pseira Δημοσ. 26 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2018 Στις 3/25/2018 στις 3:41 ΜΜ, Fulgore είπε Ενας στους 2 επιλεγουν πανω απο 55ιντσες και μαλιστα premium μοντελα?Μαλλον στην αγορα του εξωτερικου γενικα θα αναφερεται αφου κατι τετοιο δεν ισχυει ουτε για αστειο στην Ελλαδα..... Eννοείται...με δόσεις ενα 50αρικο το μήνα για 3 χρονια , τζι τζι Στις 3/25/2018 στις 6:57 ΜΜ, basilis_k6 είπε 21/9 τηλεόραση θα έχει μόνιμα μαυρο δεξια αριστερα. Δεν έχει κανένα νόημα. ουτε θα πανε ποτε τα τηλεοπτικά standards σε 21/9. Εκτός αν δε βλέπεις τηλεόραση; Στις 3/25/2018 στις 6:57 ΜΜ, basilis_k6 είπε 21/9 τηλεόραση θα έχει μόνιμα μαυρο δεξια αριστερα. Δεν έχει κανένα νόημα. ουτε θα πανε ποτε τα τηλεοπτικά standards σε 21/9. Εκτός αν δε βλέπεις τηλεόραση;
cabdik Δημοσ. 27 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 13 ώρες πριν, nectons είπε Να υποθέσω ότι αυτό που είδες είναι κάποιο Demo έτσι? Επίσης ποια είδες 1080p τηλεόραση. Και αυτό παίζει μεγάλο ρόλο. Πόσο καλά κάνει scaling την εικόνα πόσο καλά βελτιώνει τα άκρα στην εικόνα (σε κάθε πίξελ) πόσο καλό μαύρο έχει κλπ. Υπάρχουν τηλεοράσεις 1080p 55άρες που κοστίζουν 300-350 ευρώ και υπάρχουν και 1080p Που κοστίζουν 2000 ευρώ. Παίζει μεγάλο ρόλο το πάνελ ο επεξεργαστής της εικόνας κλπ. Με ποιο απλά λόγια. Αν δεις μια προπέρσινη OLED 1080p της LG αξίας 1500 ευρώ ,με μια 55άρα αξίας 1000 ευρώ οποιασδήποτε μάρκας (γιατί οι ultraHD των 400ων είναι για κλάματα δίπλα σε OLED) δίπλα δίπλα με ΑΚΡΙΒΩΣ το ίδιο περιεχόμενο και πηγή με τις κατάλληλες ρυθμίσεις και κάτσεις στα 3 μέτρα τότε θα δεις πόσο δίκιο έχω. Και δεν αναφέρομαι μόνον στην καθαρότητα αλλά και στα χρώματα στην κίνηση στην αντίθεση κλπ που οι OLED δεν πιάνονται επουδενή λόγο από καμία άλλη TV. Και μην ξεχνάμε ότι μιλάμε για την απόλυτη θέαση ταινιών που για μένα οι 55 ίντσες και τα 3 μέτρα είναι ακριβώς στα θέλω μου για την ψευδαίσθηση του κινηματογράφου. Γιατί το σύνηθες 5-7 μέτρα που τις έχουν οι περισσότεροι στα σαλόνια τους ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ παρά μόνο στα χρώματα και στην αντίθεση/κίνηση που οι OLED δεν πιάνονται και είναι φυσικά πολύ ανώτερες και δεν πα να είναι 16Κ η τηλεόραση που θα βάλεις δίπλα της για σύγκριση. Έχουν περάσει πολλές UltraHD από τα χέρια μου μεγάλη γκάμα τιμών και ποιότητας και πάντα καταλήγω σε πλάσμα προς το παρόν. Φυσικά ΟΛΑ ΑΥΤΑ που σου γράφω ισχύουν μόνον για θέαση ταινιών και τίποτε άλλο. Σε τηλεοπτικό σήμα δεν με ενδιαφέρει γιατί έτσι και αλλιώς το τηλεοπτικό σήμα είναι τόσο χάλια μπροστά στην χειρότερη έκδοση brιp που μπορείς να φανταστείς. Τα γνωριζω ολα αυτα φιλε nectons, και γι αυτο -πιστευω- οτι εχω την εμπειρια πλεον, να ξεχωριζω τι βλεπω..!! και πριν απο ολα, θα σου πω οτι πιστευω στο οτι "οσο υψηλοτερη αναλυση, τοσο καλυτερη εικονα". σαφως παιζουν ρολο και τα υπολοιπα, επεξεργαστες, scalers, φιλτρα και επεξεργασια χρωματων, κλπ, αλλα οταν θες "καθαρη" εικονα, θες μεγαλη αναλυση. ακομα και 16Κ να ειχαμε, ακομα καλυτερα....!!!! αυτο που ειδα στις 2 συγκεκριμενες ηταν απλα ΕΡΤ HD. δεν ειχα προσωπικο ενδιαφερον αγορας, αλλιως θα πηγαινα με το στκακι μου στο χερι...!!! 1. οταν συγκρινω λοιπον 2 οθονες, το πρωτο και το κυριοτερο που θελω ειναι, να δειχνει ιδιο περιεχομενο (ειτε HD, ειτε ανωτερο -αν μπορει να το παιξει......!!), σε ιδιες ρυθμισεις ΑΚΡΙΒΩΣ, και στον ιδιο χωρο, διπλα-διπλα. ΜΟΝΟ ετσι κανεις συγκριση. αν ειναι να βλεπω την μια τηλεοραση στο σπιτι μου και την αλλη σε εκθεσιακο χωρο, τοτε δεν κανω συγκριση..!!! 2. Προσωπικα, ΔΕΝ συγκρινω ΠΟΤΕ διαφορετικες τεχνολογιες. το να συγκρινω μια Plasma, με μια OLED, και μια QLED, δεν εχει νοημα. η καθε τεχνολογια εχει τα θετικα της και τα αρνητικα της. οποτε πας αναλογα με τις προτιμησεις και την τσεπη σου..!! 3. πλεον, και λογω υπαρξης του 4Κ και οσονουπω του 8Κ, οι ιντσες και η αναλυση εχουν πλεον σχεση..!!! δλδ, οταν καθεσαι στα 2-3 μετρα και εχεις απεναντι σου μια Full HD 55" και μια 4Κ 55", στην πρωτη ξεχωριζεις τα πιξελ. και οσο υψηλοτερης αναλυσης ειναι αυτο που βλεπεις, τοσο πιο εντονη η διαφορα...!!! ναι στα 6-7 μετρα, δεν την βλεπεις τη διαφορα 4. το ποσο κοστιζει μια οθονη με το ποσο αξιζει ειναι και λιγο σχετικο, ειδικα σημερα. οι περισσοτερες τηλεορασεις σημερα, αξιζουν λιγοτερο απο οσο αναγραφει η τιμη τους. αλλα δυστυχως ετσι ειναι η ροη της τεχνολογιας. Π.Χ.., πριν λιγα χρονια μολις (2-3 μην φανταστεις καμια 10αρια..), εβρισκες σε χαμηλες κατηγοριες τιμης (+-500€) τηλεορασεις με 100hz εγγενες πανελ, και καλους για την εποχη τους επεξεργαστες εικονας. σημερα ποια τηλεοραση 500-600€ εχει 100αρι πανελ? που γνωριζεις ποσο σημαντικο ρολο παιζει στην ομαλη κινηση της εικονας, παρ ολες τις τεχνολογιες πολ/σμου ΗΖ....!!! ΚΑΜΙΑ...!!!! θες απο €900+++..!! η μονη ουσιαστικη εξελιξη της τεχνολογιας την τελευταια 5ετια, ειναι η αυξηση της αναλυσης σε 4Κ..!!! γιατι κατα τα αλλα- και κυριως οσον αφορα τα μοντελα κατω των 1000€- εχουμε χειροτερα πανελ (σχεδον ολα 60HZ), μαιμου αναλυσεις (βλ LG), χειροτερη ποιοτητα κατασκευης, χειροτερη υποστηριξη Software (μετα απο 2-3 χρονια, αρχιζουν τα "προβληματα" υποστηριξης ειτε σε εφαρμογες, σε Smart TV, ειτε σε θεματα αρχειων ηχου και εικονας), κλπ....!!!! ΥΓ για εμενα.. η "ψευδαισθηση" του κινηματογραφου ειναι να καθομαι στα 2-3 μετρα, απο μια 75" τηλεοραση και με ενα πολυ καλο 7.1 Home cinema....!!! οπως καταλαβαινεις.. εχουμε διαφορετικα μετρα....... Επεξ/σία 27 Μαρτίου 2018 από cabdik 1
nectons Δημοσ. 27 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2018 1 ώρα πριν, cabdik είπε Αναφορά σε κείμενο Τα γνωριζω ολα αυτα φιλε nectons, και γι αυτο -πιστευω- οτι εχω την εμπειρια πλεον, να ξεχωριζω τι βλεπω..!! και πριν απο ολα, θα σου πω οτι πιστευω στο οτι "οσο υψηλοτερη αναλυση, τοσο καλυτερη εικονα". σαφως παιζουν ρολο και τα υπολοιπα, επεξεργαστες, scalers, φιλτρα και επεξεργασια χρωματων, κλπ, αλλα οταν θες "καθαρη" εικονα, θες μεγαλη αναλυση. ακομα και 16Κ να ειχαμε, ακομα καλυτερα....!!!! Ψηλότερη ανάλυση του περιεχομένου/πηγής η της τηλεόρασης? Γιατί οποιαδήποτε ανάλυση και αν έχει η τηλεόραση ο φυσικός νόμος λέει ότι δεν υπάρχει ανθρώπινο μάτι να ξεχωρίζει την διαφορά από κάποιο μέγεθος σε συνάρτηση με την απόσταση που παρακολουθείς τηλεόραση. Δεν μπορείς να αλλάξεις τους νόμους της φυσικής. Αν εννοείς περιεχόμενο/πηγή συμφωνώ μαζί σου. Αναφορά σε κείμενο αυτο που ειδα στις 2 συγκεκριμενες ηταν απλα ΕΡΤ HD. δεν ειχα προσωπικο ενδιαφερον αγορας, αλλιως θα πηγαινα με το στκακι μου στο χερι...!!! Δυστυχώς με το που διάβασα αυτό είπα μέσα μου μην ασχολείσαι γιατί θα χάσεις τον χρόνο σου... αλλά δυστυχώς λόγο αναδουλειάς δεν πειράζει έχω να χάσω... Αναφορά σε κείμενο 1. οταν συγκρινω λοιπον 2 οθονες, το πρωτο και το κυριοτερο που θελω ειναι, να δειχνει ιδιο περιεχομενο (ειτε HD, ειτε ανωτερο -αν μπορει να το παιξει......!!), σε ιδιες ρυθμισεις ΑΚΡΙΒΩΣ, και στον ιδιο χωρο, διπλα-διπλα. ΜΟΝΟ ετσι κανεις συγκριση. αν ειναι να βλεπω την μια τηλεοραση στο σπιτι μου και την αλλη σε εκθεσιακο χωρο, τοτε δεν κανω συγκριση..!!! Ωραία. Επειδή εγώ αναφέρθηκα συγκεκριμένα σε ΚΑΛΗ τηλεόραση και συγκεκριμένα σε OLED τηλεόραση της LG. Για πες μου λοιπόν ποιες ακριβώς τηλεοράσεις έχεις βάλει δίπλα δίπλα. Μια οπωσδήποτε LG OLED 1080p και ποια άλλη. Γιατί φίλε μου σύμφωνα με αυτό που λες και αν διάβασες τι έγραψα θα πρέπει να κάνεις σύγκριση μόνο τέτοιου είδους για να θεωρήσω ότι αυτά που λες είναι σοβαρά. Για πες μου λοιπόν. Αναφορά σε κείμενο 2. Προσωπικα, ΔΕΝ συγκρινω ΠΟΤΕ διαφορετικες τεχνολογιες. το να συγκρινω μια Plasma, με μια OLED, και μια QLED, δεν εχει νοημα. η καθε τεχνολογια εχει τα θετικα της και τα αρνητικα της. οποτε πας αναλογα με τις προτιμησεις και την τσεπη σου..!! Για ποιο λόγο δε συγκρίνεις διαφορετικές τεχνολογίες? Δεν σε κατάλαβα εδώ τι ακριβώς θέλεις να πεις... Πληρώνω να έχω καλή εικόνα. Τι σημασία έχει τι τεχνολογία θα έχει? Με μπέρδεψες... Αναφορά σε κείμενο 3. πλεον, και λογω υπαρξης του 4Κ και οσονουπω του 8Κ, οι ιντσες και η αναλυση εχουν πλεον σχεση..!!! δλδ, οταν καθεσαι στα 2-3 μετρα και εχεις απεναντι σου μια Full HD 55" και μια 4Κ 55", στην πρωτη ξεχωριζεις τα πιξελ. και οσο υψηλοτερης αναλυσης ειναι αυτο που βλεπεις, τοσο πιο εντονη η διαφορα...!!! ναι στα 6-7 μετρα, δεν την βλεπεις τη διαφορα Ξεχωρίζεις τα πίξελ? Φίλε μου εκτός και αν έχεις βιονικά μάτια. Αυτό που λες απλά δεν ισχύει με τίποτε. Και μιλάμε για 50-55 ίντσες στα 3 μέτρα έτσι? Αναφορά σε κείμενο 4. το ποσο κοστιζει μια οθονη με το ποσο αξιζει ειναι και λιγο σχετικο, ειδικα σημερα. οι περισσοτερες τηλεορασεις σημερα, αξιζουν λιγοτερο απο οσο αναγραφει η τιμη τους. αλλα δυστυχως ετσι ειναι η ροη της τεχνολογιας. Π.Χ.., πριν λιγα χρονια μολις (2-3 μην φανταστεις καμια 10αρια..), εβρισκες σε χαμηλες κατηγοριες τιμης (+-500€) τηλεορασεις με 100hz εγγενες πανελ, και καλους για την εποχη τους επεξεργαστες εικονας. σημερα ποια τηλεοραση 500-600€ εχει 100αρι πανελ? που γνωριζεις ποσο σημαντικο ρολο παιζει στην ομαλη κινηση της εικονας, παρ ολες τις τεχνολογιες πολ/σμου ΗΖ....!!! ΚΑΜΙΑ...!!!! θες απο €900+++..!! Εδώ δεν βρίσκω κάτι να σχολιάσω και μάλλον συμφωνώ μαζί σου. Αναφορά σε κείμενο η μονη ουσιαστικη εξελιξη της τεχνολογιας την τελευταια 5ετια, ειναι η αυξηση της αναλυσης σε 4Κ..!!! Εντάξει εδώ έγραψες... Διαβάζοντας το δεύτερο χτύπημα σου στην συζήτηση μας είμαι πλέον πεπεισμένος ότι έχασα τον χρόνο μου στην κυριολεξία. Αναφορά σε κείμενο γιατι κατα τα αλλα- και κυριως οσον αφορα τα μοντελα κατω των 1000€- εχουμε χειροτερα πανελ (σχεδον ολα 60HZ), μαιμου αναλυσεις (βλ LG), χειροτερη ποιοτητα κατασκευης, χειροτερη υποστηριξη Software (μετα απο 2-3 χρονια, αρχιζουν τα "προβληματα" υποστηριξης ειτε σε εφαρμογες, σε Smart TV, ειτε σε θεματα αρχειων ηχου και εικονας), κλπ....!!!! Εδώ απλά κανένα σχόλιο ... μάτωσα στην κυριολεξία... Αναφορά σε κείμενο ΥΓ για εμενα.. η "ψευδαισθηση" του κινηματογραφου ειναι να καθομαι στα 2-3 μετρα, απο μια 75" τηλεοραση και με ενα πολυ καλο 7.1 Home cinema....!!! οπως καταλαβαινεις.. εχουμε διαφορετικα μετρα....... Στις 75 ίντσες και στα τρια μέτρα ΝΑΙ θα δεις διαφορά σε μια 4Κ tv ... Επιτέλους επέστρεψες αδερφέ γιατί τα προηγούμενα που έγραφες ήταν λες και σε είχαν μαγέψει... Αν λοιπόν είσαι θεοπάλαβος όπως ένας φίλος μου που έχει πάρει 75άρα τηλεόραση σε 24 τετραγωνικά γκαρσονιέρα και κάθετε στα 3 μέτρα να δει ταινία τότε ΝΑΙ βλέπεις διαφορά στην λεπτομέρεια... ΠΡΟΣΕΞΕ ΟΜΩΣ. Μόνον στην λεπτομέρεια. Γιατί στην αντίθεση στα χρώματα στην κίνηση στο πόσο ξεκούραστο είναι το πάνελ κλπ κλπ κλπ ε... εκεί είναι σαν να βλέπεις παλιό καλό κινηματογράφο σε σύγκριση με μια OLED. Θα προτιμούσα μια HD READY 720p OLED 50άρα (αν υπήρχε) από μια 75άρα UltraHD.... Απλά. Τα διαφορετικά μέτρα σίγουρα τα έχουμε ... Για παράδειγμα όταν είμαι μόνος μου βλέπω μέσα από το mixed reality μου ταινία και όχι στην πλάσμα μου... Για τηλεόραση εκεί και αν έχουμε διαφορετικά μέτρα και σταθμά Αν σκεφτείς να απαντήσεις θα σου πω τα 2 εξής. Πρώτον ίσως φανώ αγενής και να μην σου απαντήσω και δεύτερον για να κάτσω να διαβάσω τι θα γράψεις, σε παρακαλώ πολύ να βάλεις τόνους στο γραπτό σου γιατί έβγαλα τα μάτια μου να καταλάβω τι ακριβώς γράφεις. Καλημέρα!
Heybro Δημοσ. 27 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2018 Στις 25/3/2018 στις 7:57 ΜΜ, basilis_k6 είπε 21/9 τηλεόραση θα έχει μόνιμα μαυρο δεξια αριστερα. Δεν έχει κανένα νόημα. ουτε θα πανε ποτε τα τηλεοπτικά standards σε 21/9. Για ταινίες είναι κορυφή όμως κακά τα ψέμματα. Σειρές τηλεόραση ναι.
cabdik Δημοσ. 27 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2018 2 ώρες πριν, nectons είπε Αν σκεφτείς να απαντήσεις θα σου πω τα 2 εξής. Πρώτον ίσως φανώ αγενής και να μην σου απαντήσω και δεύτερον για να κάτσω να διαβάσω τι θα γράψεις, σε παρακαλώ πολύ να βάλεις τόνους στο γραπτό σου γιατί έβγαλα τα μάτια μου να καταλάβω τι ακριβώς γράφεις. Καλημέρα! 1. δεν νομίζω οτι είναι δύσκολο να διαβάσεις σήμερα ενα κείμενο, στο μονο/ατονικό σύστημα που έχουμε, και να σε δυσκολέψει στο νόημα. παρ' όλα αυτά, όπως βλέπεις, βάζω τόνους, γιατί κι εγώ δεν θέλω να δυσκολεύω -επιπλέον- το νόημα αυτών που γράφω. 2 όπου δεν βγάζεις νόημα, ευχαρίστως να διευκρινίσω ό,τι θες. 3 όσον αφορά την ανάλυση, σαφέστατα εννοείται, ότι αναλόγως του περιεχομένου, αντίστοιχα και η συσκευή, πρέπει να έχει την δυνατότητα να αποδώσει την εκάστοτε υψηλή ανάλυση. και όταν λέω "διακρίνεις τα πιξελ", έθεσα πολύ συγκεκριμένο παράδειγμα, και ΔΕΝ το γενίκευσα. σαφέστατα, ισχύει ο νόμος της φυσικής...!!! θα σε παρακαλέσω να μου εξηγήσεις -όμως- τι εννοείς στην 2η αναφορά κειμένου μου...? σε πείραξε κατι? η ERT HD μήπως..? ή το στ(ι)κακι μου..?
nectons Δημοσ. 27 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2018 6 λεπτά πριν, cabdik είπε 1. δεν νομίζω οτι είναι δύσκολο να διαβάσεις σήμερα ενα κείμενο, στο μονο/ατονικό σύστημα που έχουμε, και να σε δυσκολέψει στο νόημα. παρ' όλα αυτά, όπως βλέπεις, βάζω τόνους, γιατί κι εγώ δεν θέλω να δυσκολεύω -επιπλέον- το νόημα αυτών που γράφω. 2 όπου δεν βγάζεις νόημα, ευχαρίστως να διευκρινίσω ό,τι θες. 3 όσον αφορά την ανάλυση, σαφέστατα εννοείται, ότι αναλόγως του περιεχομένου, αντίστοιχα και η συσκευή, πρέπει να έχει την δυνατότητα να αποδώσει την εκάστοτε υψηλή ανάλυση. και όταν λέω "διακρίνεις τα πιξελ", έθεσα πολύ συγκεκριμένο παράδειγμα, και ΔΕΝ το γενίκευσα. σαφέστατα, ισχύει ο νόμος της φυσικής...!!! θα σε παρακαλέσω να μου εξηγήσεις -όμως- τι εννοείς στην 2η αναφορά κειμένου μου...? σε πείραξε κατι? η ERT HD μήπως..? ή το στ(ι)κακι μου..? Έβγαλα νόημα απλά είναι κουραστικό να διαβάζεις δίχως τόνους. Εντάξει δεν χάθηκε και ο κόσμος απλά γκρίνιαξα λίγο Η ERT HD με πείραξε γιατί η εκπομπή ακόμη και σε HD των κρατικών και ιδιωτικών καναλιών είναι τουλάχιστον αστεία. Δεν μπορείς να κάνεις σύγκριση με τέτοια πηγή. Αυτό μόνο. Το στικάκι μια χαρά είναι αν και εκεί πάλι παίζει μεγάλο ρόλο και ο player / αποκωδικοποιητής που έχει η τηλεόραση. Hardware/software βελτίωση εικόνας απόδοση κλπ. Είσαι ωραίος πάντως. Όλα καλά ευχαριστώ που τα είπαμε
hitman69 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Mε τα limitations της τεχνολογιας OLED δεν εχει μελλον. Το ξερει και η LG. Τελικα Q3-Q4 θα βγει στην αγορα η 85αρα MicroLed απο Samsung. Mε 4.000 nits και 0,0001 μαυρο.... Τιμη δεν θα θελα να μαθω... H κορυφαια OLED 2017 MODEL Η κορυφαια LCD 2016 MODEL Οσο βαζουν λαμπακια πισω απο το LCD τοσο θα ξεφευγει σε εικονα! Επεξ/σία 27 Μαρτίου 2018 από hitman69
cabdik Δημοσ. 27 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2018 4 ώρες πριν, nectons είπε Έβγαλα νόημα απλά είναι κουραστικό να διαβάζεις δίχως τόνους. Εντάξει δεν χάθηκε και ο κόσμος απλά γκρίνιαξα λίγο Η ERT HD με πείραξε γιατί η εκπομπή ακόμη και σε HD των κρατικών και ιδιωτικών καναλιών είναι τουλάχιστον αστεία. Δεν μπορείς να κάνεις σύγκριση με τέτοια πηγή. Αυτό μόνο. Το στικάκι μια χαρά είναι αν και εκεί πάλι παίζει μεγάλο ρόλο και ο player / αποκωδικοποιητής που έχει η τηλεόραση. Hardware/software βελτίωση εικόνας απόδοση κλπ. Είσαι ωραίος πάντως. Όλα καλά ευχαριστώ που τα είπαμε μου θυμίζεις λιγάκι τον Γκρινιάρη απο τα στρουμφάκια........ είναι αλήθεια...!! η ΕΡΤ καλώς ή κακώς, ειδικά αν είσαι επαρχία -όπως εγώ- έχει το πιό καλό σήμα (1080i), όσον αφορά τα κανάλια. γι' αυτό την πήρα σαν μέτρο σύγκρισης. το στικάκι μου περιέχει Full HD Movies με πολύ ύψηλο bitrate και 5,1 ηχο, ώστε να έχω καλύτερο συγκριτικό αποτέλεσμα...! Όταν θα αγοράσω 4Κ τηλεόραση, θα εχω 4Κ movie, με ύψηλο bitrate επίσης. όσο για τους ενσωματωμένους players, είναι αρκετά καλοί, δεν μπορώ να πώ. βέβαια, υπάρχουν αδυναμίες, αλλα............ μια παρατήρηση που έκανε ένας συμφορουμίτης απο εδώ, που αγόρασε πρόσφατα μια SAMSUNG 4Κ, είναι ότι δεν του παίζει καθόλου DOLBY ATMOS ήχο...! ίσως αυτό λυθεί αργότερα με κάποιο update.... ίσως πάλι όχι... δεν ξέρω..!! το αφήνω εδώ πάντως, να υπάρχει.
AntiCambeR Δημοσ. 27 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2018 Αρχές Απριλίου θα βγούν,τέλος Απρίλίου πληρωνόμαστε και ρίχνουμε παραγγελία.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα