Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια σημερα παρατηρησα αυτη την καθετη γραμμη στο πλαι της τηλεορασης απο πανω προς τα κατω. Φαινεται σε ολα τα χρωματα. Ειναι μονιμη βλαβη? Ευτυχως ειναι ακομη στην εγγυηση η τηλεοραση.

20180326_014502.jpg

Δημοσ.

Μιλησα με samsung και θα ερθουν μεχρι τελος εβδομαδας να μου αλλαξουν το panel στον χωρο μου. Πολυ καλη εξυπηρετηση.

• Like 1
Δημοσ.

Μεγαλη γκαντεμια ρε παιδια, ηρθε ο τεχνικος αλλαξε το πανελ κ μετα απο λιγο παρατηρησα αυτο? Ειναι καμμενο πιξελ ή κολλημενο? Υπαρχει περιπτωση να μου το αλλαξουν ξανα?

20180329_221753.jpg

• Sad 2
Δημοσ.
19 λεπτά πριν, rovgio είπε

Μεγαλη γκαντεμια ρε παιδια, ηρθε ο τεχνικος αλλαξε το πανελ κ μετα απο λιγο παρατηρησα αυτο? Ειναι καμμενο πιξελ ή κολλημενο? Υπαρχει περιπτωση να μου το αλλαξουν ξανα?

20180329_221753.jpg

Δύσκολο...

Δημοσ.

Πηρα τηλεφωνο και μου ζητησαν να στειλω ενα email παλι με φωτογραφιες και περιμενω απαντηση απο το service μεσα σε 2 εργασιμες μερες. Απογοητευση πληρης...

Δημοσ.

Σε καινούργια τηλεόραση Samsung στο κέντρο του πάνελ είχε ένα σκουπίδι σαν 5-6 καμένα πίξελ.

Προφανώς εγκλωβίστηκε μέσα καθώς έκλεινε το πάνελ.

Φυσικά την επομένη έγινε άμεση αντικατάσταση της τηλεόρασης με καινούργια από το κατάστημα, χωρίς μα, μου, σου, του.

Εδώ σε πολύ κοντινή φωτογραφία …

Screenshot_2018-03-19-22-42-23.png.7ef7fc1fc1ae21bd10af44e51ec7cb4c.png

Δημοσ.

Μου ειπαν να την παω Δευτερα στο service που ευτυχως ειναι κοντα μου να την δουν γιατι απο τις φωτογραφιες δεν βγαζουν ακρη μου ειπαν. Για να δουμε, μακαρι να ειναι κανενα σκουπιδακι να ξεμπερδευω.

Δημοσ.

Τελικα η Samsung μου εκανε ξανα αλλαγη πανελ κ αυτη τη φορα ολα πηγαν καλα. Να πω την αληθεια δεν το περιμενα. Αριστη εξυπηρετηση.

Δημοσ.

20 ώρες πριν, rovgio είπε

Τελικα η Samsung μου εκανε ξανα αλλαγη πανελ κ αυτη τη φορα ολα πηγαν καλα. Να πω την αληθεια δεν το περιμενα. Αριστη εξυπηρετηση.

Ότι πληρώνεις παίρνεις φίλε.. αν ειχες πάρει καμια TurboX λες να είχες αυτή την αντιμετώπιση ?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...