Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
  • Απαντ. 48
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ευχαριστώ το φίλο Οράτιο!

Παρ' ο,τι έχω το OnePlus 5, είμαι παλιός HTC-ακιας και θα κάνω μια βόλτα και από το U11.

Επεξ/σία από cirith
Δημοσ.
Ζητούμε συγνώμη, όμως προσωρινά δεν είναι δυνατή η ολοκλήρωση της παραγγελίας σας με έκδοση τιμολογίου. Για αγορά προϊόντος με έκδοση τιμολογίου παρακαλούμε να απευθυνθείτε στο πλησιέστερο κατάστημα ΓΕΡΜΑΝΟΣ της περιοχής σας.
ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ!
Δημοσ.
Μόλις τώρα, JohnMik είπε
Ζητούμε συγνώμη, όμως προσωρινά δεν είναι δυνατή η ολοκλήρωση της παραγγελίας σας με έκδοση τιμολογίου. Για αγορά προϊόντος με έκδοση τιμολογίου παρακαλούμε να απευθυνθείτε στο πλησιέστερο κατάστημα ΓΕΡΜΑΝΟΣ της περιοχής σας.
ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ!

Πρόσεξε, στο κατάστημα δεν θα σε το κόψουν τιμολόγιο, την πάτησα με το r7000.έφαγαν κάτι καντήλια όμως

Δημοσ.

Η τρελή προσφορά ήταν το SONY Xperia XZ1 στα 99 , δεν ξέρω όμως αν πρόλαβε κανείς. Σε τηλεφωνική επικοινωνία μου είπαν ότι ίσως υπάρχουν κομμάτια σε Έδεσσα και Καβάλα. Στην Έδεσσα φίλος μου που πήρε τηλ του είπαν ότι το ψάχνουν και αυτοί. Στην Καβάλα πήρα τηλ αλλά δεν απαντά κανείς. Αν κάποιος ενδιαφέρεται ας περάσει από κει μπορεί να προλάβει.  

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, zorans είπε

Η τρελή προσφορά ήταν το SONY Xperia XZ1 στα 99 , δεν ξέρω όμως αν πρόλαβε κανείς. Σε τηλεφωνική επικοινωνία μου είπαν ότι ίσως υπάρχουν κομμάτια σε Έδεσσα και Καβάλα. Στην Έδεσσα φίλος μου που πήρε τηλ του είπαν ότι το ψάχνουν και αυτοί. Στην Καβάλα πήρα τηλ αλλά δεν απαντά κανείς. Αν κάποιος ενδιαφέρεται ας περάσει από κει μπορεί να προλάβει.  

εχει τελειωσει παντου , ρωτησα. Τουλαχιστον ετσι μου ειπαν..

Δημοσ.

Το xperia x είναι σε πολύ καλή τιμή στα 169 και γενικά είναι μια καλή συσκευή με sd 650, καλή κάμερα, καλή οθόνη και πήρε και oreo.

Δεν καταλαβαίνω γιατί δεν τονίζεται, για όσους ψάχνουν συσκευή με μικρή σχετικά οθόνη είναι ότι πρέπει. 

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ζητούμε συγνώμη, όμως προσωρινά δεν είναι δυνατή η ολοκλήρωση της παραγγελίας σας :lol:

Αν αυτο δεν ειναι απατη τι ειναι ?

ο οποιοσδηποτε βγαζει "προσφορα " 10 κοματια ...χανει λιγα λεφτα απο αυτα και φερνει στα μαγαζια του χιλιαδες κοσμο....

το κολπο παλιο αλλα μονο σε Αφρικανικα κρατη πιανει ...οπως το δικο μας !

Επεξ/σία από beman
  • Like 4
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Vasilis 07 είπε

Μου αρέσει που κάποιοι πιστεύετε ότι έδωσε ο Γερμανός το XZ1 στα 99Ε :lol:

Φίλε και εγώ έτσι νόμιζα μέχρι που παρέλαβα το xbox one στα 119€. 

Προφανώς για λόγους επισκεψιμότητας του site δινουν κάποια κομμάτια σε αυτήν την τιμή αλλά πρέπει να είναι 5 , άντε 10 το πολύ. 

• Like 1
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, zorans είπε

Προφανώς για λόγους επισκεψιμότητας του site δινουν κάποια κομμάτια σε αυτήν την τιμή αλλά πρέπει να είναι 5 , άντε 10 το πολύ. 

Δεν είναι ίδιας βαρύτητας η προσφορά. Άλλο να σου δώσει κάτι 300Ε κάτω και άλλο 70-80.

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, zorans είπε

Είμαι και εγώ από τους λίγους που πρόλαβαν το s στα 119 ευρώ. Η τιμή του xz1 εξαιρετική για όποιον πρόλαβε αλλά επαναλαμβάνω και επιμένω ότι το xperia x είναι πολύ καλή επιλογή στα 169 ευρώ και υπάρχει διαθέσιμο σε χρυσό και λευκό. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...