kazampidis Δημοσ. 26 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2018 Χαίρεται, γνωρίζει παιδιά κανείς αυτό το σαιτ το reportspam?....Βασικά μόνο αυτό προπωλεί το ULEFONE T2 PRO που θέλω να πάρω, για αυτό με ενδιαφέρει κάποιος που έχει εμπειρία αγοράς, από αυτό το κινέζικό κατάστημα, να μου πεί τι ακριβώς γίνεται, αν είναι αξιόπιστοι, αν έχεις επιλογή αποστολής για να γλυτώσεις το τελωνείο, αν σε εξυπηρετούν σε περίπτωση που στραβώσει κάτι , κ.λ.π.. Ευχαριστώ. https://www.report me for spam/ulefone-t2-pro-4g-lte-smartphone-g-48204
saruman123 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2018 Το reportspam είναι ένα από τα ποιο αξιόπιστα site ,είναι και Ευρωπαϊκή αποθήκη,αλλά......με το τελωνείο πλέον δεν ξέρω τι παίζει εκτός από το Banggood και το GearBest(σε μερικές Αποθήκες G-W-4 / G-W-5 κτλ)
kazampidis Δημοσ. 26 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 26 Μαρτίου 2018 Ευχαριστώ για την απάντηση, αν κατάλαβα καλά όμως εννοείς οτι και ακόμα για αγορές που γίνονται από ΕΡυρωπαικές αποθηκες, μπορει τα προιόντα να περάσουν τελωνείο?
saruman123 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2018 2 λεπτά πριν, kazampidis είπε Ευχαριστώ για την απάντηση, αν κατάλαβα καλά όμως εννοείς οτι και ακόμα για αγορές που γίνονται από ΕΡυρωπαικές αποθηκες, μπορει τα προιόντα να περάσουν τελωνείο? Έτσι ακριβώς.
kazampidis Δημοσ. 26 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 26 Μαρτίου 2018 Οπότε είναι καλύτερα να αναμένω να βγεί στο BANGOOD GEARBEST, λόγω της priority, να εχω ησυχο το κεφαλι μου.
saruman123 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2018 Ναι. Στο GearBest στις ευρωπαϊκές αποθήκες που σου αναγράφω ποιο πάνω. Στο Banggood δεν έχει πρόβλημα γενικά. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα