katsouras Δημοσ. 25 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα.Εχω καταλήξει σε αυτά τα δύο smartphones.Οι λόγοι είναι οι καλές κάμερες(καλύτερη του s8),τα πολύ καλά χαρακτηριστικά τα οποία δεν θα αναλύσω και γενικά κατέληξα σε αυτά τα δύο τα οποία με υπερκαλύπτουν. -Τοπρόβλημα μου είναι πιο από τα δύο να διαλέξω με γνώμονα τα επόμενα χρόνια.Το s8 και γενικά η samsung ξέρω ότι είναι αργά τα ζα στις αναβαθμίσεις γιατί ειχα στο παρελθόν ναυαρχίδες.One+ δεν ξαναειχα οπότε θα ήθελα να ξέρω μέχρι πότε υπολογίζονται οι ενημερώσεις για το 5t και.επισης τι γίνεται με το θέμα εγγύησης και στα δυο αν γνωρίζετε.Ευχαριστω προκαταβολικα. ΥΓ το s7 edge που είναι κατά πολύ φθηνότερο πιστεύετε ότι θα αντέξει άλλα δύο χρόνια έστω? Επεξ/σία 25 Μαρτίου 2018 από katsouras
Fulgore Δημοσ. 25 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2018 19 λεπτά πριν, katsouras είπε Το s8 και γενικά η samsung ξέρω ότι είναι αργά τα ζα στις αναβαθμίσεις γιατί ειχα στο παρελθόν ναυαρχίδες.One+ δεν ξαναειχα οπότε θα ήθελα να ξέρω μέχρι πότε υπολογίζονται οι ενημερώσεις για το 5t και.επισης τι γίνεται με το θέμα εγγύησης και στα δυο αν γνωρίζετε.Ευχαριστω προκαταβολικα. ΥΓ το s7 edge που είναι κατά πολύ φθηνότερο πιστεύετε ότι θα αντέξει άλλα δύο χρόνια έστω? Οι ενημερωσεις και στις 2 συσκευες ειναι για 2 χρονια δηλαδη αντε να παρουν και το επομενο android 9 και μετα τελος. Μονο το Google pixel 2 εχει 3χρονια ενημερωσεις απο android. Για την εγγυηση στην περιπτωση του samsung το πας στο καταστημα και αυτο το στελνει στην Smartec ή το πας εσυ ο ιδιος. Στην περιπτωση της Oneplus το στελνεις πισω στην εταιρεια.
katsouras Δημοσ. 25 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 25 Μαρτίου 2018 Οκ κάτι διάβασα για το 1+ ότι το στέλνεις με ups κλπ εξωτερικό.Νομιζω θα προτιμήσω samsung για αυτό τον λόγο.Οι διάφορες μεταξύ s8 k s7 edge δικαιολογούν την διαφορά τιμής κατά την γνώμη σας;
chios Δημοσ. 25 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2018 Αν θέλεις καλεί εγγύηση γρήγορη χωρίς μα και μου πας σε oneplus, από τα καλύτερα και γρήγορα service χωρίς πολλά πολλά. Αν μπλέξεις με τους κλέφτες εδώ το πιο πιθανό να σου το βγάλουν εκτός εγγύησης για χίλιους δύό λόγους.
johnyboy Δημοσ. 25 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2018 1+ ασυζητητί, η σαμσουνγκ είναι 100 χρόνια μπροστά στο hardware και 1000 πίσω στο software.
ziaba Δημοσ. 26 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2018 Η γνώμη μου πάρε το Samsung το oneplus του χρόνου θα ξεχαστεί.... Φαντάσου εδώ έχει βγει s9 και ακόμα προτείνουν το s7 μέχρι και συ το σκέφτεσαι ... πχ το 1+3 το θυμάται κανένας δε νομίζω? Να θες να αλλάξεις μπαταρία σε 2 χρόνια πιστεύεις θα σε εξυπηρέτησει κανένας άμεσα με το 1+ δεν πιστεύω ενώ με το Samsung πας smartec κι σαι κύριος 1
johnyboy Δημοσ. 26 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2018 το ξεχασμένο 1+3 έχει oreo από τον Νοέμβριο και πήρε και futures από το 5τ (face unlock). αλλά τι να κλασει αυτό μπροστά στο λαγκσουνκ. 1
