Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα στο forum θα ήθελα οποίος μπορεί να με βοηθήσει στο πρόβλημα που έχω με το pc μ βασικά είχα μια μουσική παλιά asus rampage ii extreme και μετά από κάποια χρόνια αποφάσισα να ξανά στήσω ένα pc με αυτήν το πρόβλημα είναι με την ώρα μόλις κλείσω το τροφοδοτικό και δεν πέρνει ρεύμα τι pc χάνει την ώρα όταν το έχω συνεχόμενα στο ρεύμα δεν έχει θέμα φοράω windows 7 αν βοηθάει σε κάπου αυτό και επίσης έχω αλλάξει και μπαταρία στην μητρική. 

Δημοσ.

Πάνω στην μητρική έχει μια μπαταρία, σαν κουμπί μοιάζει.  Βγάλε την μπαταρία και πάνε σε ένα κατάστημα ηλεκτρονικών και πάρε μια ίδια. και 100% θα λυθεί το πρόβλημά σου.

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, pitoma είπε

Καλησπέρα και ευχαριστω. Την έχω αλλάξει την μπαταρία και πάλι το ίδιο κάνει.

Εγώ παλιά είχα το ίδιο πρόβλημα και με την αλλαγή της μπαταριας το πρόβλημα λύθηκε. Περιμενε να σου απαντήσει κάποιος που ξέρει.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, pitoma είπε

Καλησπέρα και ευχαριστω. Την έχω αλλάξει την μπαταρία και πάλι το ίδιο κάνει.

Αυτό που λες δε θα έπρεπε να γίνεται εκτός κι αν η μπαταρία που έβαλες είναι και αυτή ξελιγωμένη. Έβαλες καινούργια CR2032 3v με τα γράμματα προς τα πάνω ή πήρες από άλλη μητρική; Η ώρα, όπως είπε και ο pavloa, διατηρείται από την μπαταρία της μητρικής και μόνο από αυτήν και το έχω κάνει δεκάδες φορές και πάντα έστρωνε με αλλαγή μπαταρίας. Αν έβαλες καινούργια και πάλι χάνει την ώρα τότε κάποιο πρόβλημα πρέπει να έχει η μητρική.

Δημοσ.

Στο BIOS στο τελευταιο tab εχει το restore defaults.

Επελεξε το. Και σωσε τις ρυθμισεις.

Αστο να κανει κανονικα boot.

Κανε restart και πηγαινε να αλλαξεις οτι χρειαζεται αλλαγη στο BIOS.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...