fkaragian Δημοσ. 26 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2018 Καλημέρα. Θέλω να αγοράσω μια 65αρα τηλεόραση και το budget μου δεν είναι δεσμευτικό (ας πούμε ταβάνι τα 2500-2700), αρκεί να πειστώ ότι αξίζουν τα επιπλέον χρήματα. Με την έρευνα που έχω κάνει μέχρι στιγμής, είμαι μεταξύ κάποιων τηλεοράσεων. Α) Την Sony KD900E που κάνει κάτι λιγότερο από 2000 και είναι περσινό μοντέλο, αρκετά καλή επιλογή για τα χρήματα της απ ότι έχω διαβάσει, αν και από κοντά δεν με πέταξε. Β) Το καινούργιο μοντέλο KD900F που θα κοστίζει γύρω στα 2600 και έχει κάποιες βελτιώσεις (σημαντικότερη νομίζω το Dolby Vision). Γ) Την LGOLED65B7V που κοστίζει 3000 από 3700 και στο Media Markt δίνουν μαζί και δωροεπιταγή 300 ευρώ, άρα ας πούμε 2700 τελική. Απόσταση θέασης έχω 3-4 μέτρα και οι κύριες χρήσεις μου είναι PS4, Netflix και Cosmote TV. Επίσης, επειδή θέλω να την βάλω στον τοίχο, θα ήθελα αν έχει κάποιος εικόνα για το ποια φαίνεται καλύτερα, αν και φαντάζομαι πως η OLED θα είναι αρκετά πιο όμορφες. Η ερώτηση μου είναι η εξής: αξίζουν τα επιπλέον λεφτά οι OLED ή τελικά δεν θα υπάρχει και τεράστια διαφορά με τη Sony που να αιτιολογεί το επιπλέον 1000ρικο+;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα