basilis_k6 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2018 36 λεπτά πριν, Agony είπε Σε κάθε (κατά την γνώμη μου) μεγάλη αλλαγή αγόραζα νέα τηλεόραση. Από CRT 4:3 ΣΕ CRΤ 16:9 μετά σε plasma μετά σε TFT μετά σε LED 1080p και τώρα είμαι με 4K curved LED. Η επόμενη TV μου θα είναι αυτή που θα είναι OLED 4K 21:9 διαφορετικά δεν έχει κανένα νόημα. Από ότι βλέπω όμως αργή η μέρα που θα βλέπουμε ταινίες χωρίς μαύρες μπάρες πάνω κάτω . Κάθομαι αναγκαστηκα στο 21:9 monitor να δω ταινία για να την απολαύσω. Και την σούπερ ουαο τηλεόραση την έχω να βλέπω και εκπομπές στο παλιό 16:9. 21/9 τηλεόραση θα έχει μόνιμα μαυρο δεξια αριστερα. Δεν έχει κανένα νόημα. ουτε θα πανε ποτε τα τηλεοπτικά standards σε 21/9. 3
Super Moderators Thresh Δημοσ. 25 Μαρτίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 25 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 12 minutes ago, basilis_k6 said: 21/9 τηλεόραση θα έχει μόνιμα μαυρο δεξια αριστερα. Δεν έχει κανένα νόημα. ουτε θα πανε ποτε τα τηλεοπτικά standards σε 21/9. Είχε η Philips παλιότερα Full HD, αλλά την σταμάτησε επειδή πήγε άκλαφτη... Επεξ/σία 25 Μαρτίου 2018 από ThReSh
pcos Δημοσ. 25 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2018 oled δυστυχως δεν, λογω burn in. Πιο πολυ σα μονιτορ την εχω την tv. οποτε αναγκαστικα σε qled
ELMastas Δημοσ. 25 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2018 Πέραν απο τα πιο Premium μοντέλα δεν βλέπω καθόλου κάποια σημαντική διαφορά,στίς πιο ανθρώπινες ίντσες 40-43'' ούτε καν τις αναφέρουν ...
Agony Δημοσ. 25 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2018 1 ώρα πριν, basilis_k6 είπε 21/9 τηλεόραση θα έχει μόνιμα μαυρο δεξια αριστερα. Δεν έχει κανένα νόημα. ουτε θα πανε ποτε τα τηλεοπτικά standards σε 21/9. Ολες οι ταινιες 4Κ, Bluray, HD,CInema είναι ολες 21:9 . δεξια αριστερα θα εχει μαυρο μονο σε σηματα τηλεοπτικα προπολεμικα 16:9 ΤΟ ιδιο ειχε γινει όταν πηγαμε από 4:3 σε 16:9 Ταινιες όπως το MATRIX πχ παιζανε κανονικα ,και τα καναλια ειχαν ZOOM in . ΤΟ ιδιο θα γινει και με το 21:9 θα βλέπουμε ταινιες κανονικα χωριs μαυριλες και τα καναλια με ζουμ (ειχαν επιλογή οι 16:9 TV ZOOM που ετρωγε τα τηλεοπτικα καναλια του τοτε 4:3). Είναι κατι που εχει ξαναγινει αλωστε και μια χαρα προσαρμοστικαμε στα 16:9 , για πιο λογο λοιπον να μην γινει το ιδιο και στα 21:9 ? Τα τηλεοπτικα καναλια το ιδιο ελεγαν και με τα 16 :9 και μετα από 1 χρονο κανενα δεν ηταν 4:3. Το 21:9 είναι ότι ηταν το 16:9 πολα χρονια πρην, δεν εχει απολυτος κανενα μελλον το 16;9 όπως δεν ειχε και το 4:3 , Τα ιδια ακουγα τοτε από ολους ότι ηταν απαισιο το 16:9 και παραμορφώνει την εικονα σε σχεση με το σχεδόν τετραγωνο 4.3 παρολα αυτά ειδαμε το αποτέλεσμα ολοι σημερα 16:9 εχουν. Όπως και στα κινητα , οι κατασκευαστες δεν θα ρωτησουν ουτε θα ενδιαφερθουν για αποψεις καταναλωτων , πχ (μακρόστενα κινητά) και σε 4 χρονια το πολύ θα υπαρχουν μονο, 21:9 TVs 1
hitman69 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2018 1 ώρα πριν, ELMastas είπε Πέραν απο τα πιο Premium μοντέλα δεν βλέπω καθόλου κάποια σημαντική διαφορά,στίς πιο ανθρώπινες ίντσες 40-43'' ούτε καν τις αναφέρουν ... θα βγουν αλλα μην με περιμενεις σημαντικες βελτιωσεις...κανενα επεξεργαστη λιγο καλυτερο και 1ms input lag πιο κατω.
Agony Δημοσ. 25 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2018 2 ώρες πριν, ThReSh είπε Είχε η Philips παλιότερα Full HD, αλλά την σταμάτησε επειδή πήγε άκλαφτη... Οντος δεν ηταν ετοιμη η αγορα τοτε και ηταν μια κινηση μονο από την Philips. όμως αυτό εχει αλαξει , όπως εχει αλαξει και στα μόνιτορ που οοι πωλήσεις 21:9 είναι πολύ ανεβασμένες , και με τα κινητα ειχαν βγαλει μακρόστενα και ειχαν παει ακλαφτα, όμως τωρα αλαξε και αυτό. Προσωπικα να δωσω 5.000 ευρο για μια Τηλεόραση και να βλεπω μαυρες Γραμες πανω κατω σε ταινίες το θεωρω απαραδεκτο . Εκτος και αν καποιος δωσει ένα καρο ΛΕφτα για να Βλεπει Τηλεοπτικα Καναλια . Καταλαβαίνω ότι είναι ακομα αρχη και δεν το χωνευουν αρκετα ατομα , που εχουν παλιες τηλεοράσεις 16:9 είμαι και εγω ενας από αυτους αλωστε . Όμως δεν μπορω να μην βλεπω για το που παει το μελλον .
Havik Δημοσ. 25 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Άντε να έρθουν και οι LG 34WK650-W και 34WK500-P (21:9 1080p) 12 λεπτά πριν, Agony είπε το 16:9 και παραμορφώνει την εικονα σε σχεση με το σχεδόν τετραγωνο 4.3 παρολα αυτά ειδαμε το αποτέλεσμα ολοι σημερα 16:9 εχουν. έ όχι και όλοι, είμαστε και εμείς με 16:10 Επεξ/σία 25 Μαρτίου 2018 από Havik
Super Moderators Thresh Δημοσ. 25 Μαρτίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 25 Μαρτίου 2018 13 minutes ago, Agony said: Εκτος και αν καποιος δωσει ένα καρο ΛΕφτα για να Βλεπει Τηλεοπτικα Καναλια . Μην το λες έτσι υποτιμητικά, πλέον δεν θεωρώ πως τα αμερικάνικα κανάλια είναι κατώτερα από τις ταινίες κι όλες οι σειρές είναι σε 16:9... 1
basilis_k6 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2018 1 ώρα πριν, Agony είπε Ολες οι ταινιες 4Κ, Bluray, HD,CInema είναι ολες 21:9 . δεξια αριστερα θα εχει μαυρο μονο σε σηματα τηλεοπτικα προπολεμικα 16:9 ΤΟ ιδιο ειχε γινει όταν πηγαμε από 4:3 σε 16:9 Ταινιες όπως το MATRIX πχ παιζανε κανονικα ,και τα καναλια ειχαν ZOOM in . ΤΟ ιδιο θα γινει και με το 21:9 θα βλέπουμε ταινιες κανονικα χωριs μαυριλες και τα καναλια με ζουμ (ειχαν επιλογή οι 16:9 TV ZOOM που ετρωγε τα τηλεοπτικα καναλια του τοτε 4:3). Είναι κατι που εχει ξαναγινει αλωστε και μια χαρα προσαρμοστικαμε στα 16:9 , για πιο λογο λοιπον να μην γινει το ιδιο και στα 21:9 ? Τα τηλεοπτικα καναλια το ιδιο ελεγαν και με τα 16 :9 και μετα από 1 χρονο κανενα δεν ηταν 4:3. Το 21:9 είναι ότι ηταν το 16:9 πολα χρονια πρην, δεν εχει απολυτος κανενα μελλον το 16;9 όπως δεν ειχε και το 4:3 , Τα ιδια ακουγα τοτε από ολους ότι ηταν απαισιο το 16:9 και παραμορφώνει την εικονα σε σχεση με το σχεδόν τετραγωνο 4.3 παρολα αυτά ειδαμε το αποτέλεσμα ολοι σημερα 16:9 εχουν. Όπως και στα κινητα , οι κατασκευαστες δεν θα ρωτησουν ουτε θα ενδιαφερθουν για αποψεις καταναλωτων , πχ (μακρόστενα κινητά) και σε 4 χρονια το πολύ θα υπαρχουν μονο, 21:9 TVs to 16/9 υπήρχε πολλα χρόνια πριν λογω κινηματογράφου. Πρακτικά μονο σε ταινίες βολευε και ακόμη μονο εκει βολεύει, η tv και 4/3 μια χαρα θα έδειχνε εκπομπες κτλ. το 21/9 ειναι καθαρα κινηματογραφικό και δεν βολευει πουθενά αλλού. Ούτε καν ολες οι ταινίες ειναι έτσι, ενα μεγαλο μερος ειναι. Δεν θα γινει mainstream το 21/9, μήν περιμένεις κάτι που δεν εξυπηρετεί κανέναν.
Agony Δημοσ. 25 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2018 1 ώρα πριν, ThReSh είπε Μην το λες έτσι υποτιμητικά, πλέον δεν θεωρώ πως τα αμερικάνικα κανάλια είναι κατώτερα από τις ταινίες κι όλες οι σειρές είναι σε 16:9... Όχι δεν το λεω υποτιμητικά το αντιθετο , το λεω για το θεμα ποιοτητας εικονας , συνήθως όταν παμε σε μια πολύ ακριβη ΤΒ θελουμε και ένα πολύ καλο περιεχομενο , πχ 4Κ ... αυτό με τις σειρες εχεις ένα δικιο, προσωπικα βλεπω πολλες και είναι ένα θεμα , όμως θα μπορουσα να συμβιβαστω σε ένα ζοομ μεχρι να γινουν ολες 21¨.9
Bigi444444 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2018 Δεν ξέρω, κι εγώ στο 1 στους 2 55ρα+ σκάλωσα. Δεν πιστεύω ότι μπορεί να απηχεί την πραγματικότητα με τίποτα. Εκτός πια και εάν ζω σε παράλληλη χώρα.Βέβαια εάν αντιλαμβάνομαι σωστά, αναφέρεται στις premium τηλεοράσεις μόνο, αλλά και πάλι.
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Εννοεί ένας στους δύο που επιλέγουν Ultra HD/4K. Οι μισοί από αυτούς που παίρνουν Ultra HD/4K επιλέγουν 55" και πάνω. 7 ώρες πριν, Hal9000 είπε Σύμφωνα με την ενημέρωση της Samsung στον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο, οι πωλήσεις Ultra HD/4K τηλεοράσεων παρουσιάζουν σημαντικό άνοδο ενώ ενδεικτικό είναι ότι ένας στους δύο καταναλωτές επιλέγουν μέγεθος μεγαλύτερο των 55 ιντσών. Επεξ/σία 25 Μαρτίου 2018 από VChris
Agony Δημοσ. 25 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2018 17 λεπτά πριν, basilis_k6 είπε to 16/9 υπήρχε πολλα χρόνια πριν λογω κινηματογράφου. Πρακτικά μονο σε ταινίες βολευε και ακόμη μονο εκει βολεύει, η tv και 4/3 μια χαρα θα έδειχνε εκπομπες κτλ. το 21/9 ειναι καθαρα κινηματογραφικό και δεν βολευει πουθενά αλλού. Ούτε καν ολες οι ταινίες ειναι έτσι, ενα μεγαλο μερος ειναι. Δεν θα γινει mainstream το 21/9, μήν περιμένεις κάτι που δεν εξυπηρετεί κανέναν. εφόσον το 16:9 ηταν κινηματογραφικο και πλεον είναι στανταρ , και το 21:9 είναι κινηματογραφικο του σημερα , δεν είναι λογικο να είναι και το Mainstream των TB? Γιατι να μην εξυπηρετεί κανεναν ? Μου κανει εντυπωση διοτι προσωπικα μου φαινεται πολύ πιο ομορφη μια ταινια σε ULTRAWIDE monitor 34, από ότι σε μια 40αρα TV 16:9. Νομιζω ότι ολο το θεμα είναι το περιεχομενο, όπως και στα παιχνίδια , που δεν υπηρχε και πλεον το 80% είναι 21:9 Στα PC. θα μου πεις είναι διαφορετικα τα παιχνίδια από τις ταινιες , αν όμως αυτό ισχυει γιατι ο κινηματογραφος εχει το 21:9 Σαν στανταρ ? Αν δεν κανω λαθος το IMAX είναι 16.10 και τελικα δεν εγινε στανταρ. Για να είναι τοσα χρονια το 21.9 σε ταινιες και κινηματογραφο δεν μπορει κατι θα μας δινει σαν αισθηση περισσοτερο .
basilis_k6 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2018 Μόλις τώρα, Agony είπε εφόσον το 16:9 ηταν κινηματογραφικο και πλεον είναι στανταρ , και το 21:9 είναι κινηματογραφικο του σημερα , δεν είναι λογικο να είναι και το Mainstream των TB? Γιατι να μην εξυπηρετεί κανεναν ? Μου κανει εντυπωση διοτι προσωπικα μου φαινεται πολύ πιο ομορφη μια ταινια σε ULTRAWIDE monitor 34, από ότι σε μια 40αρα TV 16:9. Νομιζω ότι ολο το θεμα είναι το περιεχομενο, όπως και στα παιχνίδια , που δεν υπηρχε και πλεον το 80% είναι 21:9 Στα PC. θα μου πεις είναι διαφορετικα τα παιχνίδια από τις ταινιες , αν όμως αυτό ισχυει γιατι ο κινηματογραφος εχει το 21:9 Σαν στανταρ ? Αν δεν κανω λαθος το IMAX είναι 16.10 και τελικα δεν εγινε στανταρ. Για να είναι τοσα χρονια το 21.9 σε ταινιες και κινηματογραφο δεν μπορει κατι θα μας δινει σαν αισθηση περισσοτερο . to 21/9 μετράει 60 χρόνια ζωής. Είναι ενα φορμάτ που χρησιμοποιούν παράλληλα με το 16/9. Σκέψου να βλέπεις φιλαράκια η ειδήσεις σε 21/9. Κάθε πράγμα έχει την χρηση του. Η τηλεόραση δεν ειναι μονο ταινίες. Επίσης ειναι πιο ανεκτο στο μάτι να έχεις κάποιες φορές μαυρο πανω κατω παρα στο πλάι. Θα περπατήσει παράλληλα με τις 16/9 οθόνες για παιχνιδια και ίσως κάποια κανάλια που δείχνουν μονο τανίες συνδρομητικά να το υιοθετήσουν αλλα τα τηλεοπτικα στανταρ δεν μπορούν να πανε σε κατι τοσο μακρόστενο. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα