ziaba Δημοσ. 26 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2018 Μην περιμένεις καμία τρελή διαφορά σε μπαταρία από 6s σε s8 επίσης μέχρι το καλοκαίρι πρέπει να ζήσουμε κιόλας μέχρι τότε μπορεί ν αλλάξουν τα δεδομένα 💯 φορές
najinblue3 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2018 Εγω θα ελεγα για καλοκαιρι να κοιταξεις το s9, θα πεσει σιγουρα η τιμη, αν και δεν εχει τρελες διαφορες με το 8, το δακτυλικο απο πισω ειναι σε καλυτερο σημειο, μονο γι αυτο αξζει
Fabricated Δημοσ. 27 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2018 Έχει πολλά σκαμπανεβάσματα η τιμή του πάντως. Πριν 1 μήνα νομίζω ήταν 560. Πριν 5 μέρες 490 και τώρα 520. Εγώ λέω αν ξαναπεσει 500 πάρτο
Masma Δημοσ. 27 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2018 20 ώρες πριν, johnyboy είπε το ξεχασμένο 1+3 έχει oreo από τον Νοέμβριο και πήρε και futures από το 5τ (face unlock). αλλά τι να κλασει αυτό μπροστά στο λαγκσουνκ. Οτι σου κολαει και το s8 τωρα? τι ακριβως κανεις δηλαδη στο κινητο????
johnyboy Δημοσ. 27 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2018 δεν χρειάζεται να κάνω κάτι ιδιαίτερο, ακόμα και όταν ανοίγω τον dialer έχει λαγκ, δεν έχει αυτή την απόκριση που έχει το oneplus 3 μου που είναι και 2 χρονών. αυτό εμένα με χαλάει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα