Προς το περιεχόμενο

Πως να διαγράψετε τον λογαριασμό σας στο Facebook

Sir Pretender

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σε λίγο καιρό, στην Ελλάδα θα θεωρείτε πιο "cool" το να σβήσεις τον λογαριασμό σου στο Facebook, από ότι να έχεις λογαριασμό.

Όλοι θα αρχίσουν να απενεργοποιούν/διαγράφουν το προφίλ τους και θα νομίζουν πως κάτι έκαναν...

Άλλη μια μόδα που θα ξεχαστεί, όπως ΟΛΕΣ!

Όσο για τον Zuckerberg, δεν του καίγεται καρφί, ακόμα κι αν "ερημώσει" το FB. Κατέχει τα μισά Social Media και θέλει να αγοράσει κι άλλα.

Ειδικά μετά την "μαγκιά" που έκανε, που σου επιτρέπει να έχεις Messenger, χωρίς προφίλ, έδειξε πως πλέον το Facebook είναι απλά η "βιτρίνα"...

Το Instagram, είναι αυτό που τον κρατάει στην κορυφή... (γνώμη μου) :-)

Επεξ/σία από papageorge007
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 100
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

4 λεπτά πριν, papageorge007 είπε

Σε λίγο καιρό, στην Ελλάδα θα θεωρείτε πιο "cool" το να σβήσεις τον λογαριασμό σου στο Facebook, από ότι να έχεις λογαριασμό.

Όλοι θα αρχίσουν να απενεργοποιούν/διαγράφουν το προφίλ τους και θα νομίζουν πως κάτι έκαναν...

Άλλη μια μόδα που θα ξεχαστεί, όπως ΟΛΕΣ!

Όσο για τον Zuckerberg, δεν του καίγεται καρφί, ακόμα κι αν "ερημώσει" το FB. Κατέχει τα μισά Social Media και θέλει να αγοράσει κι άλλα.

Ειδικά μετά την "μαγκιά" που έκανε, που σου επιτρέπει να έχεις Messenger, χωρίς προφίλ, έδειξε πως πλέον το Facebook είναι απλά η "βιτρίνα"...

Το Instagram, είναι αυτό που τον κρατάει στην κορυφή... (γνώμη μου) :-)

Σωστός.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Χαχαχαχα "Καποιος" αναδιατυπωσε τους ορους Ιδιωτικου Απορρητου συντασοντας και νομοθετοντας κατα της ασυδοσιας που επικρατει σε ολες αυτες τις Υπηρεσιες και τρεξανε ολοι οι "μεγαλοι" να βρουνε παραθυρακια .......

Παμε σε εποχες μετά-GDPR και θα επιβληθει μεγαααααλο προστιμο σε οποιον κανει χρηση τα Προσωπικα στοιχεια του καθε χρηστη λαμβανοντας μεριδιο ακομα και ο ιδιος χρηστης ....... Εξου και η προπαγανδα "Διαγραψτε τον λογαριασμο σας στο Facebook" .

Ξεκιναμε απο τον "μεγαλο" με μεγαλο παρτι ....χαχαχαχαχα μετα εχει σειρα η Microsoft ......  Διαγραψτε Skype θα μας πουνε ή θα κανουμε ενα συμφωνητικο μεταξυ υπηρεσιας και χρηστη για παν ενδεχομενο!!!!!

https://www.microsoft.com/el-gr/servicesagreement/upcoming.aspx

Επεξ/σία από Stratos2004

Επισκέπτης

Πως φταίει ένα φέισμπουκ όταν εσύ είσαι αυτός που δίνει δικαιώματα σε μια εφαρμογή να αντλήσει προσωπικές σου πληροφορίες απ το προφίλ; και δεύτερον, ποιος ο σκοπός της καμπάνιας αυτής που παρακινεί τους πάντες να διαγράψουν τον λογαριασμό τους στο φέισμπουκ από τη στιγμή που για την συγκεκριμένη πρακτική άντλησης πληροφοριών, από τρίτες εφαρμογές, το φέισμπουκ προχώρησε προ ετών στη αντιμετώπιση τους; και τρίτον, εσείς που προχωρήσατε στη διαγραφή του προφίλ σας, τι νομίζετε ότι πετύχατε;

Πολύ κακό για το τίποτα; Ή μήπως για ακόμη μία φορά η μάζα χειραγωγείται για την εξυπηρέτηση διαφόρων σκοπών από τρίτους; 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μπόρα είναι και θα περάσει. Κανείς δεν θα διαγράψει το λογαριασμό του. Και αυτοί που θα τον διαγράψουν απλά θα το έκαναν έτσι και αλλιώς είχαν συμβεί ήξεραν δεν ήξεραν τα γεγονότα που συνέβησαν. 

Ακόμη και αυτοί μετά από λίγο καιρό απλά θα φτιάξουν ξανά άλλο λογαριασμό φανερά ή κρυφά. Ειναι μαθηματικά βέβαιο. 

Το fb ήρθε για να μείνει. Και θα μείνει. Σύντομα θα εξελιχθεί και άλλο και θα ενωθεί με κυβερνητικές εφαρμογές που θα χρησιμεύσουν και σε πολλά άλλα εκτός από το να συνομιλούμε με τους φίλους μας.

Θα το δείτε. 

Επεξ/σία από nectons
  • Confused 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, Gambron είπε

Πάντως τώρα που πέφτει η κίνηση στο fb ο κόσμος πλέον που στρέφεται; Δεν έχει κάτι άλλο, πλην του Instagram για τις γκόμενες. Που και αυτό θα χάσει το ενδιαφέρον του κάποια στιγμή. 

1 ώρα πριν, nectons είπε

Μπόρα είναι και θα περάσει. Κανείς δεν θα διαγράψει το λογαριασμό του. Και αυτοί που θα τον διαγράψουν απλά θα το έκαναν έτσι και αλλιώς είχαν συμβεί ήξεραν δεν ήξεραν τα γεγονότα που συνέβησαν. 

Ακόμη και αυτοί μετά από λίγο καιρό απλά θα φτιάξουν ξανά άλλο λογαριασμό φανερά ή κρυφά. Ειναι μαθηματικά βέβαιο. 

Το fb ήρθε για να μείνει. Και θα μείνει. Σύντομα θα εξελιχθεί και άλλο και θα ενωθεί με κυβερνητικές εφαρμογές που θα χρησιμεύσουν και σε πολλά άλλα εκτός από το να συνομιλούμε με τους φίλους μας.

Θα το δείτε. 

2 ώρες πριν, iAndrew είπε

Σωστός.

4 ώρες πριν, panagiotis1988 είπε

Αν διαγράψω το fb θα μπορώ να συνομιλώ με τους facebook φίλους μου μέσω messenger?

Επεξ/σία από allure_boy

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ποιος ασχολείται πλεον με το Facebook ;  Εδώ και κατι χρόνια μόνο κατι θείτσες νοικοκυρές παπουδια και γιαγιάδες . Όσοι ειναι μπροστά απο την εποχή τους το εχουν παρατημένο εδώ και χρόνια και εχουν στραφεί αλλού 

Επεξ/σία από totalius
  • Like 2

5 λεπτά πριν, totalius είπε

ΟΠοιος ασχολείται πλεον με το Facebook ;  Εδώ και κατι χρόνια μόνο κατι θείτσες νοικοκυρές παπουδια και γιαγιάδες . Όσοι ειναι μπροστά απο την εποχή τους το εχουν παρατημένο εδώ και χρόνια και εχουν στραφεί αλλού 

Η αλήθεια είναι ότι στην Ελλάδα το χρησιμοποιούν μεγάλοι σε ηλικία κατά κορον. Βάζουν εικόνες με τρίανταφυλλα, της Παναγίας, ευχολογια Κτλπ.

Είναι πολύ  παροχημενο πια και το έχουν βαρεθεί πολλοί χρήστες. Κάτι γυπες που ξέρω  δεν μπορούν να βγάλουν γκομενα πια από κει, το παρατανε και αυτοί. Ενώ το 2008-09 γινόταν της μουρλης.

Ωριμασε λες ο κόσμος ξαφνικά? Ψάχνει τις ανθρώπινες αξίες και την επαφή από κοντά; 

Ο χρόνος θα δείξει.

Κάποιοι παραγγελνουν σουσι και κάνουν συσκεψεις στις συσκεψεις τώρα για να δουν πως θα καβατζωσουν τον κόσμο του Μάρκου.

Αυτα τα αρθρα-οδηγος που ήταν άραγε τόσα χρόνια κρυμμένα-μη προβεβλημένα-αποσιωπημένα; 

3 ώρες πριν, steliosdim είπε

προσωπικα αυτο που με βολεψε στο facebook δεν ηταν οι φωτος κ τα σχολια που ανεβαζει ο καθε πικραμενος γιατι εχω την επιλογη να τον κανω unfollow αν θελω, αλλα το follow/like που εχω κανει σε σελιδες ειτε λεγεται cnn, ειτε οτιδηποτε και μου εμφανιζονται αμεσα τα post τους στο newsfeed ωστε να ενημερωνομαι μεσω ενος ενιαιου feed.

Ενιαιο feed και μαλιστα ΤΑΧΥΤΑΤΟ θα βρεις στο τουιτερ μονο

• Thanks 1

4 ώρες πριν, LLLEFTERIS είπε

Το εχω κανει εδω και σχεδον 10 χρονια και βαρεθηκα οταν μου ζητανε φατσαμπουκ και τους λεω δεν εχω να με κοιτανε σαν εξωγηινο.

πάρε μετοχές..

Ετσι θα έχεις facebook και θα σε κοιτάνε και σαν εξωγήινο, εκει να δεις πλάκα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...