panomelene Δημοσ. 25 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2018 Καλησπέρα Κοιτάω για αγορά μιας 4κ τηλεόρασης σε ιντσες 40-43 , θα χρησιμοποιείται και για ταινίες αλλα και για gaming (εννοείται και για απλη τηλεόραση ) Budget θα θελα εως 500 ευρω , απο τι είδα μερικες ειναι upscale 4k και οχι πραγματικό , απο 600 ξεκινούν τα πραγματικά η κάτι τέτοιο Υπάρχει κάτι αξιόλογο ; Αν διαθέσω λίγα λεφτα παραπάνω θα άξιζε η όχι ; Επίσης εχω δει αυτη σε μια καλη προσφορά https://www.e-shop.gr/tv-samsung-ue40mu6172-40-led-ultra-hd-smart-wifi-p-PER.158265 απο crazy sundays Μονο να τονίσω λογο επίπλου η βάση θα πρέπει να είναι στο κέντρο αν ειναι δυνατό και καταστήματα public-kotsovolos-eshop που εχω στην περιοχή μου , αν αξίζει κατι απο skroutz-mediamarkt κτλπ δεν εχω προβλημα ! Ευχαριστώ
splanis Δημοσ. 25 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2018 Αυτή που πόσταρες τόσο έχει στο σκρουτζ, δεν είναι προσφορά
panomelene Δημοσ. 25 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 25 Μαρτίου 2018 Ναι το πρόσεξα ενα παρόμοιο μοντέλο Έχετε να μου προτείνετε κάτι; δεν γνωρίζω τιποτα απο τηλεοράσεις απολύτως , μονο hd full hd 4k και αυτα απο τις οθονες απο τους υπολογιστές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα