giannis22k Δημοσ. 26 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2018 Θελω να αλλαξω μπαταρια και ακουστικο καποια στιγμη.Σε τοπικο κσαταστημα π.χ για ακουστικο μου ζητανε 30 ευρω.Στο σκρουτζ γνησιο ακουστικο κανει 10 ευρω.Ειναι λογικη αυτη η τιμη γιατι αυτος μου ειπε δεν παιρνει λεφτα για δουλεια
kormos Δημοσ. 26 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2018 27 λεπτά πριν, giannis22k είπε Θελω να αλλαξω μπαταρια και ακουστικο καποια στιγμη.Σε τοπικο κσαταστημα π.χ για ακουστικο μου ζητανε 30 ευρω.Στο σκρουτζ γνησιο ακουστικο κανει 10 ευρω.Ειναι λογικη αυτη η τιμη γιατι αυτος μου ειπε δεν παιρνει λεφτα για δουλεια Πολύ λογική τιμή για ανταλλακτικό και εργασία. Δεν ξέρω αν με την (ας πούμε) προσφορά για τη μπαταρία που κάνουν τα επίσημα σέρβις της απλ μπορούσε με χαμηλό κόστος να άλλαζαν και το ακουστικό Αφού η συσκευή θα είναι ήδη ανοιχτή. Συνήθως χρεώνεται 1 φορά η εργασία...
giannis22k Δημοσ. 26 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 26 Μαρτίου 2018 Γιαυτο λεω αφου χρεωνεται μια φορα η εργασια ποσο αντιστοιχα ειναι η τιμη της μπαταρια και του ακουστικου γνησια;
isay Δημοσ. 26 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2018 gianni εχεις λάθος λογική στο θεμα service. Ο γενικός κανονας ειναι "το φτιάχνω σε ενα εργαστηριο και πληρώνω τόσα" ή "αγοράζω ανταλλακτικά και το φτιάχνω μόνος μου". Κάποια μικρά εργαστήρια ίσως δεχτουν το "φερε μου τα Χ ανταλλακτικά και πληρώνεις Ζ για την εργασία". Επισης να ξέρεις οτι η apple δεν πουλά retail ανταλλακτικά. Οπου βλέπεις "γνήσια", είτε ειναι μεταχειρισμένα ή oem. Μην μπαινεις σε συζητησεις γιατί χρεώνουν τόσα, στο κατω κατω επελεξες apple. Αν θες κατηγορία Μερσεντες (στο marketing γιατί το πραγματικό ειναι αλλο θεμα συζητησης), θα πληρώσεις 1
giannis22k Δημοσ. 26 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 26 Μαρτίου 2018 Ειναι λογικο ομως να πληρωσω απο 30ευρω για την ιδια εργασια ;
isay Δημοσ. 26 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2018 Συνεχίζεις την ίδια λάθος λογική και δεν ειναι θέμα λογικού ή παραλογου, ακριβου ή φθηνου. Κάνε έρευνα αγοράς και δες ποσο κοστίζει η επισκευή (μονη το ένα ή και τα 2 ανταλλακτικά), ζυγισε τα και προχώρα σε αυτό που σου συμφερει, στο μαγαζι που θεωρείς οτι θα γινει σωστή δουλεια. 1
kormos Δημοσ. 27 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2018 6 ώρες πριν, giannis22k είπε Γιαυτο λεω αφου χρεωνεται μια φορα η εργασια ποσο αντιστοιχα ειναι η τιμη της μπαταρια και του ακουστικου γνησια; Αν και έχει καλύψει την κουβέντα και οι αναρτήσεις από @isay θα αναφέρω και εγώ πως ΠΛΗΝ ενός επίσημου εξουσιοδοτημένου service της Apple, κανένας άλλος δεν έχει "γνήσια ανταλλακτικά". Οι υπόλοιποι βάζουν ΟΕΜ ή και κατώτερης ποιότητας. Ως γνωστόν ότι πληρώνεις παίρνεις...Υπάρχει ο δρόμος του Youtube όπως επίσης και των "παραμάγαζων" για να κάνεις την επισκευή αν θεωρείς για ποιό λόγο σε χρεώνουν υψηλά. *αν και θα έπρεπε πολλοί να βγάλουν αυτή τη νοοτροπία από το μυαλό τους.... Η υπηρεσία είναι υπηρεσία και η τεχνογνωσία πληρώνεται...Καθένας στον τομέα του. 1
giannis22k Δημοσ. 27 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 27 Μαρτίου 2018 Δηλαδη στο σκρουτζ παραδειγμα οι μπαταριες που λενε οτι ειναι γνησιες απλα δεν ειναι;
isay Δημοσ. 27 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2018 Αν σου γράψουμε αλλη μια φορά το ίδιο, θα ζητήσεις πάλι επιβεβαίωση για αυτό που σου επιβεβαιώσαμε σε απαντηση προηγουμένης ερώτησης σου; Να ξέρουμε
giannis22k Δημοσ. 27 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 27 Μαρτίου 2018 Ναι ρε παιδια ουτε τεχνικοι της apple να ησασταν,απλα εχω τις αποριες μου.Ηδη εχω παρει απο σκρουτζ ακουστικα της apple που ηρθαν κανονικα στο κουτακι τους οπωs και φορτιστη,εκτος αν δεν εχει σχεση αυτο που λεω σε σχεση με τα ανταλλακτικα.
isay Δημοσ. 27 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Δε σου ειπε καποιος να μην εχεις απορίες, όλοι μας εχουμε, αλλά αν δεν μας βολευουν αυτά που διαβάζουμε, ειτε ψάχνουμε αλλου διασταυρωση ή αμφισβητουμε τα λεγομενα κάποιου με επιχειρήματα και εμπειρίες (αν εχουμε). Τα ακουστικά δεν ειναι ανταλλακτικά, αλλα αναλώσιμα. Επισης στα επώνυμα προϊόντα υπάρχουν πάρα πολύ καλές απομιμήσεις, όπως τα αθλητικά παπούτσια ένα πράγμα. Γνήσια ανταλλακτικά θα έχεις μονο στα επισημα επισκευαστικά κεντρα της apple στην Ελλάδα. Ακόμα και εκει δεν μπορεις να αγοράσεις σκετα γνήσια ανταλλακτικά γιατί τους το απαγορευει η μαμα εταιρεία. Οπουδήποτε αλλου βρίσκεις "αντιγραφα" (ή αλλιως oem) τα οποία μπορει να ειναι και καλύτερα. "Αυθεντικά" ανταλλακτικά μπορεις να βρεις στην αγορα, μονο αν ειναι μεταχειρισμένα, δηλαδη απο κανιβαλισμένες συσκευές. Επεξ/σία 27 Μαρτίου 2018 από isay
giannis22k Δημοσ. 27 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 27 Μαρτίου 2018 Αρα αν καταλαβα η apple απαγορευει στα επισημα κατασκευαστικα κεντρα να πουλανε τα ανταλλακτικα της;
isay Δημοσ. 27 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Ναι Γιαγκο Δράκο και αυριο που θα πας στην Giant, τηλεφώνησε στην Document και την isystem να τους ρωτήσεις. Επεξ/σία 27 Μαρτίου 2018 από isay 1
kormos Δημοσ. 27 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2018 11 ώρες πριν, giannis22k είπε Δηλαδη στο σκρουτζ παραδειγμα οι μπαταριες που λενε οτι ειναι γνησιες απλα δεν ειναι; Σωστά 11 ώρες πριν, giannis22k είπε Ναι ρε παιδια ουτε τεχνικοι της apple να ησασταν,απλα εχω τις αποριες μου.Ηδη εχω παρει απο σκρουτζ ακουστικα της apple που ηρθαν κανονικα στο κουτακι τους οπωs και φορτιστη,εκτος αν δεν εχει σχεση αυτο που λεω σε σχεση με τα ανταλλακτικα. Μην κάνεις το λάθος να τα στείλεις αν χαλάσουν σε επίσημο εξουσιοδοτημένο σερβις, γιατί θα επιστρέψουν πίσω 11 ώρες πριν, isay είπε Δε σου ειπε καποιος να μην εχεις απορίες, όλοι μας εχουμε, αλλά αν δεν μας βολευουν αυτά που διαβάζουμε, ειτε ψάχνουμε αλλου διασταυρωση ή αμφισβητουμε τα λεγομενα κάποιου με επιχειρήματα και εμπειρίες (αν εχουμε). Τα ακουστικά δεν ειναι ανταλλακτικά, αλλα αναλώσιμα. Επισης στα επώνυμα προϊόντα υπάρχουν πάρα πολύ καλές απομιμήσεις, όπως τα αθλητικά παπούτσια ένα πράγμα. Γνήσια ανταλλακτικά θα έχεις μονο στα επισημα επισκευαστικά κεντρα της apple στην Ελλάδα. Ακόμα και εκει δεν μπορεις να αγοράσεις σκετα γνήσια ανταλλακτικά γιατί τους το απαγορευει η μαμα εταιρεία. Οπουδήποτε αλλου βρίσκεις "αντιγραφα" (ή αλλιως oem) τα οποία μπορει να ειναι και καλύτερα. "Αυθεντικά" ανταλλακτικά μπορεις να βρεις στην αγορα, μονο αν ειναι μεταχειρισμένα, δηλαδη απο κανιβαλισμένες συσκευές. Κάπως έτσι 11 ώρες πριν, giannis22k είπε Αρα αν καταλαβα η apple απαγορευει στα επισημα κατασκευαστικα κεντρα να πουλανε τα ανταλλακτικα της; Αυτή είναι η λογική ειδάλλως θα έχανε όλη την κυριότητα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα