FISHERMAN Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2004 Opws oloi mas ligo polu exw sygentrwsei episodes apo Tv series pou apotelounte apo 24-25 avi files synolikou megethous ~3gb h season.Exete na proteinete kapoio prog. na ta balw se ena Dvdr 4,7GB me ena aplo menu?Sto Ulead dvd movie factory ta ebala me background tin foto tis kathe season,oikona (distixws statiki) apo stigmiotypo tou kathe episode kai apo katw to onoma tou.Ola oraia kai kala...alla ta bgazei se Vob dekades GB opote xwroun 4-5 episodes mono.Fysika den me endiaferei na paizoun se DVD deck.Apla anti na ta grapsw xyma se ena dvdr,na exoun ena menu na deixnei se oikonitses to kathe episode..na to epilegw kai na play!!! 1+ GB pou menei free apo to synoliko megethos twn avi den ftanei gmt gia ena menu san DVD!!!!??!Me poio prog omws? :?: :?: :?:
FISHERMAN Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2004 nobody!?!?!?? Eseis xyma grafete ta TvSeRiES??
chris___ Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2004 Φίλε αν όλα τα αρχεία avi είναι περίπου 3gb κανονικά με την συμπίεση σε mpeg2 σε πάρα πολύ καλή ποιότητα και μετά σε vob θα έπρεπε να είναι περίπου 900mb οπότε χωράνε άνετα σε ένα dvd και με μενού και μάλιστα κινούμενο(αν χρησιμοποιήσεις το κατάλληλο dvd authoring πρόγραμμα).Μετέτρεψε πρώτα τα αρχεία σε mpeg2 και μετά σε vob.Mε το nero vision express 2 θα κάνεις όλη την δουλειά πολύ εύκολα. p.s.Πως περνάς στο Pc τα avi αρχεία?Εγώ έχω μια κάρτα video της fast multimedia την av master που φτιάχνει αρχεία avi 2gb τα 15λεπτά!!! και όταν τα μετατρέπω σε mpeg2 το μέγεθος τους είναι 587 mb
chris___ Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2004 Φίλε αν όλα τα αρχεία avi είναι περίπου 3gb κανονικά με την συμπίεση σε mpeg2 σε πάρα πολύ καλή ποιότητα και μετά σε vob θα έπρεπε να είναι περίπου 900mb οπότε χωράνε άνετα σε ένα dvd και με μενού και μάλιστα κινούμενο(αν χρησιμοποιήσεις το κατάλληλο dvd authoring πρόγραμμα).Μετέτρεψε πρώτα τα αρχεία σε mpeg2 και μετά σε vob.Mε το nero vision express 2 θα κάνεις όλη την δουλειά πολύ εύκολα. p.s.Πως περνάς στο Pc τα avi αρχεία?Εγώ έχω μια κάρτα video της fast multimedia την av master που φτιάχνει αρχεία avi 2gb τα 15λεπτά!!! και όταν τα μετατρέπω σε mpeg2 το μέγεθος τους είναι 587 mb
FISHERMAN Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2004 Lew kai egw...5 post xarika!!! Chris__ pes toulaxiston kai to prog gia to menu me kinisi klp!! Ta avi ta exw ftiaksei egw apo dvd kai kapoia apo auta einai apo to net..
FISHERMAN Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2004 Up up Chris__ ??????????????????????????????????
_-b}{d-_ Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2004 Egw ftiaxnw to menu manually me to Autoplay Media Studio alla kati tetoio 8a me endiefere poly. O Chris__ profanws exei kanei la8os FISHERMAN den ginetai na metatrepseis e3i wres (toso den einai panw katw;) video se 900mb MPEG2 oso kai na xtypiesai.
chris___ Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2004 _]Egw ftiaxnw to menu manually me to Autoplay Media Studio alla kati tetoio 8a me endiefere poly. O Chris__ profanws exei kanei la8os FISHERMAN den ginetai na metatrepseis e3i wres (toso den einai panw katw;) video se 900mb MPEG2 oso kai na xtypiesai. Φίλε δεν έχω κάνει λάθος.έχω μια κάρτα video της fast multimedia την av master που φτιάχνει αρχεία avi 2gb τα 15λεπτά!!! και όταν τα μετατρέπω σε mpeg2 το μέγεθος τους είναι 587 mb. Δεν είναι έξι ώρες αλλά 22λεπτά περίπου με την κάρτα που έχω εγώ για να γράφω τα video στο pc.Kαι χρησιμοποιώντας το tmpg encoder για να τα μετατρέψω σε Mpeg τόσο είναι πάνω κάτω.Χρησιμοποιώ bitrate 5073kbps και η ποιότητα είναι πολύ καλή εώς άριστη θα έλεγα.Οσο για το πρόγραμμα που κάνει κινούμενα μενού το ανέφερα και πιο πάνω είναι το NERO VISION EXPRESS 2.Συγνώμμη για τα πολλαπλά post αλλά έχω αργή σύνδεση και νόμιζα πως δεν είχε σταλεί με την πρώτη η απάντηση μου
_-b}{d-_ Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2004 To oti h karta sou grafei 2GB avi gia 22 lepta video den shmainei oti mporeis na to xrhsimopoieis san metro sygkrishs... 3BG avi gia sena, me ton tropo pou skeftesai antistoixoune se ~33 lepta video etsi?
chris___ Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2004 _]To oti h karta sou grafei 2GB avi gia 22 lepta video den shmainei oti mporeis na to xrhsimopoieis san metro sygkrishs... 3BG avi gia sena' date=' me ton tropo pou skeftesai antistoixoune se ~33 lepta video etsi? [/quote'] Ετσι είναι και δεν έχει σημασία ο τρόπος που σκέφτομαι εγώ,αλλά ότι η κάρτα μου γράφει σε ανάλυση 768*576 pal 25fps με συμπίεση σε ΜJPEG.Eπίσης παρόλο που έχω win98se άρα και fat32 δίσκους δεν έχει όριο εγγραφής τα 4gb avi αρχείων που έχουν άλλες κάρτες αλλά γράφει μέχρι να γεμίσει ο δίσκος Το μόνο σπάσιμο είναι ότι θέλει 6ώρες περίπου για να μετατρέψει μια ώρα avi σε mpeg2 για dvd
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.