Diskimpex Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2018 Δεν ξερω τι κανουν τα μηχανηματα .Αν σου βγαλει λαθος στον ηλεκτρικο και μετρο ,θεωρει οτι κτυπησες εισητηριο και τρωει το αντιτιμο.
Super Moderators billdanos Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2018 2 hours ago, Paragontas-x said: μα αυτό λέω στο ποστ μου ότι δεν ανανεώθηκε αυτόματα αλλά από τη στιγμή που την πέρασα από το μηχάνημα στο λεωφορείο. Και όσο δοκίμαζα να την φορτίσω από τα άσπρα μηχανήματα σε σταθμούς μέτρο ή από το κινητό μου μέσω nfc πάντα μου έβγαζε πρόβλημα Μήπως λοιπόν δεν χρειαζόταν η ανανέωση από την πλευρά σου αλλά απλά ανανεώθηκε αυτόματα και ενεργοποιήθηκε ο νέος μήνας τη στιγμή που το σκάναρες στο λεωφορείο?
Paragontas-x Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2018 Μπορεί δεν ξέρω. Πάντως στο τηλέφωνο που ανάφεραν ποιο πάνω που πήρα και μίλησα δεν ήξεραν γιατί συνέβηκε αυτό.
Cyberdemon87 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Πόσο καιρό έκανε περίπου να φτάσει σπίτι σας η κάρτα ταχυδρομικά; Έχει σταλθεί η αίτηση εδώ και καμιά 20αρια μέρες.
lek88 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 11 λεπτά πριν, Cyberdemon87 είπε Πόσο καιρό έκανε περίπου να φτάσει σπίτι σας η κάρτα ταχυδρομικά; Έχει σταλθεί η αίτηση εδώ και καμιά 20αρια μέρες. Εγω είχα κάνει αίτηση και δεν ήρθε ποτέ η κάρτα!!!! Πήγα και έβγαλα στα εκδοτήρια.
Cyberdemon87 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Ωχ κατάλαβα... Πότε την είχες κάνει την αίτηση; Κάποιος που να του έχει έρθει πρόσφατα, περίπου πόσο καιρό πήρε;
lek88 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 13 λεπτά πριν, Cyberdemon87 είπε Ωχ κατάλαβα... Πότε την είχες κάνει την αίτηση; Κάποιος που να του έχει έρθει πρόσφατα, περίπου πόσο καιρό πήρε; Την αίτηση την είχα κάνει ηλεκτρονικά στις αρχές που ξεκίνησε η διαδικασία για το κοινό. Είναι ένας χρόνος; περίπου!
Cyberdemon87 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Σε ρώτησα γιατί σκέφτομαι μήπως τότε στην αρχή που γινόταν πανικός, δεν ήξεραν που πάει η μπάλα και χάνανε αιτήσεις κλπ και μήπως έχουν στρώσει λίγο πλέον. Επεξ/σία 20 Νοεμβρίου 2018 από Cyberdemon87
Paragontas-x Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, Cyberdemon87 είπε Πόσο καιρό έκανε περίπου να φτάσει σπίτι σας η κάρτα ταχυδρομικά; Έχει σταλθεί η αίτηση εδώ και καμιά 20αρια μέρες. εμένα σε μια εβδομαδα το πολύ είχε έρθει. 1 1
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 4 ώρες πριν, lek88 είπε Εγω είχα κάνει αίτηση και δεν ήρθε ποτέ η κάρτα!!!! Πήγα και έβγαλα στα εκδοτήρια. Καλά και δεν πήγες να βρεις κάποιον υπεύθυνο;;;
kon1to Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 18 ώρες πριν, Cyberdemon87 είπε Πόσο καιρό έκανε περίπου να φτάσει σπίτι σας η κάρτα ταχυδρομικά; Έχει σταλθεί η αίτηση εδώ και καμιά 20αρια μέρες. εκανα αιτηση Ιανουαριο, οταν ειχε ξεκινησει η διαδικασια και την παρέλαβα αν θυμαμαι καλα, μέσα Μάρτιου
leftpc Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 Αν κάποιος είναι άνεργος από επαρχεία,γίνεται να βγάλει την κάρτα δωρεάν μετακινήσεων για λίγες μέρες που θα βρεθεί στην Αθήνα; Απ'ότι διάβασα στο athenstrasport θέλει 2-5 εργάσιμες μέρες να ενεργοποιηθεί η κάρτα από την στιγμή της έκδοσης της από τα εκδοτήρια. Ισχύει κάτι τέτοιο; Κάποιος που έχει βγάλει κάρτα,μπορεί να μου πει την διαδικασία; Επίσης την διαδικασία πιστοποίησης δεν έχω καταλάβει πολύ καλά. Συνολικά σε πόσες μέρες θα μπορώ να χρησιμοποιώ την κάρτα στην τελική...
chsam Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, leftpc είπε Αν κάποιος είναι άνεργος από επαρχεία,γίνεται να βγάλει την κάρτα δωρεάν μετακινήσεων για λίγες μέρες που θα βρεθεί στην Αθήνα; Απ'ότι διάβασα στο athenstrasport θέλει 2-5 εργάσιμες μέρες να ενεργοποιηθεί η κάρτα από την στιγμή της έκδοσης της από τα εκδοτήρια. Ισχύει κάτι τέτοιο; Κάποιος που έχει βγάλει κάρτα,μπορεί να μου πει την διαδικασία; Επίσης την διαδικασία πιστοποίησης δεν έχω καταλάβει πολύ καλά. Συνολικά σε πόσες μέρες θα μπορώ να χρησιμοποιώ την κάρτα στην τελική... Δεν σε ρωτανε απο που εισαι, ολοι οι ανεργοι εχουν το δικαιωμα.Οταν την παρεις ενεργοποιεις αμεσα την ιδιοτητα του ανεργου στην σελιδα της ΗΔΙΚΑ, και μετα απο δυο τουλαχιστον εργασιμες(δεν δοκιμασα να παω νωριτερα) πας σε μηχανημα για την φορτιση. Μια πληροφορια για οσους δεν το ξερουν, η μηνιαια ισχυς της καρτας ξεκινα απο την πρωτη ακυρωση και οχι απο την μερα φορτισης.Π.χ. εγω την φορτισα 30/10 αλλα την χρησιμοποιησα 17/11 και ισχυει μεχρι 17/12. Επεξ/σία 21 Νοεμβρίου 2018 από chsam 1
HateMe Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 36 λεπτά πριν, chsam είπε Μια πληροφορια για οσους δεν το ξερουν, η μηνιαια ισχυς της καρτας ξεκινα απο την πρωτη ακυρωση και οχι απο την μερα φορτισης.Π.χ. εγω την φορτισα 30/10 αλλα την χρησιμοποιησα 17/11 και ισχυει μεχρι 17/12. Ωραίος. Το είχα απορία αυτό. Άλλη ερώτηση τώρα. Για να φορτίσω την κάρτα (Άνεργος) θα πρέπει να πάω σε μηχάνημα, η μπορώ και απ το κινητό ; Επεξ/σία 21 Νοεμβρίου 2018 από HateMe
Alxnks Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 3 λεπτά πριν, HateMe είπε Ωραίος. Το είχα απορία αυτό. Άλλη ερώτηση τώρα. Για να φορτίσω την κάρτα (Άνεργος) θα πρέπει να πάω σε μηχάνημα, η μπορώ και απ το κινητό ; Αν το κινητό σου έχει NFC, μπορείς να το κάνεις από αυτό. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα