Προς το περιεχόμενο

Πως να διαγράψετε τον λογαριασμό σας στο Facebook

Sir Pretender

Προτεινόμενες αναρτήσεις

5 λεπτά πριν, DaftRose είπε

Θα το ξεπεράσει κολυμπώντας στα εκατομμύριά του..:Ρ

Δις έχει βασικά αλλά κάνει κακό  και στα λεφτά του και στο όλο θέμα..!

Έχει και παιδί να μεγαλώσει μην του κάνετε τέτοια του ανθρώπου και ζητάει επιδόματα μετά..!:P

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 100
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
21 λεπτά πριν, Kostasspil είπε

Δεν εχω συγχρονισει επαφες τηλ με το messenger, γι αυτο λεω μηπως τις τραβαει απ το whatsapp

Ακόμη κι αν συγχρονίζονται μεταξύ τους, παίζει με κάποιο permission που έδωσες να έγινε. Οποτε διπλό τσέκαρε τα συνηθισμένα. Τώρα αν είσαι σε Android τότε τα πράγματα περιπλέκονται ακόμη περισσότερο . Εμενα προχθές μου έβγαλε μια που δεν έχω κανένα στοιχείο της εδώ και χρόνια, πιθανότατα από κάποιο history log?!

Επεξ/σία από ignome4

προσωπικα αυτο που με βολεψε στο facebook δεν ηταν οι φωτος κ τα σχολια που ανεβαζει ο καθε πικραμενος γιατι εχω την επιλογη να τον κανω unfollow αν θελω, αλλα το follow/like που εχω κανει σε σελιδες ειτε λεγεται cnn, ειτε οτιδηποτε και μου εμφανιζονται αμεσα τα post τους στο newsfeed ωστε να ενημερωνομαι μεσω ενος ενιαιου feed.

• Like 3

1 λεπτό πριν, steliosdim είπε

προσωπικα αυτο που με βολεψε στο facebook δεν ηταν οι φωτος κ τα σχολια που ανεβαζει ο καθε πικραμενος γιατι εχω την επιλογη να τον κανω unfollow αν θελω, αλλα το follow/like που εχω κανει σε σελιδες ειτε λεγεται cnn, ειτε οτιδηποτε και μου εμφανιζονται αμεσα τα post τους στο newsfeed ωστε να ενημερωνομαι μεσω ενος ενιαιου feed.

Ναι αλλά καραδοκουν και τα fake News. Όταν πετάει "προτεινόμενα για σας".

Δεν ξεχωρίζει ακόμα αποτελεσματικα.

Καλά μην σου πω άμα διαβάσεις για πλάκα κάνα fake News μετά σε βομδαρδιζει...

Επισκέπτης
6 λεπτά πριν, steliosdim είπε

Υπάρχουν τόσα ωραία apps για αυτήν την δουλειά, γιατί να χρησιμοποιήσεις το FB?

1 ώρα πριν, giannisradio είπε

Για το AccountKit ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ FACEBOOK που το ίδιο το INSOMNIA.gr σε υποχρεώνει να αποθηκεύσεις το κινητό σου τηλέφωνο προκειμένου να δημοσιεύσεις αγγελίες ούτε λόγος για διαγραφή όμως εε ; Ξέχασα... τώρα είναι μόδα μόνο το #deletefacebook...

Μόδα δεν είναι αυτό, μόδα είναι τα fake news...  Για τέτοιες περιπτώσεις έχουμε προχωρήσει σε δύο αναφορές ενώ υπάρχουν αναλυτικές οδηγίες στην πολιτική απορρήτου  του site για το τι είναι το Account Kit, τι σχέση έχει με έναν Facebook λογαριασμό (spoiler: ΚΑΜΙΑ),  και φυσικά πως να διαγραφείς από αυτό αν επιθυμείς.

Ξέρω είναι πιο εύκολο να κράζεις και να βγάζεις σενάρια, όμως εδώ δε παίζουμε με το προσωπικό απόρρητο. 

Πάντα στη διάθεσή σας (pm/email) για τυχόν απορίες 

• Like 6
  • Thanks 2

Επισκέπτης
10 λεπτά πριν, Hal9000 είπε

Μόδα δεν είναι αυτό, μόδα είναι τα fake news...  Για τέτοιες περιπτώσεις έχουμε προχωρήσει σε δύο αναφορές ενώ υπάρχουν αναλυτικές οδηγίες στην πολιτική απορρήτου  του site για το τι είναι το Account Kit, τι σχέση έχει με έναν Facebook λογαριασμό (spoiler: ΚΑΜΙΑ),  και φυσικά πως να διαγραφείς από αυτό αν επιθυμείς.

Ξέρω είναι πιο εύκολο να κράζεις και να βγάζεις σενάρια, όμως εδώ δε παίζουμε με το προσωπικό απόρρητο. 

Πάντα στη διάθεσή σας (pm/email) για τυχόν απορίες 

πφφφ boring... Πάνω που πίστεψα πως είχαμε να κάνουμε με νέο σκάνδαλο και #deleteinsomnia:lol:

20 λεπτά πριν, VChris είπε

Υπάρχουν τόσα ωραία apps για αυτήν την δουλειά, γιατί να χρησιμοποιήσεις το FB?

Δωσε μου κανενα παραδειγμα, για να τα δοκιμασω, thanks

Επισκέπτης

κάνε μια αναζήτηση "news reader app" στο store και θα βρεις πολλά. Έχω σταματήσει να ασχολούμαι με αυτά η αλήθεια, για να σου προτείνω κάποιο συγκεκριμένο, και αυτό γιατί πλέον προτιμώ να ενημερώνομαι απευθείας από τα λίγα sites που παρακολουθώ. Παλαιότερα χρησιμοποιούσα το Taptu αλλά φαίνεται να έχει εγκαταληφθεί.

Στα περισσότερα apps απλά προσθέτεις το link του site που θέλεις να παρακολουθείς τα νέα του και τέλος.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αυτές οι σπασμωδικές κινήσεις που εναρμονίζονται κάθε φορά με τη μόδα της εβδομάδας ποτέ δεν με έβρισκαν φίλο. Από εκεί που όλοι κάνανε λες και βρήκαν το ελιξήριο της ζωής στο fb, ξαφνικά ξυπνήσανε και απογοητευμένοι και προδομένοι θέλουν να το διαγράψουν. Και να το διαγράψουν η ζημιά σε όσους έκαναν κακή χρήση έχει γίνει. Δεν χρειάζεται να είσαι φτερό στον άνεμο της εκάστοτε μόδας.Σύνεση χρειάζεται. Σε μια εντελώς ψηφιακή εποχή δεν γίνεται να μην δώσεις από ένα σημείο κι έπειτα προσωπικά στοιχεία και να μην παραχωρήσεις καθόλου ιδιωτηκότητα. Απλά θα είσαι εκτός εποχής και γραφικός εάν θέλεις να το πετύχεις. Αλλά από αυτό το άκρο μέχρι το αντίθετο, υπάρχει και ένα μέσο, το οποίο όπως και σε άλλες περιπτώσεις, είναι το προτιμότερο. Δεν χρειάζεται να αρνείσαι να ανοίξεις φβ για να το παίξεις διαφορετικός. Ο ένας ανάμεσα στα 500 εκατομμύρια ενεργού πλυθησμού που δεν έχουν. Δεν χρειάζεται να κάνεις διαφορετικό λογαριασμό σε κάθε χαζοσάιτ που θέλεις να δοκιμάσεις την υπηρεσία του για μία φορά. Απλά μην χαρίζεις στιγμές ιδιωτηκότητας στον καθένα και μην προσφέρεις στον οποιονδήποτε προσωπικά στοιχεία τα οποία εάν στα ζητούσε από κοντά δεν θα τα έδινες. Εάν είσαι από τους τύπους που δεν θα σε πείραζε να βγεις στο μπαλκόνι και να πεις να η 3χρονη κόρη μου, κοιτάξτε την γείτονες, βγάλτε την και φωτογραφία και κρατήστε την, τότε κάν' το και στο fb και σε όλα τα αντίστοιχα μέσα αντικοινωνικής δικτύωσης. Εάν δεν θα το έκανες στο μπαλκόνι επειδή θεωρείς ότι δεν πρέπει ο γείτονας να δει την κόρη σου (εντελώς τυχαίο το παράδειγμα), μην το αναρτάς στο fb, απλά κράτα το για τον εαυτό σου.

Επεξ/σία από Bigi444444
  • Like 6

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...