Μακιαβέλλι Δημοσ. 26 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα, δεν το γράφω στα θέματα με τα router ή τις συνδέσεις dsl γιατί δεν πρόκειται περι αυτού. Το status του router δεν δείχνει καμία αποσύνδεση (ούτε λαμπάκια σβήνουν, ούτε αποσυνδέονται οι συσκευές που συνδέονται με wifi). Η μητρική μου είναι η asus b350 prime. Έχω δοκιμάσει και άλλο ethernet και τίποτα, ενώ και σε άλλες θύρες του router. Αντιμετώπισε κανείς με την ίδια mobo ανάλογο πρόβλημα; Τι άλλο να δοκιμάσω; Ευχαριστώ. Επεξ/σία 26 Μαρτίου 2018 από Μακιαβέλλι
cpc464 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2018 Καλησπέρα Πήγαινε στο settings/network&internet και δοκίμασε να κάνεις reset είναι η τελευταία επιλογη στη λίστα, επίσης μπορείς να δοκιμάσεις και drivers απο την σελίδα του κατασκευαστη.
kormos Δημοσ. 27 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2018 5 ώρες πριν, Μακιαβέλλι είπε Καλησπέρα, δεν το γράφω στα θέματα με τα router ή τις συνδέσεις dsl γιατί δεν πρόκειται περι αυτού. Το status του router δεν δείχνει καμία αποσύνδεση (ούτε λαμπάκια σβήνουν, ούτε αποσυνδέονται οι συσκευές που συνδέονται με wifi). Η μητρική μου είναι η asus b350 prime. Έχω δοκιμάσει και άλλο ethernet και τίποτα, ενώ και σε άλλες θύρες του router. Αντιμετώπισε κανείς με την ίδια mobo ανάλογο πρόβλημα; Τι άλλο να δοκιμάσω; Ευχαριστώ. Κάποιο σκαν ίσως τον υπολογιστή σου μήπως έχει "μπει κάποιος επισκέπτης" και συμβαίνει αυτό;
DivisionBell Δημοσ. 27 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2018 Άλλες συσκευες κάνουν τέτοια κολπα; ή μονο το PC σου?
Μακιαβέλλι Δημοσ. 27 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 27 Μαρτίου 2018 Σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας. Έχω περάσει τα drivers του ethernet από την asus. Μήπως να έκανα uninstall ο,τι είχε πριν; Αν πιστεύει κάποιος ότι θα βοηθήσει και έχει την όρεξη να με καθοδηγήσει εκτιμιταίο. @kormos κάνω τακτικά με το malwarebytes, έχεις να προτείνεις κάτι άλλο; @DivisionBell μόνο το pc.
panagiotis54 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2018 να εχει χαλασει απλα η θυρα δεν παιζει? σε αλλο pc/laptop εχεις δοκιμασει?
DivisionBell Δημοσ. 28 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2018 Βάλε νεους drivers στην καρτα Ethernet στο PC Εάν εχει πρόβλημα και μετα από αυτο βαλε το νεο firmware στο ρουτερ σου 1
kormos Δημοσ. 28 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2018 3 ώρες πριν, Μακιαβέλλι είπε Σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας. Έχω περάσει τα drivers του ethernet από την asus. Μήπως να έκανα uninstall ο,τι είχε πριν; Αν πιστεύει κάποιος ότι θα βοηθήσει και έχει την όρεξη να με καθοδηγήσει εκτιμιταίο. @kormos κάνω τακτικά με το malwarebytes, έχεις να προτείνεις κάτι άλλο; @DivisionBell μόνο το pc. Ποιά έκδοση Windows έχεις; Κάποια δοκιμή με άλλο χρήστη έχεις να κάνεις;
webparts Δημοσ. 28 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2018 Στις 26/3/2018 στις 8:16 ΜΜ, Μακιαβέλλι είπε Τι άλλο να δοκιμάσω; Aλλο ρουτερ αν εχεις. Να ξερεις οτι τα ρουτερ βγαζουν ακυρα προβληματα. Θυμαμαι ρουτερ που δεν μπορουσε να συνδεθει υπολογιστης αλλα συνδεοντουσαν κανονικα κινητα. Σε αλλο ρουτερ γινοταν το αντιστροφο.
Μακιαβέλλι Δημοσ. 28 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 28 Μαρτίου 2018 @kormos10 pro x64 @webpartsδεν φαίνεται να φταίει αυτό, αλλά θα το δοκιμάσω. Σας ευχαριστώ για την βοήθεια.
kormos Δημοσ. 28 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2018 3 ώρες πριν, Μακιαβέλλι είπε @kormos10 pro x64 @webpartsδεν φαίνεται να φταίει αυτό, αλλά θα το δοκιμάσω. Σας ευχαριστώ για την βοήθεια. Μπορείς να βγάλεις τον driver και να αφήσεις τα Windows να το βρουν αυτόματα αν και νομίζω θέμα software.
webparts Δημοσ. 28 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2018 9 ώρες πριν, Μακιαβέλλι είπε @kormos10 pro x64 @webpartsδεν φαίνεται να φταίει αυτό, αλλά θα το δοκιμάσω. Σας ευχαριστώ για την βοήθεια. Ποτε δε φαινεται
poulinos Δημοσ. 31 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2018 bios update mobo.firmware update router.drivers καρτας απο κατασκευαστη καρτας δικτυου.δοκιμη 100 full duplex σε περιπτωση που εισαι 1000 full duplex.δοκιμη με αλλο ethernet η ελεγχο οτι τα χρωματα ειναι σωστα
georgeγ Δημοσ. 31 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) εμενα μου κανει κατι παρομοιο οταν αφηνω το pc χωρις να το λειτουργω στην επιφανεια εργασιας δεν φαινεται καμμια αποσυνδεση ακομα και το εικονιδιο δικτυου στην γραμμη εργασιων ειναι ok. αλλα μολις ανοιγω browser μου γραφει ελεγξτε την συνδεση σας μετα απο λιγα λεπτα συνδεεται νομιζω καποια ρυθμιση στα windows πρεπει να ειναι αλλα δεν εχω ασχοληθει Επεξ/σία 31 Μαρτίου 2018 από georgeγ
poulinos Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 On 31/03/2018 at 16:00, georgeγ said: εμενα μου κανει κατι παρομοιο οταν αφηνω το pc χωρις να το λειτουργω στην επιφανεια εργασιας δεν φαινεται καμμια αποσυνδεση ακομα και το εικονιδιο δικτυου στην γραμμη εργασιων ειναι ok. αλλα μολις ανοιγω browser μου γραφει ελεγξτε την συνδεση σας μετα απο λιγα λεπτα συνδεεται νομιζω καποια ρυθμιση στα windows πρεπει να ειναι αλλα δεν εχω ασχοληθει δοκιμασε να βγαλεις οτιδηποτε εχει να κανει με το να πηγαινει το Pc stand by και επισης στο device manager στην καρτα δικτυου ισως να εχει καμια επιλογη για Power saving.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα