Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 48
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παιδια μια ερώτηση. Αυτές οι προσφορές σας ήρθαν με μειλ και ενημερωθηκατε έγκαιρα; Ή τις ειδατε κάπου αλλου;

Δημοσ.

Το sony x αξίζει σε αυτή την τιμή ή υπάρχουν καλύτερες επιλογές;

Εάν υπάρχουν πείτε μου κανένα μοντέλο γιατί είμαι ολίγον τι άσχετος με το αντικείμενο.... :)

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, toumpouss είπε

Πότε ήταν η προσφορά του xz?

Ποτέ στην ουσία γιατί βγήκε για κάνα εικοσάλεπτο στο site. Ήταν μόνο για συγγενείς και φίλους

• Like 1
Δημοσ.
34 λεπτά πριν, saxos55 είπε

Ποτέ στην ουσία γιατί βγήκε για κάνα εικοσάλεπτο στο site. Ήταν μόνο για συγγενείς και φίλους

Ναι αλλά πότε ήταν σήμερα χθες πριν κάνα μήνα; Να περάσω στο κατάστημα της πόλης μου, μήπως και... Αν ήταν χθες

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, toumpouss είπε

Ναι αλλά πότε ήταν σήμερα χθες πριν κάνα μήνα; Να περάσω στο κατάστημα της πόλης μου, μήπως και... Αν ήταν χθες

Πήρα τηλέφωνο και μου είπαν ότι η τιμή αυτή είναι προσφορά μόνο μέσω site. Μου είπαν αν θέλω να κοιτάξουν διαθεσιμότητα αλλά στην αρχική τιμή. 

Δημοσ.

Οι λέξεις "Προσφορές" και "Γερμανός" είναι η συνταγή της επιτυχίας για ένα διασκεδαστικότατο τόπικ που περιλαμβάνει:

-Ακυρώσεις παραγγελιών χωρίς ειδοποίσηση

-Εκκρεμείς παραγγελίες, χωρίς καμία εξέλιξη ή ειδοποίηση για την εξέλιξη τους

-Εξαφάνιση "εξαφανισμένου" στοκ απο τους γνωστούς άγνωστους μέσα σε μία ώρα το πολύ (ας ήσουν πιο γρήγορος, ή μάλλον ας ήξερες τον Μητσάρα που δουλεύει εκεί) 

-Επίσκεψη καταστημάτων και βλέμμα υπαλλήλων σαν να κοιτάνε εξωγήινο 

-Απειλές για καταγγελίες στη γενική γραμματεία καταναλωτή

-Δικά μου σχόλια που υπενθυμίζω τα παραπάνω

• Like 10
  • Thanks 3
Δημοσ.
5 ώρες πριν, argimeg είπε

Το sony x αξίζει σε αυτή την τιμή ή υπάρχουν καλύτερες επιλογές;

Εάν υπάρχουν πείτε μου κανένα μοντέλο γιατί είμαι ολίγον τι άσχετος με το αντικείμενο.... :)

Αξίζει, αν δεν είναι εκθεσιακό.

• Thanks 1
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, panos7 είπε

Το u11 αξιζει σε αυτη την τιμη;

Ειναι dual sim;

Αν μπορείς να δώσεις 400 ευρώ καραξίζει. sd 835, εξαιρετική κάμερα, φοβερή κατασκευή και design (αυτό είναι και υποκειμενικό). Flagship είναι. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πάντως xz1 των 99€ βλέπω κανονικά στις αγγελίες:

Πες μας τουλάχιστον πως τα βρίσκεις όλα -είχες πάρει και το xz premium στα 169€- να πάρουμε κι εμείς κανένα γιατί ζηλεύουμε! :P

Επεξ/σία από George!
  • Like 3
Δημοσ.

Παρήγγειλα χθες το Χ στα 169€. Σήμερα πήρα να μάθω πότε και μου είπαν ότι έχει ήδη τιμολογηθεί 

Ελπίζω να μην πάω και φάω κανένα ξενέρωμα με εκθεσιακό.....:unsure:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...