Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ.

Καλησπερα εχω ενα λαπτοπ που διαβαζει μεχρι 1333mhz αμα βαλω πανω 1600mhz  θα μου ανάψει; (δουλέψει) με τις 1600mhz στα 1333mhz η δεν θα ανάψει καν   
με ενδιαφέρει μονο να αναψει οχι τα mhz
ευχαριστώ .
toshiba satellite c855-2gc   <<<-------το μοντελο 

Δημοσ.

Το SPD chip των μνημων περιεχει πληροφοριες ακομα και για 1066MHz συνηθως, οποτε η μητρικη τα βαζει αυτοματα στα 1333MHz χωρις θεμα. Προσοχη να ειναι ιδιου τυπου (πχ μην κανεις βλακεια και βαλεις DDR3-L ενω παιρνει μονο DDR3)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

να με συχγωρεσει ο φιλος που κανω ερωτηση σε δικο του θεμα,αλλα επειδη ενας φιλος εχει επισης ενα λαπτοπ με 1333 μνημες,τωρα εχει 2+2GB και θελει να παει στα 8,αν βαλει μια 4αρα θα ειναι οκ;θα χασει λόγικα το dual channel αλλα σε τετοιους χρονισμους δεν ξερω αν ωφελει σε κατι,τι λετε;ευχαριστω.

Επεξ/σία από kostasblues21
Δημοσ.
Στις 27/3/2018 στις 5:24 ΜΜ, kostas_anes είπε

Το SPD chip των μνημων περιεχει πληροφοριες ακομα και για 1066MHz συνηθως, οποτε η μητρικη τα βαζει αυτοματα στα 1333MHz χωρις θεμα. Προσοχη να ειναι ιδιου τυπου (πχ μην κανεις βλακεια και βαλεις DDR3-L ενω παιρνει μονο DDR3)

σε ευχαριστω πολυ για τον χρονο σου 

Δημοσ.
Στις 3/27/2018 στις 5:24 ΜΜ, kostas_anes είπε

Κι όμως σε πολλές περιπτώσεις ταιριάζουν μαζί DDR3 και DDR3L χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα. Έχω δει τέτοιες περιπτώσεις. Φυσικά όμως και πρέπει να γίνουν δοκιμές.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...