλη συσκευη,δοκιμη με αλλο router.ενα ενα καθε φορα για να βλεπεις τι δεν φταιει και να το αποκλειεις.βεβαια αν εχεις κανα σαπιδορουτερ στυλ zte 108 εκει ξεκινας με αυτο να το αλλαξεις.επισης για τα dc's οπως ειπα περα απο τα led κοιταμε και το log file αν αλλαξες και ρουτερ δεν φταιει το ρουτερ.αν δεν εχεις θεμα με ολες τις αλλες συσκευες τοτε φταιει το pc.αν κανει πολυ γρηγορο disconnect υπαρχει περιπτωση να μην χασει ip και να παρει την ιδια οποτε το ρουτερ να μην το θεωρησει disconnect.σε μερικα ρουτερ βεβαια βλεπεις ειτε στο log ειτε μεσα στο interface οτι εχασε sync.αλλα εκει θα σβησει καποιο λαμπακι.ακομα και αν εφταιγε η γραμμη και επεφτε το margin χαμηλα δεν θα πρεπε να παιζουν ουτε οι αλλες συσκευες.οποτε μια δοκιμη ειναι να δεις αν εχεις ιντερνετ με ενα κινητο την στιγμη που δεν εχεις ιντερνετ στο pc. θα μπορουσε να φταιει κατι στην εγκατασταση των windows εμένα είναι χειρότερο router από το zte 108 :'(
poulinos Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2018 On 29/09/2018 at 15:34, Μακιαβέλλι said: Είδα το log. Δεν έκανε DC. Κάτι έπαιζε με το pc μου και το συγκεκριμένο μοντέλο ρούτερ. Άγνωστο τι... ναι εφοσον λες οτι και τα κινητα επαιζαν δεν ηταν disconnect.κατι με το pc.εκει θελει πολλες δοκιμες.απο αλλη καρτα απο Format απο αλλο pc γιατι 1002 μπορει να ειναι. On 29/09/2018 at 16:27, dim_mnia said: εμένα είναι χειρότερο router από το zte 108 😢 χειροτερα απο το 108 η τοσο χαλια ειναι τα gennet(oxygen) τα air ties, τα crypto.κανα sagem πριν 10 χρονια.σε καθε περιπτωση απλα η ζητα αλλο αν σου δινουν η παρε καποιο απο το εμποριο.
dim_mnia Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 3 ώρες πριν, poulinos είπε ναι εφοσον λες οτι και τα κινητα επαιζαν δεν ηταν disconnect.κατι με το pc.εκει θελει πολλες δοκιμες.απο αλλη καρτα απο Format απο αλλο pc γιατι 1002 μπορει να ειναι. χειροτερα απο το 108 η τοσο χαλια ειναι τα gennet(oxygen) τα air ties, τα crypto.κανα sagem πριν 10 χρονια.σε καθε περιπτωση απλα η ζητα αλλο αν σου δινουν η παρε καποιο απο το εμποριο. gennet oxygen
poulinos Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 21 minutes ago, dim_mnia said: gennet oxygen yeaaaa.ελληνικη εταιρεια.παλια ηταν designed in greece made in romania.μετα εγιναν oxygen και νομιζω κατι τα εφτιαχνε η intracom.στην πραξη οτι χειροτερο εχω πετυχει σε εξοπλισμο.χειροτερα απο zte και απο crypto.ολοκληρη λιστα με προβληματα θα μπορουσα να γραψω.εταιρεια που δεν θα πρεπε να υπαρχει.προβληματα που δεν θα πρεπε να εχουν βγει ποτε.ειπαμε baby problems αλλα οταν εχεις φτιαξει 5 boards δεν θα πρεπε να τα εχεις.που να ξεκινησω που να τελειωσω.απλα σηκωνω τα χερια ψηλα.η λεξη ερασιτεχνης ειναι λιγο. οπως ελεγα αν το gennet εκανε αυτα που υποτιθεται οτι μπορει να κανει και να τα κανε ολα μαζι θα πεταγε.
dim_mnia Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 15 ώρες πριν, poulinos είπε yeaaaa.ελληνικη εταιρεια.παλια ηταν designed in greece made in romania.μετα εγιναν oxygen και νομιζω κατι τα εφτιαχνε η intracom.στην πραξη οτι χειροτερο εχω πετυχει σε εξοπλισμο.χειροτερα απο zte και απο crypto.ολοκληρη λιστα με προβληματα θα μπορουσα να γραψω.εταιρεια που δεν θα πρεπε να υπαρχει.προβληματα που δεν θα πρεπε να εχουν βγει ποτε.ειπαμε baby problems αλλα οταν εχεις φτιαξει 5 boards δεν θα πρεπε να τα εχεις.που να ξεκινησω που να τελειωσω.απλα σηκωνω τα χερια ψηλα.η λεξη ερασιτεχνης ειναι λιγο. οπως ελεγα αν το gennet εκανε αυτα που υποτιθεται οτι μπορει να κανει και να τα κανε ολα μαζι θα πεταγε. 😢 Meanwhile δε δουλεύει καν το port forward... δηλαδή έχω βάλει ένα πρόγραμμα μου να ακούει στη πόρτα 5555 πχ και στο gennet oxygen έβαλα rule να ανοιχτεί η πόρτα 5555 του μηχανήματος με τη τάδε IP (static εσωτερική IP) αλλά απ'έξω φαίνεται closed 😢
poulinos Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 4 hours ago, dim_mnia said: 😢 Meanwhile δε δουλεύει καν το port forward... δηλαδή έχω βάλει ένα πρόγραμμα μου να ακούει στη πόρτα 5555 πχ και στο gennet oxygen έβαλα rule να ανοιχτεί η πόρτα 5555 του μηχανήματος με τη τάδε IP (static εσωτερική IP) αλλά απ'έξω φαίνεται closed 😢 για να δοκιμασεις αν ενα port ειναι ανοιχτο κανε τα παρακατω. α.αν εχεις οτενετ πρεπει να κλεισεις την αυξημενη ασφαλεια οτενετ διοτι κοβει ports. β.ανοιξε την port πχ 44444 γ.περνα το mtorrent και δωσε μεσα στο mtorrent την θυρα 44444.κλεισει και ανοιξε το τορρεντ δ.πηγαινε στο www.canyouseeme.org και δες αν ειναι ανοιχτη.για να βγει ανοιχτη η port πολλες φορες πρεπει να χρησιμοποιειται αλλιως θα στην δειξει κλειστη.οποτε αυτο με το τορρεντ ειναι ο πιο ευκολος τροπος για να την εχεις σε χρηση την port και να στην βγαλει ανοιχτη αν δεν εχεις κανει καποιο αλλο λαθος.και επισης καλο θα ειναι στην lan ip που θα κανεις το port forward να εχεις δωσει καρφωτα αυτην την ip στο tcp ip της καρτας δικτυου.β.απορω γιατι δεν το εχεις αλλαξει ακομα αυτο το ρουτερ.στην oxygen καθε 20 μερες εβγαζαν και firmware update.κατι εφτιαχναν και κλασσικα παντα κατι χαλαγαν.τι στα αρχικα firmware θεμα με το mac address filtering τι αργοτερα προβλημα με το στοιχειο χρονισμου που δεν επαιζε το port μετα απο ενα firmware που εβγαλαν.απλα τραγικοι.ολα τα fan στα 15χχχ,25χχχ,35χχχ board μετα απο λιγο καιρο χαλαγαν.στα 14201 και 24201 η μπαταρια ηταν ενσωματωμενη και μετα απο καμποσο καιρο φουσκωνε και ανοιγε λιγο το καπακι.απο την θερμοκρασια το καπακι κιτρινιζε.στα αλλα τα board εβαζες εσυ μπαταρια και παλι μετα απο λιγο καιρο φουσκωνε.ηταν οι μονοι οι οποιοι στο 45χχχ και 55χχχ board εβαλαν fan sta adsl/vdsl chips διοτι ζεστενοντουσαν και τα καλωδια του fan ηταν κολλημενα στο pcb.μετα απο τοσα μοντελα καταλαβαν οτι τα adsl/vdsl modules ζεστενονται και καναν αποσυνδεσεις. στο 35402 μοντελο ειχε μπει ενα chip πανω καταλαθως που δεν επρεπε. στην μπαταρια σου ελεγε να βαλεις το κοκκινο ή το κιτρινο καλωδιο στο pin1.μια παρτιδα βγηκε με κοκκινο στην μια πλευρα και κιτρινο στην αλλη και δεν ηξερες πως παει.αν την εβαζες αναποδα παιρνει να επαιρνες το ρουτερ στα χερια.η απαντηση της oxygen αν εχει και κοκκινο και κιτρινο το κοκκινο να κοιτατε.σε ενα σημειο εφτιαξαν μπαταριες που δεν ειχαν ανοιξει τρυπες απο κατω και δεν εμπαιναν στην θηκη για την μπαταρια. τα ειπα και ξεσκασα.πιο τραγικη εταιρεια δεν εχω δει απλα ποτε. και ενα απο τα πιο τραγικα συζητηση εγω με oxygen. εχει χαλασει το ανεμιστηρακι στο chipset. απαντηση:δεν χαλαει αυτο το ανεμιστηρακι. ετοιμος να του πω οπα ρε μεγαλε τι ειναι και δεν χαλαει.του λεω εχει χαλασει μπορειτε να το τσεκαρετε. με ρωταει τι ταση γραφει απο κατω(πρωτο φαουλ να πουλας ενα προιον και να με ρωτας τι fan φοραει). του λεω εχει Fan 5 volt. απαντηση gennet(δευτερο φαουλ)δεν γινεται να φοραει 5 .12 φοραει. πηγα να του πω εισαι οτι νανε εκτος αν υπονοεις οτι ειμαι τυφλος. λεει θα στειλω τεχνικο.ο τεχνικος ερχεται με 12 volt fan. αφου βλεπει οτι τα φαν ειναι 5 και οτι δεν το εβγαλα απο το μυαλο μου παιρνει πισω και ο super duper τεχνικος του λεει να τραβηξει απο αλλη γραμμη στο pcb για να δωσει 12 volt. αυτα τα λιγα γιατι ειναι παρα πολλα που απλα θελω να τα ξεχασω γιατι θα γραφω για καμια ωρα ακομα.
dim_mnia Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 1 ώρα πριν, poulinos είπε για να δοκιμασεις αν ενα port ειναι ανοιχτο κανε τα παρακατω. α.αν εχεις οτενετ πρεπει να κλεισεις την αυξημενη ασφαλεια οτενετ διοτι κοβει ports. β.ανοιξε την port πχ 44444 γ.περνα το mtorrent και δωσε μεσα στο mtorrent την θυρα 44444.κλεισει και ανοιξε το τορρεντ δ.πηγαινε στο www.canyouseeme.org και δες αν ειναι ανοιχτη.για να βγει ανοιχτη η port πολλες φορες πρεπει να χρησιμοποιειται αλλιως θα στην δειξει κλειστη.οποτε αυτο με το τορρεντ ειναι ο πιο ευκολος τροπος για να την εχεις σε χρηση την port και να στην βγαλει ανοιχτη αν δεν εχεις κανει καποιο αλλο λαθος.και επισης καλο θα ειναι στην lan ip που θα κανεις το port forward να εχεις δωσει καρφωτα αυτην την ip στο tcp ip της καρτας δικτυου.β.απορω γιατι δεν το εχεις αλλαξει ακομα αυτο το ρουτερ.στην oxygen καθε 20 μερες εβγαζαν και firmware update.κατι εφτιαχναν και κλασσικα παντα κατι χαλαγαν.τι στα αρχικα firmware θεμα με το mac address filtering τι αργοτερα προβλημα με το στοιχειο χρονισμου που δεν επαιζε το port μετα απο ενα firmware που εβγαλαν.απλα τραγικοι.ολα τα fan στα 15χχχ,25χχχ,35χχχ board μετα απο λιγο καιρο χαλαγαν.στα 14201 και 24201 η μπαταρια ηταν ενσωματωμενη και μετα απο καμποσο καιρο φουσκωνε και ανοιγε λιγο το καπακι.απο την θερμοκρασια το καπακι κιτρινιζε.στα αλλα τα board εβαζες εσυ μπαταρια και παλι μετα απο λιγο καιρο φουσκωνε.ηταν οι μονοι οι οποιοι στο 45χχχ και 55χχχ board εβαλαν fan sta adsl/vdsl chips διοτι ζεστενοντουσαν και τα καλωδια του fan ηταν κολλημενα στο pcb.μετα απο τοσα μοντελα καταλαβαν οτι τα adsl/vdsl modules ζεστενονται και καναν αποσυνδεσεις. στο 35402 μοντελο ειχε μπει ενα chip πανω καταλαθως που δεν επρεπε. στην μπαταρια σου ελεγε να βαλεις το κοκκινο ή το κιτρινο καλωδιο στο pin1.μια παρτιδα βγηκε με κοκκινο στην μια πλευρα και κιτρινο στην αλλη και δεν ηξερες πως παει.αν την εβαζες αναποδα παιρνει να επαιρνες το ρουτερ στα χερια.η απαντηση της oxygen αν εχει και κοκκινο και κιτρινο το κοκκινο να κοιτατε.σε ενα σημειο εφτιαξαν μπαταριες που δεν ειχαν ανοιξει τρυπες απο κατω και δεν εμπαιναν στην θηκη για την μπαταρια. τα ειπα και ξεσκασα.πιο τραγικη εταιρεια δεν εχω δει απλα ποτε. και ενα απο τα πιο τραγικα συζητηση εγω με oxygen. εχει χαλασει το ανεμιστηρακι στο chipset. απαντηση:δεν χαλαει αυτο το ανεμιστηρακι. ετοιμος να του πω οπα ρε μεγαλε τι ειναι και δεν χαλαει.του λεω εχει χαλασει μπορειτε να το τσεκαρετε. με ρωταει τι ταση γραφει απο κατω(πρωτο φαουλ να πουλας ενα προιον και να με ρωτας τι fan φοραει). του λεω εχει Fan 5 volt. απαντηση gennet(δευτερο φαουλ)δεν γινεται να φοραει 5 .12 φοραει. πηγα να του πω εισαι οτι νανε εκτος αν υπονοεις οτι ειμαι τυφλος. λεει θα στειλω τεχνικο.ο τεχνικος ερχεται με 12 volt fan. αφου βλεπει οτι τα φαν ειναι 5 και οτι δεν το εβγαλα απο το μυαλο μου παιρνει πισω και ο super duper τεχνικος του λεει να τραβηξει απο αλλη γραμμη στο pcb για να δωσει 12 volt. αυτα τα λιγα γιατι ειναι παρα πολλα που απλα θελω να τα ξεχασω γιατι θα γραφω για καμια ωρα ακομα. Woah woah τόσο χάλια φακ... Ναι αυτό με το τορρεντ το δοκιμάσα κ πάλι τα ίδια, δε θα ασχοληθώ καν πλέον, πρέπει να πάρω κάναν νέο 😢😢 αυτοί οι tplink φαίνονται καλοί
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα