Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κατά μεγάλη περίπτωση δεν χρειάζεσαι ακουστικό κάν αλλά αλλαγή στο σιτακι. Στο κομμάτι της μπαταρίας είναι λίγο δύσκολα τα πράγματα αλλά κατά 99% ότι πάρεις και σου λέει ότι είναι γνήσια και με μήλο να ξέρεις ότι είναι ανακατασκευασμένη όποτε καλύτερα να πάρεις μια ΟΕΜ κτλπ. Τώρα όσο αναφορά το κομμάτι της χρέωσης ένα μαγαζί από το κόστος του ανταλλακτικού χρεώνει 30 € περίπου τα εργατικά, αν δεν σου κάνει πολύ απλά το κανείς μόνος σου και γλιτώνεις τα 30€... 

• Like 1
  • Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
1 ώρα πριν, simon2006 είπε

Κατά μεγάλη περίπτωση δεν χρειάζεσαι ακουστικό κάν αλλά αλλαγή στο σιτακι. Στο κομμάτι της μπαταρίας είναι λίγο δύσκολα τα πράγματα αλλά κατά 99% ότι πάρεις και σου λέει ότι είναι γνήσια και με μήλο να ξέρεις ότι είναι ανακατασκευασμένη όποτε καλύτερα να πάρεις μια ΟΕΜ κτλπ. Τώρα όσο αναφορά το κομμάτι της χρέωσης ένα μαγαζί από το κόστος του ανταλλακτικού χρεώνει 30 € περίπου τα εργατικά, αν δεν σου κάνει πολύ απλά το κανείς μόνος σου και γλιτώνεις τα 30€... 

Δεν έχει σχέση η σίτα που έχει το ακουστικό. Εννοώ δεν είναι κάτι που απαιτεί αλλαγή (αν υποθέσουμε πως αυτό φταίει), απλά καθάρισμα εξωτερικά.

Δημοσ.
21 ώρες πριν, giannis22k είπε

Το καθαρισα πιστευω εξωτερικα αλλα το ιδιο ειναι (χαμηλοφωνο ειναι)

Σε ενεργή κλήση έχεις δει αν υπάρχει ακόμα το περιθώριο να αυξήσεις την ένταση πιστεύω ε;

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, giannis22k είπε

Ναι το εκανα και αυτο

Άρα όπως βλέπω πιθανόν να πρέπει να πάει για αντικατάσταση.

Δημοσ.

Με την istorm που μιλησα λενε δεν γινεται αντκατασταση επειδη ειναι πανω στην οθονη αλλα επισκευη.Εγω παλι δε μπορω να το καταλαβω αυτο

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, giannis22k είπε

Με την istorm που μιλησα λενε δεν γινεται αντκατασταση επειδη ειναι πανω στην οθονη αλλα επισκευη.Εγω παλι δε μπορω να το καταλαβω αυτο

Οριστε;;; :wacko:

Δημοσ.
53 λεπτά πριν, giannis22k είπε

Και γιατί δε ρώτησες τι εννούσαν και γιατί δεν μπορουσε να γίνει;

Δημοσ.

Ρωτησα γιατι και μου ειπαν επειδη ειναι πανω στην οθονη.Τωρα τι να σου πω μετα το σκεφτηκα.Απο οσο ειδα δεν ειναι fix πανω στην οθονη

Δημοσ.
47 λεπτά πριν, giannis22k είπε

Το οριστε που παρι τωρα;😛

8 λεπτά πριν, giannis22k είπε

Ρωτησα γιατι και μου ειπαν επειδη ειναι πανω στην οθονη.Τωρα τι να σου πω μετα το σκεφτηκα.Απο οσο ειδα δεν ειναι fix πανω στην οθονη

Όπως κατάλαβες...

Θα ξεχάσουμε αυτά που ξέραμε! :blink:

Μην ασχοληθείς καν μαζί τους πάλι.

Απορώ πως δε σου είπαν να πληρώσεις για να σου δώσουν ανακατασκευασμένη :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...