Fulgore Δημοσ. 26 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2018 20 ώρες πριν, johnyboy είπε 1+ ασυζητητί, η σαμσουνγκ είναι 100 χρόνια μπροστά στο hardware και 1000 πίσω στο software. Οπως ειπε ο συμφορουμιτης ziaba δεν ειναι ακριβως ετσι τα πραγματα παρολο που και εγω Oneplus επελεξα επειδη δεν χωνευα το touchwiz και την μικροτερη μπαταρια του S8. Το S8 εχει χαμηλοτερη δεικτη ακτινοβολιας Sar ειναι αδιαβροχο εχει καλυτερη κεντρικη καμερα(κυριως σε συνθηκες χαμηλου φωτισμου) και εχει και OIS εχει καλυτερη οθονη/panel εχει τα περισσοτερα service σε ολη την Ελλαδα μαζι με την apple και αυτο δεν το λεω εχει τα περισσοτερα αξεσουαρ μαζι με τα iphone.Το τελευταιο που και εγω δεν το θεωρουσα σημαντικο,το καταλαβα οταν περιμενα κοντα 3μηνες για να βγαλει η γνωστη Spigen μια θηκη για Oneplus5t. https://www.skroutz.gr/search?keyphrase=galaxy+s8 https://www.skroutz.gr/search?keyphrase=oneplus5t Δειτε διαφορα σε θηκες και screen protectors+φυσικα οτι υπαρχει απο εξωτερικο. Για την εγγυηση ισχυει οτι του Oneplus ειναι πιο αμεση αλλα αυτο αφορα οσο το κινητο ειναι εντος εγγυησης.Εκτος εγγυησης αν σου παθει κατι να δω που θα το επισκευασεις. Επισης υπαρχει και το θεμα της μεταπωλησης των oneplus λογω της ιδιομορφιας που εχουν σαν αγορα απεξω. Τελος αξιζει να αναφερθει οτι το S8 υποστηριζει και microsd καρτα. Το Oneplus φυσικα υπερτερει σε οτι αφορα την ταχυτητα(oxygen os και φορτιση)και τα specs(6-8gb ram)αλλα τα features της Samsung δεν τα λες και λιγα. 1
Fulgore Δημοσ. 26 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2018 11 λεπτά πριν, johnyboy είπε διαφωνώ αλλά τεσπα, το βλέπω αλλιώς Δεν εχει σημασια πως το βλεπει ο καθενας ή αν συμφωνει ή διαφωνει. Τα παραπανω που αναφερω ειναι γεγονοτα,δεν ειναι πραγματα να συμφωνεις ή να διαφωνεις ή να το βλεπεις αλλιως,ουτε βεβαια σημαινει οτι επειδη ισχυουν ολα αυτα πρεπει ολοι να παρουμε με το ζορι galaxy s8.Τα ανεφερα αυτα για να μην φαινεται τοσο μονοπλευρη η συγκριση γιατι δεν ειναι. Το τι αγοραζει ο καθενας για τον εαυτο του και με τι κριτηρια ειναι φυσικα μια αλλη ιστορια,γιαυτο φυσικα και εγω οπως ανεφερα παραπανω διαλεξα το Oneplus 5t και οχι το s8. 3
ziaba Δημοσ. 26 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2018 2 ώρες πριν, johnyboy είπε το ξεχασμένο 1+3 έχει oreo από τον Νοέμβριο και πήρε και futures από το 5τ (face unlock). αλλά τι να κλασει αυτό μπροστά στο λαγκσουνκ. εννοούσα στην αγορά και σε βάθος χρόνου από θέμα εξυπηρέτησής, υποστήριξης, μεταπώλησης κτλ
katsouras Δημοσ. 26 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 26 Μαρτίου 2018 Ευχαριστώ πολυ για την βοηθεια παιδια. Τελικως κατεληξα να παω σε s8 λαμβανοντας υποψιν ολες τις παραμέτρους. Αν ειχε ενα επισημο καταστημα στην ελλαδα με ενα σέρβις η 1+ νομιζω οτι δεν θα ειχε συναγωνισμο στα android αλλα για την ωρα δεν το προτιμω παρολο που φαινεται τερας επιδοσεων.
najinblue3 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2018 1 λεπτό πριν, katsouras είπε Ευχαριστώ πολυ για την βοηθεια παιδια. Τελικως κατεληξα να παω σε s8 λαμβανοντας υποψιν ολες τις παραμέτρους. Αν ειχε ενα επισημο καταστημα στην ελλαδα με ενα σέρβις η 1+ νομιζω οτι δεν θα ειχε συναγωνισμο στα android αλλα για την ωρα δεν το προτιμω παρολο που φαινεται τερας επιδοσεων. ενω το s8 δεν ειναι τερας, xD οταν το πιασεις θα καταλαβεις τι μπορει να κανει, 7 μηνες+ δε μου λαγκαρε ποτε, μην ακους haters τι χρωματακι πηρες? Η op χανει για μενα, οτι τα βγαζει μετα τη πατατια πολυ γρηγορα, ηδη ακουγεται οτι βγαζει το 6, το εχει κολλητος το κινητο, πολυ καλο, γρηγορο, αλλα την οθονη του s8 δεν την αλλαζω με τιποτα
katsouras Δημοσ. 26 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 26 Μαρτίου 2018 Δεν το πηρα ακομα αδερφε. Θα το παρω αρχες καλοκαιριου να πεσει λιγο ακομα. Τωρα κανω την δουλεια μου με ενα xiaomi redmi 4x που το πηρα μετα απο iphone 6s γιατι η μπαταρια του ειναι αστεια. Τωρα για χρωμα παντα ειμαι του μαυρου οποτε δεν θα μπορουσα να παραλειψω τι συγκεκριμενο μοντέλο που ειναι κ ταμάμ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα