Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σε ολους, χτες το pc μου εμφανισε το πρωτο του προβλημα μετα απο περιπου 2 χρονια λειτουργιας. Την ωρα που επαιζα game και συγκεκριμενα pubg ξαφνικα εκανε restart απο μονο του. Tην πρωτη φορα το προσπερασα αλλα οταν ξαναμπηκα μετα απο 3-4 λεπτα παλι τα ιδια. Σκεφτηκα μηπως ηταν λογο σκονης, το καθαρισα ξαναδοκιμαζω μετα παιζω για ενα 2ωρακι Gaming χωρις προβλημα αλλα μετα παλι τα ιδια. Οταν χρησιμοποιω μονο browsers κλπ δεν μου το εχει κανει αυτο γινετε μονο στα παιχνιδια. Επισης με το που γινει το restart και ξανανοιξει το pc ακουγετε ενας περιεργος θορυβος απο μεσα μερικες φορες ομως οχι συνεχομενος. Θα ηθελα την βοηθεια σας για το θεμα αυτο, ευχαριστω εκ των προτερων!

cpu: i5 6600

gpu: gtx970

mobo: asrock h170

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ θα κοίταζα τροφοδοσίες.Η κάρτα γραφικών έχει 2 εξάπινα τροφοδοσίας; Αν ναι τα έχεις συνδέσει και τα δυο; Παίρνουν από το ίδιο rail του τροφοδοτικού ή απο διαφορετικό; Αν έχει το τροφοδοτικό σου 2 διαφορετικές γραμμές 12V καλό θα ήταν να τις συνδέσεις στην κάρτα γραφικών και όχι από μια με splitter.

Το τροφοδοτικό είναι καλό; αντέχει να δώσει τα watt που ζητάει η κάρτα γραφικών;

Επεξ/σία από tarantules
Δημοσ.

Ναι ειναι συνδεδεμενα και τα 2 καλωδια. Το τροφοδοτικο ειναι το ts 750. ποτε δεν ειχα προβλημα στο παρελθον ακομα και με πιο βαρια παιχνιδια. σημερα που το δοκιμασα στο csgo δεν ειχα καποιο προβλημα μεχρι στιγμης, επισης ετρεξα καποια διαγνωστικα commands στo cmd ουτε εκει βρεθηκε προβλημα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κατέβασε το openhardware monitor, αποσυμπίεσε το και τρέξτο. Άστο ανοιχτό και παίξε λίγο σε παραθυρικό περιβάλλον αν μπορείς για να βλέπεις και τις θερμοκρασίες. Μπορείς να κάνεις δεξί κλικ σε κάποια μέτρηση και να το εμφανίσεις στο gadget (βγαίνει από το μενού view) ώστε να ο έχεις μπροστά σου συνέχεια. Αν ανέβει η cpu πάνω από 85 ή η vga πάνω από 90 τότε θέλεις αλλαγή πάστας.

Επίσης, αυτό που λες ότι ακούγεται ένας περίεργος θόρυβος, μήπως είναι κάποια beep από το ηχειάκι του κουτιού; Προσπάθησε να τα μετρήσεις και αν κάνει μακριά και κοντά beeps μέτρα σε  πόσα από το καθένα κάνει και πες μας.

Επεξ/σία από micos000
Δημοσ.

οι θερμοκρασιες στο cpu δεν πανε πανω απο 43-45 και στην gpu δεν περνανε ποτε το 65. Χτες δοκιμασα να παιξω με ολα στο very low αλλα παλι τα ιδια μου εκανε. Παλιοτερα σε αυτο το παιχνιδι δεν ειχα απολυτος κανενα προβλημα. Σχετικα με τον θορυβο δεν εχει καμια σχεση με beeps και ο θορυβος(που ακουγοταν μονο στο restart) τις τελευταιες φορες τουλαχιστον δεν ακουγεται παντα. Ο θορυβος κατα την γνωμη μου μοιαζει πιο πολυ σαν ηχος fan το οποιο σαν να μαγκωνει καπου αλλα τα καθαρισα και δεν εχουν ιχνος σκονης πανω. Σημερα θα δοκιμασω να παιξω με τα γραφικα ενα επιπεδο πιο πανω απο εκει που τα ειχα αλλα μεχρι στιγμης δεν μου εχει εμφανισει καποιο προβλημα ουτε στα fps ουτε στις θερμοκρασιες. Τελος να πω οτι λιγο που εψαξα στο ιντερνετ ενας ειχε το ιδιο προβλημα με εμενα(με εξερεση τον περιεργο θορυβο) ο οποιος εκανε μεχρι και  ξανακατεβασμα των windows και κατεληξε οτι εφταιγε το antivirus του που ειχε το avast(αυτο εχω και εγω) και του ειχε κανει ενα update απο μονο του. Τσεκαρω το avast μου και βλεπω οτι μου ειχε κανει update την ακριβως ημερομηνια που προεκυψε αυτο το προβλημα. Διεγραψα το τελυταιο update του avast και θα σας ενημερωσω αν ξαναπροκυψει αλλα δεν μου φαινεται και πολυ λογικο αυτο

• 4 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...