Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα στην ομάδα ήρθε τελικά η κλασική σκέψει που οι ποιο πόλοι σκέφτομαι τώρα για να έχουμε την μέγιστη εξυπηρέτηση(?)/τιμή/απόδοση για το πρώτο παίζεται γενικά είμαστε 4 χρόνια στην nova μαζί με τηλέφωνο και τηλεόραση και μας προσφέρουν 12 ώρες δωρεάν χρόνο ομιλίας σε κινητά και έχουμε όλα τα κανάλια σινεμά με 36,80€ τώρα τελευταία όπου μετακόμισα στο πανό όροφο επειδή ήταν έτοιμο το δωμάτιο ήθελα να έχω τηλεόραση.. άρχισα να ψαχνό πιο θα με συμφέρει πιο οικονομικά είδα στην cosmote το multiview το είχε με 6€ ενώ η nova με 10,89€ να τονίσω ότι το συμβόλαιο με την nova τελειώνει 1/7  έκανα μια φόρμα ενδιαφέροντος στην nova για το multiview και με πήραν σήμερα τηλέφωνο για επιβεβαίωση κλπ Στο μηνιαίο πάγιο όπου ανάφερα είναι και ο αποκωδικοποιητή όπου κάνει 50€ και τα πληρώνεις στον τεχνικό το ερώτημα όπου έχω τώρα είναι υπάρχει 12μηνη δέσμευση όταν λήξει το συμβόλαιο για την δέσμευση του multiview ειμαι υποχρεωμένος να πληρώσω Ρήτρα? Αν μου κάνουν γ@ματη προσφορά έφυγα οτε

Δημοσ.

UPDATE *προσφορά από Vodafone*

Με πήρε σήμερα η Vodafone κλασικά για να σου πουλήσουν πακέτα μου πρόσφερε 2 πάγια δώρο με 29€ και τίποτα άλλο έξτραέφαγε άμεσος Χ χαχαχα τόσο κοροϊδία ψάχνουν... δυστυχώς πολλοί την πατάνε

Δημοσ.

θες να σου δώσω εξωτερικό συνεργάτη τους ;

Σε εμένα μου είχαν δώσει το πακέτο με απεριόριστα σταθερά +300 κινητά και 24 internet με δωρο 1 σιμ με 120 προς όλους και φορητότητα και ρουτερ 

Δημοσ.
Στις 27/3/2018 στις 9:30 ΜΜ, bill2015 είπε

θες να σου δώσω εξωτερικό συνεργάτη τους ;

Σε εμένα μου είχαν δώσει το πακέτο με απεριόριστα σταθερά +300 κινητά και 24 internet με δωρο 1 σιμ με 120 προς όλους και φορητότητα και ρουτερ 

Για την Vodafone λες? 

Δημοσ.

Ναι για vodafone 

αν θες δες στο σιτε τους τα πακετα πρωτα αν σε καλυπτουν τα2play

οσο για οτε πολυ δυσκολα να πετυχεις κατι εκτος απο αυτο που εχει στο σιτε αλλα οχι και απιθανο

αν κάνεις αίτημα να φυγεις λογικα η nova θα σε καλέσει για αντιπροσφορα

Δημοσ.

Vodafone δεν πάω ούτε για πλάκα είναι αίσχος το λέω από εμπειρία που είχα με εκείνους όσο για των ΟΤΕ ελπίζω να μου κάνουν μια καλή προσφορά 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...