Προς το περιεχόμενο

Πως να διαγράψετε τον λογαριασμό σας στο Facebook

Sir Pretender

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 100
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Επισκέπτης

Ώρεςωρες νομίζω ότι τα τεχνολογικά sites στην Ελλάδα έχουν μετατραπεί σε χριστιανό κατηχητικά που μισούν την τεχνολογία και τα hac ks

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

6 ώρες πριν, totalius είπε

Ποιος ασχολείται πλεον με το Facebook ;  Εδώ και κατι χρόνια μόνο κατι θείτσες νοικοκυρές παπουδια και γιαγιάδες . Όσοι ειναι μπροστά απο την εποχή τους το εχουν παρατημένο εδώ και χρόνια και εχουν στραφεί αλλού 

Καλημέρα νιατο προχωρημένο! Για πες μας να το κόψουμε και εμείς κανένα άλλο μέσο!

• Like 1
  • Confused 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

κατ αρχας οτι κ να κανεις τα οσα εχεις ανεβασει κ οτι εχεις κανει δεν σβηνουν πραγματικα ποτε ,απλα δεν τα βλεπεις

απο εκει κ περα το τι ανεβαζει ο καθενας ειναι ευθυνη του κ κανενος αλλου ,ετσι για να λεμε τα πραγματα με το ονομα τους

τελος ποτε δεν καταλαβα τι εμποδιζει τον καθενα απο εμας να το εχει ανοιχτο αλλα να μην το χρησιμοποιει παρα μονο ισως για τον μεσεντζερ που ναι ειναι χρησιμος (αναλογως την χρηση)

γενικως οτι να ναι

Επεξ/σία από what_if

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η εγγραφή γίνεται σε 10sec από παιδί 5 χρόνων  και για την διαγραφή θέλει να είσαι χάκερ :P :P

Πάντως όσοι έχετε fb που ανεβάζετε τα πάντα επάνω,φωτό,που είστε,τι κάνετε, κτλπ απλά κρίμα..

Επεξ/σία από stelios18120
  • Like 1

11 ώρες πριν, VChris είπε

Υπάρχουν τόσα ωραία apps για αυτήν την δουλειά, γιατί να χρησιμοποιήσεις το FB?

Αδερφέ πες μερικά αν μπορεις, ο μο ος λόγος που το κραταω είναι για κάτι ενημερώσεις. 

δε διαγραφω τιποτα!

απλα δε δινω αυστηρως προσωπικα στοιχεια. αν εχω εταιρια θα δωσω τα απαραιτητα για την προωθηση της.

δε θελει κοπο, θελει τροπο ;)

• Like 1

4 ώρες πριν, gdimitris είπε

Ώρεςωρες νομίζω ότι τα τεχνολογικά sites στην Ελλάδα έχουν μετατραπεί σε χριστιανό κατηχητικά που μισούν την τεχνολογία και τα hac ks

Μπα όχι σε όλο τον πλανήτη αυτό το φαινόμενο. Όποιος νοιάζεται για τα προσωπικά του δεδομένα είναι "τεχνοφοβικός".

το εχω απενεργοποιησει και εγω το ρουφιανοφατσοβιβλιο....το ανοιγω μονο πασχα χριστουγεννα και δεκαπενταυγουστο για ευχες χρονια πολλα κλπ....επιασα τον ευαυτο μου εξαρτημενο απο το facebook οποτε διαλεξα αυτη την οδο!!!

• Like 1

Ωραίο άρθρο. Ό,τι πρέπει για να καμαρώνουν αυτοί που είναι "απεξαρτημένοι από τον σατανά" και ζουν βίο ευτυχισμένο,

τρέχοντας σε πράσινα λιβάδια, πλέκουν τα μαλλιά τους κοτσίδες και τραγουδούν όλοι μαζί κουμπαγιά.

Τους έπιασε ο πόνος ότι  χειραγωγούνται οι μάζες και μ'αυτό το τρόπο εκλέχθηκε ο Βεελζεβούλ (aka Trump) καθώς και με

τη βοήθεια των Ρώσων υπερπρακτόρων.

Ξεκουνηθείτε λίγο, μπείτε μία στην αρχική σελίδα της Cambridge Analytica και δείτε τί "πουλάει".

"Cambridge Analytica uses data to change audience behavior.

Visit our Commercial or Political divisions to see how we can help you. "

Αυτή είναι η δουλειά της. Άντε, πέστε απ'τα σύννεφα τώρα, γίναμε πολλοί.

• Like 2

Έχουν "πληρώσει" τόσοι πολλοί χρήστες την άγνοια κινδύνου, του να εκτίθεσαι δημόσια που είχε αρχίσει ήδη να φθίνει η δημοτικότητα του facebook.

Ας ελπίσουμε αυτό να είναι το κερασάκι στην τούρτα και το facebook να τοποθετηθεί μαζί με Hi5 και MySpace στο χρονοντούλαπο της ιστορίας.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...