postfire Δημοσ. 26 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Γεια σας παιδια αντιμετωπιζω ενα προβλημα με το κινητο μου αλλα δεν εχω βγαλει ακρη. οταν παιζω βιντεακια απο youtube ειτε με την εφαρμογη ειτε απο browser καθε λιγα δευτερολεπτα σταματαει το βιντεο και αναγκαζομαι να παταω συνεχεια play εχω δοκιμασει να σβισω την εφαρμογη την ξαναεβαλα και τα ιδια και απο browser τα ιδια κανει. εχω βαλει και antivirus μηπως ειναι ιος αλλα τα ιδια μου το κανει εδω και κανα 2μηνο δυστυχως δεν εχω βγαλει ακρη. εχω το homtom ht17 καμια ιδεα τι μπορει να φταιει? Επεξ/σία 26 Μαρτίου 2018 από postfire
saruman123 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2018 Η rom που φοράει. Antivirus γιατί βάζεις? Όλα αυτα είναι σαβούρες δεν χρειάζονται στο Android. 1
postfire Δημοσ. 26 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 26 Μαρτίου 2018 δεν το εκανε το εχω 1 χρονο+ εκτος αν περασε την αναβαθμιση πριν καιρο και το δημιουργει αυτη?
saruman123 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2018 3 λεπτά πριν, postfire είπε δεν το εκανε το εχω 1 χρονο+ εκτος αν περασε την αναβαθμιση πριν καιρο και το δημιουργει αυτη? Ναι παίζει αυτό το σενάριο. Καμία φορά και τα update δημιουργούν προβλήματα. 1
postfire Δημοσ. 26 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 26 Μαρτίου 2018 τνχ boy τωρα τραβαω backup και θα περασω αλλη rom
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα