vgeorgis Δημοσ. 26 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2018 Παραγγελειες ΜΟΝΟ μεσω site με αποτελεσμα οσοι θελουμε τιμολογιο Ακυρο!
Castiel Δημοσ. 26 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2018 Παιδια μια ερώτηση. Αυτές οι προσφορές σας ήρθαν με μειλ και ενημερωθηκατε έγκαιρα; Ή τις ειδατε κάπου αλλου;
argimeg Δημοσ. 26 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2018 Το sony x αξίζει σε αυτή την τιμή ή υπάρχουν καλύτερες επιλογές; Εάν υπάρχουν πείτε μου κανένα μοντέλο γιατί είμαι ολίγον τι άσχετος με το αντικείμενο....
saxos55 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2018 2 λεπτά πριν, toumpouss είπε Πότε ήταν η προσφορά του xz? Ποτέ στην ουσία γιατί βγήκε για κάνα εικοσάλεπτο στο site. Ήταν μόνο για συγγενείς και φίλους 1
toumpouss Δημοσ. 26 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2018 34 λεπτά πριν, saxos55 είπε Ποτέ στην ουσία γιατί βγήκε για κάνα εικοσάλεπτο στο site. Ήταν μόνο για συγγενείς και φίλους Ναι αλλά πότε ήταν σήμερα χθες πριν κάνα μήνα; Να περάσω στο κατάστημα της πόλης μου, μήπως και... Αν ήταν χθες
MrPanozzz Δημοσ. 26 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2018 16 λεπτά πριν, toumpouss είπε Ναι αλλά πότε ήταν σήμερα χθες πριν κάνα μήνα; Να περάσω στο κατάστημα της πόλης μου, μήπως και... Αν ήταν χθες Πήρα τηλέφωνο και μου είπαν ότι η τιμή αυτή είναι προσφορά μόνο μέσω site. Μου είπαν αν θέλω να κοιτάξουν διαθεσιμότητα αλλά στην αρχική τιμή.
Stone Cold Δημοσ. 26 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2018 Οι λέξεις "Προσφορές" και "Γερμανός" είναι η συνταγή της επιτυχίας για ένα διασκεδαστικότατο τόπικ που περιλαμβάνει: -Ακυρώσεις παραγγελιών χωρίς ειδοποίσηση -Εκκρεμείς παραγγελίες, χωρίς καμία εξέλιξη ή ειδοποίηση για την εξέλιξη τους -Εξαφάνιση "εξαφανισμένου" στοκ απο τους γνωστούς άγνωστους μέσα σε μία ώρα το πολύ (ας ήσουν πιο γρήγορος, ή μάλλον ας ήξερες τον Μητσάρα που δουλεύει εκεί) -Επίσκεψη καταστημάτων και βλέμμα υπαλλήλων σαν να κοιτάνε εξωγήινο -Απειλές για καταγγελίες στη γενική γραμματεία καταναλωτή -Δικά μου σχόλια που υπενθυμίζω τα παραπάνω 10 3
jeetkunedo Δημοσ. 26 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2018 5 ώρες πριν, argimeg είπε Το sony x αξίζει σε αυτή την τιμή ή υπάρχουν καλύτερες επιλογές; Εάν υπάρχουν πείτε μου κανένα μοντέλο γιατί είμαι ολίγον τι άσχετος με το αντικείμενο.... Αξίζει, αν δεν είναι εκθεσιακό. 1
lionheart75 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2018 13 λεπτά πριν, panos7 είπε Το u11 αξιζει σε αυτη την τιμη; Ειναι dual sim; Αν μπορείς να δώσεις 400 ευρώ καραξίζει. sd 835, εξαιρετική κάμερα, φοβερή κατασκευή και design (αυτό είναι και υποκειμενικό). Flagship είναι.
George! Δημοσ. 27 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Πάντως xz1 των 99€ βλέπω κανονικά στις αγγελίες: Πες μας τουλάχιστον πως τα βρίσκεις όλα -είχες πάρει και το xz premium στα 169€- να πάρουμε κι εμείς κανένα γιατί ζηλεύουμε! Επεξ/σία 27 Μαρτίου 2018 από George! 3
argimeg Δημοσ. 27 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2018 Παρήγγειλα χθες το Χ στα 169€. Σήμερα πήρα να μάθω πότε και μου είπαν ότι έχει ήδη τιμολογηθεί Ελπίζω να μην πάω και φάω κανένα ξενέρωμα με εκθεσιακό.....
Sonis4 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2018 SONY Xperia XZ1 στο σαιτ της κοσμοτε στα 299 ευρώ.. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα