Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Στις 3/27/2018 στις 9:46 ΠΜ, NoDsl είπε

Ακριβώς ότι είπε ο φίλος Vagos. Παραεισαγωγή 2ΚΡ σε τριγωνικό ραντάρ (όποιος κατάλαβε) :lol:

Spoiler

Δεν σε ακουω καλα, μιλαω απο vhf κατω απο πιλοτικη διαβαση

• Like 1
Δημοσ.

Δεν ξέρω γιατί δεν το έχω δοκιμάσει. Εδω κοστίζει 18 ευρώ συν 5 με 6 ευρω μεταφορικά. Απλα θέλω να ξέρω αν αξίζει τον κόπο η διαδικασια

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Φωτογραφικά grey market αξιόπιστα, χωρις τελωνείο και με ασφαλή μεταφορά, από εδώ: https://www.e-infin.com/eu/

Πάρα πολλοι φωτογράφοι και ερασιτέχνες ψωνίζουν από κει. Πήρα κι εγώ έναν Sigma 17-50 f/2.8, όλα κομπλέ.

Επεξ/σία από hpdra
  • Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Χρόνος παραλαβής νομίζω γύρω στη βδομάδα-10ήμερο.

Grey market = παραεισαγωγή, προιόντα που προορίζονταν πχ για την Ασιατική αγορά, οπότε δεν έχουν το καπέλο ~30% που επιβάλλουν οι Ευρωπαικές αντιπροσωπείες.

Εγγύηση 1 χρόνο απ' το κατάστημα, αλλά νομίζω κυρίως αυτό που μετράει είναι το πρώτο 15ήμερο του paypal (πχ αν ο φακός είναι λίγο off στο focus του, πράγμα που συμβαίνει καμια φορά, εξίσου συχνά και στης επίσιμης αντιπροσωπείας). Η πιθανότητα να βγει πρόβλημα μετά τις 15 μέρες είναι λίγο μικρή, αν και όχι ανύπαρκτη.

Κάποιοι λένε ότι κατάφεραν να τους αναγνωρίσει το Serial nr. του grey market προιόντος τους η Αγγλική Nikon και να τους παραπέμψει επίσημα στην Ελληνική, αλλά δεν έχω προσωπική εμπειρία από κάτι τέτοιο.

Επειδή όμως οι τιμές του grey market είναι συνήθως χαμηλότερες κι από τα μεταχειρισμένα, ο 1 χρόνος εγγύηση και καινούργιο προιόν είναι πολύ καλύτερο από καθόλου εγγύηση και μεταχειρισμένο προιόν.

Επεξ/σία από hpdra
  • Like 2
Δημοσ.
4 ώρες πριν, doctor2014 είπε

Δεν ξέρω γιατί δεν το έχω δοκιμάσει. Εδω κοστίζει 18 ευρώ συν 5 με 6 ευρω μεταφορικά. Απλα θέλω να ξέρω αν αξίζει τον κόπο η διαδικασια

Μάλλον δεν αξίζει, περίπου στα ίδια σου βγαίνει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...