Salaheddine1018 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2018 Καλησπέρα, θέλω να μετατρέψω παλιές κασέτες βιντεοκάμερας σε ψηφιακή μορφή. Έχετε να προτείνετα κάποια συσκευή;
stelios18120 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Αντί να πάρει συσκευή δεν πας σε κανένα βίντεο κλαμπ η κάτι παρόμοιο? Είχα πάει σε ένα παλικάρι και με 2€ ανά τεμάχιο (είχα 30 κασέτες και μου τις έκανε c.d) τα πήρα ολα έτοιμα και μια χαρά. Έδωσα 60€ και έκανα την δουλειά μου άνετα και εύκολα. Μην νομίζεις να πάρεις μηχάνημα,να χαλάσεις πόσες ώρες για αυτή την δουλειά δεν νομίζω να αξίζει να το κάνεις εσύ. Εκτός και να έχεις καμία 100αρια ταινίες να αλλάξεις σε cd η παραπάνω. Επεξ/σία 26 Μαρτίου 2018 από stelios18120
Salaheddine1018 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 26 Μαρτίου 2018 Θα το κοιτάξω κι αυτό, ευχαριστώ! Πάντως αν έχει και κάποιος προσωπική εμπειρία από κάποια συγκεκριμένη συσκευή θα ήθελα και μία γνώμη..
fommof Δημοσ. 27 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2018 Πριν απο 2-3 χρόνια φίλος ήθελε να ψηφιοποιήσει 20-30 κασσέτες απο παλιά βιντεοκάμερα και μετά απο ψάξιμο του είπα να πάρει μια AverMedia DVD EZMaker 7. Ακόμα την χρησιμοποιεί με το laptop του (windows 8.1) χωρίς πρόβλημα. Τα Χριστουγεννα βρήκα 15 αρχαίες βιντεοκασέτες που έπρεπε να τις ψηφιοποιήσω (απο 10ετία του '80, μόλις που τις πρόλαβα), δανείστηκα την AverMedia του φίλου και την λειτούργησα με το Macbook Pro και πάλι χωρίς κανένα πρόβλημα. Αν θυμάμαι καλά είχε αγοραστεί γύρω στα 50 ευρώ.
fommof Δημοσ. 27 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2018 Τίποτα, απλά για να μην παιδεύεσαι ΑΝ τελικά πας σε αυτή την λύση. Αν την λειτουργήσεις με WIndows χρησιμοποιησε την έκδοση Powerdirector που έρχεται με την κάρτα. Στο λέω γιατι στα PCs το Powerdirector ειναι το προγραμμα που προτιμώ για video editing εδω και χρόνια αλλά δεν κατάφερα να την κάνω να δουλέψει με τελευταίες εκδόσεις (π.χ. 14 και 15). Χρησιμοποιησε την εκδοση που ερχεται με την κάρτα και θα είσαι Α-ΟΚ. Για OSX κατεβάζεις τον driver και καθάρισες (είναι εξαιρετικά πιο απλή η διαδικασία του capturing αν δεν εισαι εξοικιωμένος με το PD).
moumos Δημοσ. 1 Απριλίου 2018 Δημοσ. 1 Απριλίου 2018 Έχω κ εγώ περίπου 40-50 κασσέτες για ψηφιοποίηση. Δυστυχώς έχουν ξεραθεί τα λάστιχα μέσα στο βίντεο και δεν μπορώ να τα μετατρέψω μόνος. Έξω που ρώτησα ο ένας με έδωσε τιμή 10 ευρώ ανά κασέτα και ένα άλλο κατάστημα 5 ευρώ. Κ πάλι είναι ακριβά σε σχέση με το 2ευρω που αναφέρατε.
Diskimpex Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Δειτε κατι μεταχειρισμενο σε συσκευη αν συμφερει .Τα πουλανε φθηνα γιατι δεν υπαρχουν κασετες. Επεξ/σία 11 Απριλίου 2018 από Diskimpex
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα