JohnAthanas Δημοσ. 25 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2018 καλησπερα παιδια! εκανα φορματ το πσ μου προσφατα και εχω τα εξης προβληματα : ο υπολογιστης κλεινει μονος του μετα απο καποια λεπτα και ξανανοιγει και εχουν περαστει ολοι οι drivers της μητρικης κανονικα καθως και εχουν γινει ολα τα windows updates κανονικα. το δευτερο προβλημα που εχω ειναι οτι ενω παω να κανω το ιδιο και με τους drivers της καρτας γραφικων δεν με αφηνει και ενω στην αρχη φορτωνει κανονικα μετα με βγαζει αυτο το μηνυμα. παρακαλω οποιος γνωριζει κατι ας βοηθησει!
micos000 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2018 Κάτω δεξιά το μήνυμα τι λέει; Μήπως κάνει εγκατάσταση οδηγών; Κανονικά τα 10άρια κατεβάζουν τους drivers για nvidia μόνα τους.
JohnAthanas Δημοσ. 26 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 26 Μαρτίου 2018 οντως! μου γραφει δεν ηταν δυνατη η ολοκληρωση της εγκαταστασης ενημερωσεων. γιατι ομως? αφου γινονται ολες κανονικα και μετα ναοιγει το pc το ιδιο και οταν κλεινει !
micos000 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2018 Όταν λες " ο υπολογιστης κλεινει μονος του μετα απο καποια λεπτα και ξανανοιγει" εννοείς ότι σβήνει η οθόνη και επανέρχεται ή ότι κάνει κλείνει τελείως και μετά κάνει επανεκκίνηση; Έτσι που τα λες πάντως, μοιάζει να "κρεμάει" η κάρτα γραφικών και γι αυτό δεν ολοκληρώνει την εγκατάσταση των οδηγών.
Acrobatis7 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2018 1. Δεξι κλικ στο My PC 2. Properties 3. Advanced system settings 4. Hardware (tab) 5. Device installation settings 6. No. 7. Κανε ρεσταρτ 8. πηγαινε στο /windows/softwaredistribution 9. Σβησε τα παντα απο μεσα. (αλλα οχι τον φακελο. Μονο τα περιεχομενα) 10. Ρεσταρτ. 11. Κανε εγγατασταση τους drivers. Εαν δεν λειτουργησει ετσι, κανε ακριβως τα ιδια βηματα απο το 8 και μετα ΑΦΟΥ εχεις κανει uninstall τα drivers που σου κανουν το προβλημα
JohnAthanas Δημοσ. 27 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 27 Μαρτίου 2018 17 ώρες πριν, micos000 είπε Όταν λες " ο υπολογιστης κλεινει μονος του μετα απο καποια λεπτα και ξανανοιγει" εννοείς ότι σβήνει η οθόνη και επανέρχεται ή ότι κάνει κλείνει τελείως και μετά κάνει επανεκκίνηση; Έτσι που τα λες πάντως, μοιάζει να "κρεμάει" η κάρτα γραφικών και γι αυτό δεν ολοκληρώνει την εγκατάσταση των οδηγών. επανεκκινηση!
micos000 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2018 Σταθερός είναι ή λάπτοπ; Αν είναι σταθερός και έχει ενσωματωμένη κάρτα γραφικών δοκίμασε να δεις αν στο κάνει και με αυτήν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα