Προς το περιεχόμενο

Πως να διαγράψετε τον λογαριασμό σας στο Facebook

Sir Pretender

Προτεινόμενες αναρτήσεις

56 λεπτά πριν, giannisradio είπε

Για το AccountKit ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ FACEBOOK που το ίδιο το INSOMNIA.gr σε υποχρεώνει να αποθηκεύσεις το κινητό σου τηλέφωνο προκειμένου να δημοσιεύσεις αγγελίες ούτε λόγος για διαγραφή όμως εε ; Ξέχασα... τώρα είναι μόδα μόνο το #deletefacebook...

Ο Μάρκος γελάει σατανικά με όλο αυτό το αστείο! 🤣

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 100
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Κάτι μου θυμίζει όλο αυτό τον σταυρώνετε τον Μαρκ Ζάκερμπεργκ στα 33 του χρόνια αλλά να περιμένετε την ανάσταση του,όσοι ήσασταν θα ξαναγίνετε οπαδοί του γιατί γνωρίζει τα πιστεύω και τα θέλω σας.Eνας αfacebook.

• Like 1

Καλο θα ήταν ο αρθρογραφος να αναφέρει τον κανονισμο που θα περάσει η ευρωπαικη ένωση τον μαιο με τον οποίο θα μπορούμε να ζητήσουμε διαγραφή των δεδομένων μας. Σύμφωνα με αυτό καλό είναι να περιμένει κάποιος μέχρι τότε. 

Προσωπικα δεν θα τα διαγραψω ολα αυτα, δεν εχω να κρυψω κατι, ισα ισα πιστευω πως παρακολουθουν για καλο σκοπο και για τρομοκρατικες ενεργειες.. ε και για διαφημισεις, αλλα ουτε αυτο με ενοχλει

• Like 1
  • Confused 5

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ μάγκες ότι και να διαβάσω - ακούσω...κλαιν...
Εκτός από το ότι βγήκαν και χρόνια πριν κάτι τέτοιες μόδες,
κακά τα ψέματα το facebook έχει βοηθήσει αρκετά πολύ και στον επαγγελματικο χώρο και στο μη...
Από εκεί και πέρα είναι το πως το χρησιμοποιεί ο καθένας και τι κάνει / χάνει για να το χρησιμποιεί. :D 

Επεξ/σία από iAndrew
Εκτός* από...
  • Like 7

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 λεπτά πριν, Kostasspil είπε

Καποια αλληλεπιδραση με το Whatsapp παιζει? Γιατι στο messenger μου  βγαζει επαφες που δεν εχω στο fb αλλα εχω  τα τηλ τους. Ισως γινεται και το αντιστροφο

Και τα δύο λειτουργούν ανεξάρτητα, με τον αριθμό σου (παίζουν κάποιοι περιορισμοί με το messenger) τραβάνε οτιδήποτε από επαφές  κι αν έχεις

Επεξ/σία από ignome4

Επισκέπτης

Αν έχεις βάλει τον τηλεφωνικό σου αριθμό στον messenger τότε θα συγχρονίζει με τις επαφές σου.

Αλληλεπίδραση μεταξύ whatsapp και messenger δεν υπάρχει απόσο γνωρίζω.

Τα έχω και τα δυο, στο whatsapp εμφανίζει τις επαφές μου που έχουν whatsapp και στον messenger τις FB επαφές μου (δεν έχω δώσει τον αριθμό μου σε αυτό).

μην κρυβόμαστε πίσω απο το δαχτυλο μας. ο λόγος ύπαρξης του fb ειναι η αυτοπροβολή και η έυρεση συντρόφου (κομψά). αυτες ειναι παγιες ανάγκες του ανθρώπου και το fb ίσως αντικατασταθει απο κάτι ακόμη πιο άμεσο αλλα δεν θα πεθάνει ποτε. 

• Like 1

Επισκέπτης

Πάντως τώρα που πέφτει η κίνηση στο fb ο κόσμος πλέον που στρέφεται; Δεν έχει κάτι άλλο, πλην του Instagram για τις γκόμενες. Που και αυτό θα χάσει το ενδιαφέρον του κάποια στιγμή. 

21 minutes ago, ignome4 said:

Και τα δύο λειτουργούν ανεξάρτητα, με τον αριθμό σου (παίζουν κάποιοι περιορισμοί με το messenger) τραβάνε οτιδήποτε από επαφές  κι αν έχεις

Δεν εχω συγχρονισει επαφες τηλ με το messenger, γι αυτο λεω μηπως τις τραβαει απ το whatsapp

Επισκέπτης
41 λεπτά πριν, aris1986 είπε

mark-zuckerberg-sad-shuts-down-free-basics.jpg

Θα το ξεπεράσει κολυμπώντας στα εκατομμύριά του..:Ρ

26 λεπτά πριν, iAndrew είπε

Εγώ μάγκες ότι και να διαβάσω - ακούσω...κλαιν...
Ετκός από το ότι βγαίνουν χρόνια πριν κάτι τέτοιες μόδες,
κακά τα ψέματα το facebook έχει βοηθήσει αρκετά πολύ και στον επαγκελματικό χώρο και στο μη...
Από εκεί και πέρα είναι το πως το χρησιμοποιεί ο καθένας και τι κάνει / χάνει για να το χρησιμποιεί. :D 

Αμφιβάλλω..

• Like 1

Επισκέπτης
2 λεπτά πριν, Kostasspil είπε

Δεν εχω συγχρονισει επαφες τηλ με το messenger, γι αυτο λεω μηπως τις τραβαει απ το whatsapp

Στο whatsapp έχω επαφές που δεν εμφανίζονται στον messenger άρα δεν πρέπει να τις τραβάει από εκεί. νομίζω έχει γίνει θέμα σχετικά με αυτό και δεν επέτρεψαν στο FB να τα συνδέσει αυτά τα δύο (παίζει να κάνω και λάθος όμως)

52 λεπτά πριν, LLLEFTERIS είπε

Το εχω κανει εδω και σχεδον 10 χρονια και βαρεθηκα οταν μου ζητανε φατσαμπουκ και τους λεω δεν εχω να με κοιτανε σαν εξωγηινο.

σε κοιτάνε και λένε αυτός από που ηρθε

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...