Logic2121 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Παιδια, σημερα πηγα να ανοιξω τον υπολογιστή μου και μου εβγαλε blue screen (φωτο κατω), προσπαθησα να το βαλω σε safe mode αλλα μου εβγαλε ξανα το ιδιο! Καποια λυση?? (Το pc το εχω χωρις ιντερνετ και ειχα να το ανοιξω 2 βδομάδες) [photo: https://imgur.com/a/HRL0X ] Επεξ/σία 25 Μαρτίου 2018 από Logic2121
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2018 Πρεπει να ρυθμισεις απο το bios τον σκληρο σου δισκο απο ide σε ahci αν θυμαμαι καλα.
Logic2121 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 25 Μαρτίου 2018 26 λεπτά πριν, csalas είπε Πρεπει να ρυθμισεις απο το bios τον σκληρο σου δισκο απο ide σε ahci αν θυμαμαι καλα. Πρεπει να ειμαι σιγουρος πριν κανω οτι διποτε, διοτι το pc ειναι του θειου μου
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2018 απο το μυνημα που βγαζει εγω αυτο θα κοιτουσα. Αλλαξε το σε ahci. το πολυ πολυ να μην ξαναμπαινει σε windows. χειροτερο δεν θα γινει. αλλα αυτο πρεπει να ειναι. λογικα το ειχες και εκτος ρευματος 2 βδομαδες.
Logic2121 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 25 Μαρτίου 2018 4 λεπτά πριν, csalas είπε απο το μυνημα που βγαζει εγω αυτο θα κοιτουσα. Αλλαξε το σε ahci. το πολυ πολυ να μην ξαναμπαινει σε windows. χειροτερο δεν θα γινει. αλλα αυτο πρεπει να ειναι. λογικα το ειχες και εκτος ρευματος 2 βδομαδες. Τελος παντων θα ρωτησω κι αυριο στην σχολη. Ευχαριστω.
micos000 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2018 Αυτό το μήνυμα συνήθως σημαίνει προβληματική συσκευή εκκίνησης. Μήπως έχεις κάποιο usb κουμπωμένο πάνω ή κάποιο δισκάκι στο dvd; Αλλιώς δείχνει για πρόβλημα στον δίσκο.
kormos Δημοσ. 26 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2018 Στις 25/3/2018 στις 5:52 ΜΜ, Logic2121 είπε Τελος παντων θα ρωτησω κι αυριο στην σχολη. Ευχαριστω. Τι σου είπαν....στη σχολή τελικά για το πρόβλημα σου;
Logic2121 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 26 Μαρτίου 2018 20 λεπτά πριν, kormos είπε Τι σου είπαν....στη σχολή τελικά για το πρόβλημα σου; Ρωτησα την καθηγήτρια αλλα δεν ηξερε (-_-) θα ρωτησω αυριο τριτη τον τεχνικο (hardware) 4 ώρες πριν, micos000 είπε Αυτό το μήνυμα συνήθως σημαίνει προβληματική συσκευή εκκίνησης. Μήπως έχεις κάποιο usb κουμπωμένο πάνω ή κάποιο δισκάκι στο dvd; Αλλιώς δείχνει για πρόβλημα στον δίσκο. Ειχα βαλει ενα controller με usb αλλα μετα το εβγαλα και ξανα προσπαθησα κι εβγαζε το ιδιο
micos000 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2018 Τότε κατευθυνόμαστε προς τον δίσκο και πιθανό πρόβλημα ή στον ίδιο τον δίσκο ή στην εγκατάσταση των windows. Θα έλεγα να κατεβάσεις ένα iso από linux π.χ .το linux light που είναι και ελαφρύ και να το μεταφέρεις σε usb με το rufus. Μετά μπούταρε από αυτό και δες αν μπορείς να δεις τα περιεχόμενα του δίσκου μέσα από το live σύστημα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα