xaroumenos Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2004 Geia sas Paidia. Tha ithela Na zitiso ena megalo SYGNOMI apo olous tous xristes tou insomnia. gia to parakato post: http://www.insomnia.gr/phpBB2/viewtopic.php?t=373821 Meta apo auto oti allo post egrpsa svistike apo ton Paredwse kai efaga BAN. Fenetai enoxlise h borei kai na prosvale kapoious to parapano post. Kai gi auto na to kleidose. Otan meta piga na ton rotiso giati to ekana afto efaga ban. Ara mallon kapoious prosvala. SYGNOMI paidia ama prosvala kanenan. Tha ithela na kanete ena reply se auto to post legodas ston Paredwse na vgalei auto to BAN. Sugnomi kai pali se osous prosvala. aaa!!! O UnreaL eimai!
LL_NEO Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2004 Αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα να σαι καλά ρε μάγκα
xaroumenos Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2004 auto na to paro os oti den thelete na mou vgalei to ban?
LL_NEO Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2004 Όχι. Να υποθέσεις ότι οι ατάκες: LL_NEO: Ρε περαδωθε βγάλε το ban απο τον άνθρωπο Epote: Α να χαθείς ρε περαδώθε που bannares το παιδάκι KeyserSoze: Ρε σεις κρίμα δεν είναι να είναι bannarismenos? Δε θα ακολουθήσει απο τη φράση Peradwthe: Ωχ παιδιά, μα ναι αφού το λέτε εσείς, επιβάλλεται!!!!
xaroumenos Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2004 mallon exeis dikio... giati na mou to vgalei aloste? afou prosevala tosa atoma me to post mou (to leo epidi to leei o paredwse o opoios logika einai pio orimos kai sostos apo emena) krima pados na troei kapoios ban epidi to forum tou insomnia tixenei na einai kato apo ta xeria enos moderator pou pismonei san paidaki 5 xronon. krima...
Grinder Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2004 Αρχικα πιστευω οτι εχεις ποσταρει σε λαθος σημειο, ΑΝ επρεπε να ποσταρεις κατι τετοιο, μαλον η σωστη του θεση θα ηταν στο Insomnia Site - Forum Απο την αλλη εμενα δε με προσβαλει το topic που εκανες αλλα ουτε και πιστευω οτι εφαγες ban για αυτο! Παντος λυπαμαι που οι mod αναγκαζονται να bannaroun καποιον. Η γνωμη μου ειναι οτι και αυτο το topic σου θα κλειδωθει
xaroumenos Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2004 agapite Grinder.. krima.. Thelo na sou po oti postara ekei pou eipes alla svistike to topic mou kai efaga ban kai stin sunexeia eftiaksa allo username ksanaekana post kai ksanaefage ban to username. evala auto to post edo dioti edo eixe kleidothei kai to allo. kai epidi fovomoun min mou to ksanasvisoun. tora katalaves giati to evala edo?
Grinder Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2004 Αρα φιλε μου οντως δεν εφαγες ban για το παραπανω topic οπως προσπαθεις να μας πεις!!! Το εφαγες γιατι διαμαρτυρηθηκες με τροπο που δεν επρεπε. Δυστυχως δεν διαβασα το post σου που διαγραφτηκε για να πω τη γνωμη μου. Τελος παντων δε θα συνεχισω τη κουβεντα. Η συμβουλη μου ειναι να μιλησεις με τον Paredwse (οχι δημοσια) και να βρειτε μια ακρη. Φαινεσαι μετανιωμενος και μαλον θα το εκτιμησει . Καλη τυχη!
Super Moderators paredwse Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2004 Super Moderators Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2004 1. Ως εγωίσταρος του κερατά (έτσι μου λέει η μάνα μου και κάτι θα ξέρει παραπάνω), χαίρομαι ιδιαίτερα που όλες οι ενέργειες που γίνονται στο forum αποδίδονται σε εμένα. Μου ανεβάζει την (ήδη υψηλότατη) αυτοεκτίμηση που μου έχω. Σας διαβεβαιώ επιπλέον ότι θα στείλω το παρόν topic στην κοπέλα μου... 2. Θέλω όμως να πληροφορήσω τα μέλη που δεν το έχουν καταλάβει ακόμα (φαίνεται ότι υπάρχουν...) ότι δεν είμαι ο μόνος moderator στο ρημάδι το forum. Υπάρχουν άλλοι δεκαεφτά (17!) moderators - και δεν μετράω τον Hal9000 φυσικά. Δεκαεφτά ικανότατοι άνθρωποι που αποδεικνύουν καθημερινά τόσο την αγάπη τους για το forum όσο και την ικανότητά τους να κρατάνε τις ισορροπίες. Κοινώς, δεν είμαι μόνος εδώ στο forum (όσο κι αν θα το 'θελα - οι προσπάθειες για εξόντωση των υπολοίπων mods δεν έχουν ακόμα αποφέρει καρπούς, γαμώτο). 3. Επί της ουσίας: Δεν διέγραψα κανένα post και δεν 'χάρισα' κανένα ban στον unreal. Ας αναζητήσει λοιπόν την «ανωριμότητα» αλλού - μπορεί να κοιτάξει στον καθρέφτη, για παράδειγμα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.