Προς το περιεχόμενο

Πως να διαγράψετε τον λογαριασμό σας στο Facebook

Sir Pretender

Προτεινόμενες αναρτήσεις

3 ώρες πριν, nectons είπε

Καλημέρα νιατο προχωρημένο! Για πες μας να το κόψουμε και εμείς κανένα άλλο μέσο!

Για ενημερωση Twitter . Για άμεση επαφή με φίλους χαβαλέ κτλ Viber , Messenger κ πολλα αλλα παρόμοια οτι ταιριάζει στο καθένα . Για μούρη φωτό απο διακοπές και φάση ποσό ωραίος είμαι ποσό ωραία περνάω τι ζωάρα κανω  Insta . 

Απο τα παραπανω χρησιμοποιώ πιο πολυ το Viber οπου εχουμε κανει μια ομάδα η παρέα κ πλεον εχει γινει πανεύκολο να βρεθούμε για καφέ ποτό κ να χαβαλεδιάσουμε μεταξύ μας 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 100
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

4 λεπτά πριν, totalius είπε

Για ενημερωση Twitter . Για άμεση επαφή με φίλους χαβαλέ κτλ Viber , Messenger κ πολλα αλλα παρόμοια οτι ταιριάζει στο καθένα . Για μούρη φωτό απο διακοπές και φάση ποσό ωραίος είμαι ποσό ωραία περνάω τι ζωάρα κανω  Insta . 

Απο τα παραπανω χρησιμοποιώ πιο πολυ το Viber οπου εχουμε κανει μια ομάδα η παρέα κ πλεον εχει γινει πανεύκολο να βρεθούμε για καφέ ποτό κ να χαβαλεδιάσουμε μεταξύ μας 

Έχει και τη πλάκα του πάντως να συγκρίνεις το Facebook με το Twitter και να θεωρείς και ότι είσαι απεξαρτημένος.

Καμία εξάρτηση απο το Twitter . Μπαίνω λίγο το πρωί για να δω τι παίζει μπορεί να πετάξω κανα σχόλιο και μετα το βράδυ πάλι για λίγο  χαβαλέ. Γενικά εμένα το θεμα μου με το FB δεν ηταν η εξάρτηση.

Πιο πολυ εξάρτηση αν μπορω να το πω ετσι ειναι το Viber οπου το εχουμε παρακάνει λίγο με την ομάδα που εχουμε καμία 10αρια φίλοι . Αλλα κ πάλι εκεί με απασχολούν άτομα που γουστάρω και όχι ο κάθε ένας συγγενής η απλα γνωστός του FB.

1 ώρα πριν, stafaf είπε

Ωραίο άρθρο. Ό,τι πρέπει για να καμαρώνουν αυτοί που είναι "απεξαρτημένοι από τον σατανά" και ζουν βίο ευτυχισμένο,

τρέχοντας σε πράσινα λιβάδια, πλέκουν τα μαλλιά τους κοτσίδες και τραγουδούν όλοι μαζί κουμπαγιά.

Τους έπιασε ο πόνος ότι  χειραγωγούνται οι μάζες και μ'αυτό το τρόπο εκλέχθηκε ο Βεελζεβούλ (aka Trump) καθώς και με

τη βοήθεια των Ρώσων υπερπρακτόρων.

Ξεκουνηθείτε λίγο, μπείτε μία στην αρχική σελίδα της Cambridge Analytica και δείτε τί "πουλάει".

"Cambridge Analytica uses data to change audience behavior.

Visit our Commercial or Political divisions to see how we can help you. "

Αυτή είναι η δουλειά της. Άντε, πέστε απ'τα σύννεφα τώρα, γίναμε πολλοί.

δλδ εσυ θεωρεις οτι η χειραγωγηση της κοινης γνωμης δεν ειναι προβλημα; ειδικα οταν γινεται στοχευμενα εκει που "ποναμε" με βαση τα συμπερασματα που εξαγονται απο τα κοινωνικα δικτυα

ασε κατα μερος τα υποκριτικα το εκλεισα κ εγινα αλλος ανθρωπος ,βρηκα την ευτυχια κ το νοημα της ζωης ,οτι παπαντζα παιζει μεσα στο fb η ιδια παιζει κ απεξω

Προσωπικά το έχω μόνο για το messenger για να συνομιλώ με τους φίλους μου.

Το έχω παρατήσει εδώ και ένα χρόνο γιατί έχει καταντήσει βαρετό με τις κλασικές ατελείωτες ευχές κυρίως από παππούδες και γιαγιάδες και τους διαφημιστικούς βομβαρδισμούς.

Αν πεθάνει το FB (που πολύ αμφιβάλλω να γίνει) δεν θα μου λείψει.

• Thanks 1

17 ώρες πριν, Kostasspil είπε

Καποια αλληλεπιδραση με το Whatsapp παιζει? Γιατι στο messenger μου  βγαζει επαφες που δεν εχω στο fb αλλα εχω  τα τηλ τους. Ισως γινεται και το αντιστροφο

Μήπωε φίλε έχεις ενεργοποιήσει το συγχρονισμό των επαφών του κινητού σου με το messenger;

• Thanks 1

Άσχετο...
Εγώ κλαίω για το πρώτο προφίλ που είχα κάνει το 2008 και το έκλεισα το 2014-2015 για να δημιουργήσω νέο με διαφορετικό κύκλο φίλων και πιο σοβαρό και καλά...
Σήμερα θα είχα περιεχόμενο και φωτογραφικό υλικό για να γελάω μέχρι το 2020. :(

Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχω σκεφτεί αρκετές φορές να το διαγράψω, αλλά είμαι εγγεγραμμένος σε ομάδες τής σχολής, τού εράσμους κτλ, και βλέπω ενημερώσεις, ειδοποιήσεις ή και σημειώσεις. Εκτός από αυτό, η αλήθεια είναι ότι δεν το χρειάζομαι για κάτι άλλο, προσωπικά. Άλλωστε, σχεδόν όλοι μου οι φίλοι στο facebook έχουν messenger ή whatsapp, μπορούμε να μιλάμε από εκεί. Γενικότερα έχω βαρεθεί να κάνω like και like σε ποστ και φωτό.

Επεξ/σία από Επισκέπτης

τώρα είτε το διαγράψει κανείς είτε όχι , είναι σαν τον κανόνα "μετά την απομάκρυνση από το ταμείο ουδέν λάθος αναγνωρίζεται" . Τα δεδομένα τα έχουν , οπότε όσοι το έχετε κρατείστε το για κανα κουτσομπολιό , του στυλ " τα μάθες  μου είπε ο  Τάκης , που του το είπε ο Σάκης ότι η Λένα τα χάλασε με τον Λάκη και τάφτιαξε με τον Μάκη . Κάτι σαν πρώτη γυμνασίου βρε αδελφέ.!! 

20 ώρες πριν, panagiotis1988 είπε

Αν διαγράψω το fb θα μπορώ να συνομιλώ με τους facebook φίλους μου μέσω messenger?

Δεν χρειάζεται να έχεις λογαριασμό facebook παίζει κανονικά είναι 2 ανεξάρτητες εφαρμογές.

Ρε μάγκες θέλω μια ξεκάθαρη απάντηση. Έχω φίλους στο fb που δεν έχω τα τηλέφωνα τους. Το messenger λειτουργεί χωρίς fb αλλά με τις υπάρχουσες επαφές που έχεις στο τηλ σου ή με αυτές που έχεις στο fb και ας το έχεις όμως απενεργοποιήσει. Αν όμως το διαγράψεις πως θα συσχετίζεσαι με αυτα τα άτομα; Δεν θα διαγραφούν κ από το messenger σου αφού ουσιαστικά δεν θα έχεις κάτι κοινό με αυτούς;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...