mwv Δημοσ. 29 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2018 ευχαριστω-νομιζω-τον ts το πηρα και εδω και μερες..κανει update τι στην ευχη?το πηρε κανεις? για να μη μιλησω για το οτι εκανα 200 χμ να παω να το παρω και τελικα ηταν ανοιγμενο.λυπηθηκα την κοπελα που ηρθε στην θεση να μου πει 2 φορες ψεματα οτι δεν εχει χρησιμοποιηθει... Γενικά πάλι μαυρο στο γερμανό και είναι κ η τελευταια φορα για μενα. ηθελα να δοκιμασω σονυ γιατι επεσε στα χερια μου ενα ζ3 ταμπλετ κ λατρευτηκε περισσοτερο απο το ipad!μου αρεσει σαν κινητο ειναι στιβαρο κ φαινεται οσο δυνατο χρειαζεται. αλλα ελεος με τα updates ας πει κανεις εμπειρια.ευχαριστω!
Lost Keys Δημοσ. 29 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2018 Παρέλαβα σήμερα το HTC u11 και ήταν κλειστό κανονικά.
cirith Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 Στις 3/29/2018 στις 9:23 ΠΜ, mwv είπε ευχαριστω-νομιζω-τον ts το πηρα και εδω και μερες..κανει update τι στην ευχη?το πηρε κανεις? για να μη μιλησω για το οτι εκανα 200 χμ να παω να το παρω και τελικα ηταν ανοιγμενο.λυπηθηκα την κοπελα που ηρθε στην θεση να μου πει 2 φορες ψεματα οτι δεν εχει χρησιμοποιηθει... Γενικά πάλι μαυρο στο γερμανό και είναι κ η τελευταια φορα για μενα. ηθελα να δοκιμασω σονυ γιατι επεσε στα χερια μου ενα ζ3 ταμπλετ κ λατρευτηκε περισσοτερο απο το ipad!μου αρεσει σαν κινητο ειναι στιβαρο κ φαινεται οσο δυνατο χρειαζεται. αλλα ελεος με τα updates ας πει κανεις εμπειρια.ευχαριστω! Τρία update έκανε καπάκι, μόλις το άνοιξα: δύο Nougat 700 και 70 MB αντίστοιχα, και τέλος την Oreo 1,3 Giga. Σε 2 ώρες περίπου είχε ολοκληρώσει.
argimeg Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 Και εγώ πήγα και πήρα χθές το X που είχα παραγγείλει και ήταν σφραγισμένο κανονικά μόνο που έχει το logo της cosmote στην αρχή αλλά ΟΚ. Έχει κάνει έως τώρα κοντά στα 10+ updates-restarts και συνεχίζει.... Περιττό να σας πω ότι δεν βρήκα θήκη και τζαμάκι σε όλα τα μεγάλα καταστήματα οπότε έπαιξε e-bay. Ευχαριστώ τον ts.
LLLEFTERIS Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 Προσοχη μονο γιατι αν σας παθει κατι αναλογως την αποδειξη πρατουν. Δηλαδη αν η αποδειξη γραφει πχ 100 ευρω και το ιδιο κινητο η καλυτερο σε περιπτωση αντικαταστασης κανει 150 η και παραπανω δεν σας δινουν αλλο κινητο αλλα πιστωτικο ουτε καν επιστροφη χρηματων. Μονο αν η αποδειξη ειναι μεγαλη τοτε προτιμουν να σας δωσουν κινητο απο το να σας δωσουν πιστωτικο γιατι αν εχεις αποδειξη 500 ευρω και πλεον το καλυτερο εχει 400 ευρω δεν θα σου δωσουν 500 στο χερι ουτε πιστωτικο αλλα αλλο κινητο. Τα παραπανω τα γραφω για το εξης! Προσοχη στις αγγελιες μην πειτε δεν με νοιαζει αν το πηρε 300 προσφορα εχει 550 εμενα μου κανει για 400 γιατι αν παθει κατι στην καλυτερη θα παρετε πιστωτικο 400 ευρω και θα πρεπει για να παρετε το ιδιο κινητο στην ουσια να το πληρωσετε οσο θα το πληρωνατε απο την αρχη. Ολα αυτα σε περιπτωση μεγαλης βλαβης. Εγω παραδειγμα πηρα τηλεοραση απο δω αγγελια εκανε 400+ την πηρα 320 γιατι ειχε ακρη στην Cosmote με αποδειξη στο ονομα μου. Ελα που η αποδειξη ηταν 245 ευρω γιατι στα 320 ειχε βγαλει και αυτος το μεροκαματο του εις γνωση μου. Μου χαλασε δεν υπηρχε οθονη λογω 3D και μου εδινε η εταιρια μια πολυ κατωτερη σαν ανταλλαγη αλλιως μου ειπε παρε πιστωτικο. Στην Cosmote αφου ειδαν οτι το χαρτι εγραφε 245 μου ειπαν δεν δινουμε τηλεοραση ουτε χρηματα αλλα πιστωτικο να παρεις οτι θελεις. Αν εγραφε 450-500 θα σχιζοντουσαν να μου βρουν και ακριβως την ιδια ακομα και απο εξωτερικο θα εβρισκαν. Με λιγα λογια αποφυγετε να αγοραζετε κατι απο αγγελια περισσοτερα λεφτα απο οσο λεει η αποδειξη γιατι τα καταστηματα πλεον οταν τους συμφερει σου κανουν αντικατασταση με ιδιο η καλυτερο οταν δεν τους συμφερει σου λενε πιστωτικο. 2 1
ChrisN.S. Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 14 λεπτά πριν, LLLEFTERIS είπε Προσοχη μονο γιατι αν σας παθει κατι αναλογως την αποδειξη πρατουν. Δηλαδη αν η αποδειξη γραφει πχ 100 ευρω και το ιδιο κινητο η καλυτερο σε περιπτωση αντικαταστασης κανει 150 η και παραπανω δεν σας δινουν αλλο κινητο αλλα πιστωτικο ουτε καν επιστροφη χρηματων. Μονο αν η αποδειξη ειναι μεγαλη τοτε προτιμουν να σας δωσουν κινητο απο το να σας δωσουν πιστωτικο γιατι αν εχεις αποδειξη 500 ευρω και πλεον το καλυτερο εχει 400 ευρω δεν θα σου δωσουν 500 στο χερι ουτε πιστωτικο αλλα αλλο κινητο. Τα παραπανω τα γραφω για το εξης! Προσοχη στις αγγελιες μην πειτε δεν με νοιαζει αν το πηρε 300 προσφορα εχει 550 εμενα μου κανει για 400 γιατι αν παθει κατι στην καλυτερη θα παρετε πιστωτικο 400 ευρω και θα πρεπει για να παρετε το ιδιο κινητο στην ουσια να το πληρωσετε οσο θα το πληρωνατε απο την αρχη. Ολα αυτα σε περιπτωση μεγαλης βλαβης. Εγω παραδειγμα πηρα τηλεοραση απο δω αγγελια εκανε 400+ την πηρα 320 γιατι ειχε ακρη στην Cosmote με αποδειξη στο ονομα μου. Ελα που η αποδειξη ηταν 245 ευρω γιατι στα 320 ειχε βγαλει και αυτος το μεροκαματο του εις γνωση μου. Μου χαλασε δεν υπηρχε οθονη λογω 3D και μου εδινε η εταιρια μια πολυ κατωτερη σαν ανταλλαγη αλλιως μου ειπε παρε πιστωτικο. Στην Cosmote αφου ειδαν οτι το χαρτι εγραφε 245 μου ειπαν δεν δινουμε τηλεοραση ουτε χρηματα αλλα πιστωτικο να παρεις οτι θελεις. Αν εγραφε 450-500 θα σχιζοντουσαν να μου βρουν και ακριβως την ιδια ακομα και απο εξωτερικο θα εβρισκαν. Με λιγα λογια αποφυγετε να αγοραζετε κατι απο αγγελια περισσοτερα λεφτα απο οσο λεει η αποδειξη γιατι τα καταστηματα πλεον οταν τους συμφερει σου κανουν αντικατασταση με ιδιο η καλυτερο οταν δεν τους συμφερει σου λενε πιστωτικο. Όλα αυτά για ένα προϊόν που ήταν στην εγγύηση κανονικά;
LLLEFTERIS Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 15 λεπτά πριν, ChrisN.S. είπε Όλα αυτά για ένα προϊόν που ήταν στην εγγύηση κανονικά; Ναι ουτε 6 μηνων αλλα μετα απο φασαρια στην Panasonic μου εστειλαν καλυτερη η μαλλον ισια γιατι ειχα 3D 1080p 120Hz και μου εστειλαν 4k 60Hz χωρις 3D
ChrisN.S. Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 31 λεπτά πριν, LLLEFTERIS είπε Ναι ουτε 6 μηνων αλλα μετα απο φασαρια στην Panasonic μου εστειλαν καλυτερη η μαλλον ισια γιατι ειχα 3D 1080p 120Hz και μου εστειλαν 4k 60Hz χωρις 3D Κατάλαβα, μάλλον σε ανάλογη περίπτωση το καλύτερο θα είναι η απευθείας επικοινωνία με την εταιρία του προϊόντος για αντικατάσταση ή επισκευή, με τον τρόπο αυτό αποφεύγεις τα παζάρια και τα πιστωτικά των μπακάλικων μας Cosmote, germanos κλπ.
George! Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 2 ώρες πριν, ChrisN.S. είπε Κατάλαβα, μάλλον σε ανάλογη περίπτωση το καλύτερο θα είναι η απευθείας επικοινωνία με την εταιρία του προϊόντος για αντικατάσταση ή επισκευή, με τον τρόπο αυτό αποφεύγεις τα παζάρια και τα πιστωτικά των μπακάλικων μας Cosmote, germanos κλπ. Κι όμως δεν αποφεύγεις τίποτα και σου το λέω από προσωπική εμπειρία. Σε ηχοσύστημα sony το πήγα απευθείας στην αντιπροσωπεία -γιατί στο παρελθόν την έχω πατήσει με πιστωτικό σε κατάστημα- και αυτοί έβγαλαν αντικατάσταση μέσω του καταστήματος αλλά το κατάστημα έδινε πιστωτικό ή μου έλεγε να πληρώσω την διάφορα(που ήταν μεγάλη) για να πάρω ακριβώς το ίδιο προϊόν που δεν ήταν σε προσφορά!
LLLEFTERIS Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 Και ενταξει εγω ειχα πληρωσει 320 και ειχα αποδειξη 245 ευρω σκεψου να εχεις πληρωσει 300 και να εχεις αποδειξη 99 ευρω και αν σου χαλασει να χασεις ξαφνικα 200 ευρω. Απλα δεν πληρωνουμε ουτε ευρω παραπανω απο οσο λεει η αποδειξη συν οτι το να πουλησεις κατι παραπανω απο οσο αναγραφει η αποδειξη πιστευω οτι δεν ειναι νομιμο.
Fulgore Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 4 ώρες πριν, LLLEFTERIS είπε Προσοχη μονο γιατι αν σας παθει κατι αναλογως την αποδειξη πρατουν. Δηλαδη αν η αποδειξη γραφει πχ 100 ευρω και το ιδιο κινητο η καλυτερο σε περιπτωση αντικαταστασης κανει 150 η και παραπανω δεν σας δινουν αλλο κινητο αλλα πιστωτικο ουτε καν επιστροφη χρηματων. Μονο αν η αποδειξη ειναι μεγαλη τοτε προτιμουν να σας δωσουν κινητο απο το να σας δωσουν πιστωτικο γιατι αν εχεις αποδειξη 500 ευρω και πλεον το καλυτερο εχει 400 ευρω δεν θα σου δωσουν 500 στο χερι ουτε πιστωτικο αλλα αλλο κινητο. Τα παραπανω τα γραφω για το εξης! Προσοχη στις αγγελιες μην πειτε δεν με νοιαζει αν το πηρε 300 προσφορα εχει 550 εμενα μου κανει για 400 γιατι αν παθει κατι στην καλυτερη θα παρετε πιστωτικο 400 ευρω και θα πρεπει για να παρετε το ιδιο κινητο στην ουσια να το πληρωσετε οσο θα το πληρωνατε απο την αρχη. Ολα αυτα σε περιπτωση μεγαλης βλαβης. Εγω παραδειγμα πηρα τηλεοραση απο δω αγγελια εκανε 400+ την πηρα 320 γιατι ειχε ακρη στην Cosmote με αποδειξη στο ονομα μου. Ελα που η αποδειξη ηταν 245 ευρω γιατι στα 320 ειχε βγαλει και αυτος το μεροκαματο του εις γνωση μου. Μου χαλασε δεν υπηρχε οθονη λογω 3D και μου εδινε η εταιρια μια πολυ κατωτερη σαν ανταλλαγη αλλιως μου ειπε παρε πιστωτικο. Στην Cosmote αφου ειδαν οτι το χαρτι εγραφε 245 μου ειπαν δεν δινουμε τηλεοραση ουτε χρηματα αλλα πιστωτικο να παρεις οτι θελεις. Αν εγραφε 450-500 θα σχιζοντουσαν να μου βρουν και ακριβως την ιδια ακομα και απο εξωτερικο θα εβρισκαν. Με λιγα λογια αποφυγετε να αγοραζετε κατι απο αγγελια περισσοτερα λεφτα απο οσο λεει η αποδειξη γιατι τα καταστηματα πλεον οταν τους συμφερει σου κανουν αντικατασταση με ιδιο η καλυτερο οταν δεν τους συμφερει σου λενε πιστωτικο. Οι οδηγιες/κανονισμοι ειναι ξεκαθαροι. Σε περιπτωση που το προιον δεν μπορει να γινει αντικατασταση υπαρχει σαν δυνατοτητα η επιστροφη χρηματων. Ειναι παρανομο αν ενα καταστημα/πωλητης αρνειται να δωσει επιστροφη χρηματων και προσφερει μονο πιστωτικο ή αλλο κινητο οποιο του ερθει. Ρωτηστε σε ΓΓΚ και συνηγορο να σας πουν τα ιδια πραγματα. Φυσικα αυτο που αναφερεις για την αποδειξη σε περιπτωση βλαβης σε βαθος χρονου ισχυει. 1
samsunglife Δημοσ. 31 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2018 Ναι, αλλά πολλοί αγοράζουν με επιδότηση κινητό και στην απόδειξη γράφει 0,01 cent! Εκεί τι γίνεται; 1 ώρα πριν, LLLEFTERIS είπε Και ενταξει εγω ειχα πληρωσει 320 και ειχα αποδειξη 245 ευρω σκεψου να εχεις πληρωσει 300 και να εχεις αποδειξη 99 ευρω και αν σου χαλασει να χασεις ξαφνικα 200 ευρω. Απλα δεν πληρωνουμε ουτε ευρω παραπανω απο οσο λεει η αποδειξη συν οτι το να πουλησεις κατι παραπανω απο οσο αναγραφει η αποδειξη πιστευω οτι δεν ειναι νομιμο. 1
fonzi Δημοσ. 31 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2018 Μπορεί κάποιος να αγοράσει το sony της προσφοράς και να εκμεταλλευτεί ταυτόχρονα το πρόγραμμα Επιστροφή ώστε να πάρει +10% έκπτωση;
insome Δημοσ. 31 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) από τους όρους στο epistrofi-eurobank.gr: Eξαιρούνται οι online συναλλαγές. Επιπλέον, δεν ισχύει το εκάστοτε ποσοστό €πιστροφή για online παραγγελίες που η πληρωμή και παραλαβή τους πραγματοποιείται εντός φυσικού καταστήματος ΓΕΡΜΑΝΟΣ & COSMOTE. Μπορείς να δοκιμάσεις παραγγελία με παραλαβή από κατάστημα. Πας στο κατάστημα, ακυρώνεις την παραγγελία και λες, θα ήθελα να αγοράσω το sony αν υπάρχει στο κατάστημα... (όχι δεν το έχω δοκιμάσει) Επεξ/σία 31 Μαρτίου 2018 από insome
mwv Δημοσ. 2 Απριλίου 2018 Δημοσ. 2 Απριλίου 2018 Στις 3/30/2018 στις 4:25 ΜΜ, argimeg είπε Και εγώ πήγα και πήρα χθές το X που είχα παραγγείλει και ήταν σφραγισμένο κανονικά μόνο που έχει το logo της cosmote στην αρχή αλλά ΟΚ. Έχει κάνει έως τώρα κοντά στα 10+ updates-restarts και συνεχίζει.... Περιττό να σας πω ότι δεν βρήκα θήκη και τζαμάκι σε όλα τα μεγάλα καταστήματα οπότε έπαιξε e-bay. Ευχαριστώ τον ts. φιλε τι θηκη και τζαμακι πηρες;στελνεις λινκ; 3 φορτισεις εκανα μεχρι να τελειωσει τα updates τρομοκρατηθηκα! αλλα δεν καταλαβαινω τι τα ηθελα τα 400αρια οταν στα 170 βρηκα αυτο το καταπληκτικο κινητο; το honor 8 μου εσπασε στο καλημερα το s7 edge ζω στον τρομο μη μου σπασει κ επιτελους βρηκα αυτο που τα εχει ολα σε τιμη για xiaomi αλλα καλύτερη καμερα.ενταξει την αυτονομια του xiaomi δεν την φτανει δυστυχως.. πηρε κανεις το lime gold να ανεβασει καμια φωτο;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα