geioannou Δημοσ. 26 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) αρχικα θα ηθελα να ρωτησω σχετικα με το τι γινεται εαν το ρευμα ειναι τριφασικό ? ξερω οτι υπαρχουν power line για τριφασικο ρευμα, αλλα δεν ξερω - εαν ειναι διαφορετικού τυπου απο τα μονοφασικα - εαν χρειαζεται να ειναι στην ιδια φαση για να δουλεψουν ? και κατι αλλο σχετικα με τα power line. πανε με ζευγη η μπορω να παρω τρία η πεντε power line ? μιλαω για την περιπτωση που εχω πεντε σημεία για να δωσω δικτυο Επεξ/σία 26 Μαρτίου 2018 από geioannou
isay Δημοσ. 26 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) ναι. τα τριφασικου παιζουν και σε μονοφασικο, οχι το αναποδο Αυτο ειναι αναγκαιο για τα μονοφασικα. Για τα τριφασικά "πατάνε" ΚΑΙ πάνω στον ουδετερο. Σε καθε περιπτωση μονο με δοκιμή υπάρχει σιγουρια χρειάζεσαι τουλάχιστον δυο, αλλά μπορεις να βάλεις οσα θες. Πχ τωρα παιρνεις 2, μετα αλλα 2, μετα αλλο 1, μετα αλλα 3 κλπ. Απλά καθε φορα κάνεις pair απο την αρχή για να βλέπονται Επεξ/σία 26 Μαρτίου 2018 από isay
james9tito Δημοσ. 4 Απριλίου 2018 Δημοσ. 4 Απριλίου 2018 Για να μην ανοιγω νεο θεμα γραφω εδω. Ειχα το πισι μου συνδεδεμενο με 8μετρο καλωδιο δικτυου το οποιο καπου κοπηκε, δυστυχως οχι στις ακρες. Επειδη βαριεμαι να ξαναπερναω νεο καλωδιο θελω να παρω 2 powerline που να εχουν και πριζα. Υπαρχει προβλημα αν πανω τους βαλω πολυπριζο? Αν παρω με wifi θα μπορω να το απενεργοποιω οποτε θελω? Εχετε καποια αξιοπιστη προταση στα 50-60 ευρω? Κατι αλλο που πρεπει να προσεξω?
Papadrams Δημοσ. 5 Απριλίου 2018 Δημοσ. 5 Απριλίου 2018 Η εμπειρία μου με τα powerline είναι πολύ κακή. Έπαιζε μόνο σε συγκεκριμένες πρίζες. Αν έχεις τις γνώσεις και το εξοπλισμό θα μπορούσες να τερματίσεις το καλώδιο (2 βύσματα rj45) σε 2 σημεία εκεί που κόπηκε και να τα συνδέσεις με μια μούφα. Αν έχεις wifi και δεν πιάνει εκεί που θες μπορείς να πάρεις wifi extender και να πιάνει. Με ένα 15€ θα είσαι κομπλέ. Όταν δεν το χρειάζεσαι απλά το αποσυνδέεις. Ίσως σε μερικά να μπορείς να ορίσεις ώρες λειτουργίας.
poulinos Δημοσ. 6 Απριλίου 2018 Δημοσ. 6 Απριλίου 2018 On 04/04/2018 at 10:47 PM, james9tito said: Για να μην ανοιγω νεο θεμα γραφω εδω. Ειχα το πισι μου συνδεδεμενο με 8μετρο καλωδιο δικτυου το οποιο καπου κοπηκε, δυστυχως οχι στις ακρες. Επειδη βαριεμαι να ξαναπερναω νεο καλωδιο θελω να παρω 2 powerline που να εχουν και πριζα. Υπαρχει προβλημα αν πανω τους βαλω πολυπριζο? Αν παρω με wifi θα μπορω να το απενεργοποιω οποτε θελω? Εχετε καποια αξιοπιστη προταση στα 50-60 ευρω? Κατι αλλο που πρεπει να προσεξω? 50 60 ευρω tp link βαζεις.ναι μπορεις να κλεισεις το wifi.ναι μπορεις να προσθεσεις και αλλα.αμα.χρειαστει.9 στις 10 φορες μου εχουν παιξει τα powerlines.αν δεν ει αι wifi μπορεις να βεις εσυ για wifi ενα παλιο adsl router.τα παιρνεις passthrough και βαζεις πανω τους κανονικα πολυπριζο 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα