Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τραβιεμαι με τον τεχνικο της Vodafone εδω και κανα 8μηνο. Αλλαξα την εσωτερικη καλωδιωση που μου ειπε και εβαλα ενα εξωτερικο καλωδιο utp cat6 απευθειας απ'το κουτι. Στην αρχη μια χαρα (για την περιοχη μου), επιανα περιπου 6mbps απο 3-4 που επιανα. Υστερα απο κανα 3ωρο κατεβηκε στα 4-5, λεω νταξει δεν πειραζει τωρα που θα βαλω vdsl θα ειμαι καλυτερα (συμφωνοντας ο τεχνικος μαζι μου). Δεν περασε μια εβδομαδα και παλι εχω περιστασιακες αποσυνδεσεις και μεγαλη πτωση στην ταχυτητα και ιδιαιτερα στο ping. Επειδη πλεον εχω μια κεντρικη πριζα, εβαλα splitter με ρουτερ και ασυρματο τηλεφωνο μαζι. Εβγαλα για λιγο το τηλεφωνο, καμια διαφορα. Αλλαξα splitter, καμια διαφορα. Εβγαλα το ενα απο τα 2 ethernet καλωδια που εχω πανω στο ρουτερ γιατι το ενα ειναι πανω απο 6 μετρα και παλι καμια διαφορα. Αλλαξα μεχρι και πριζα και παλι καμια διαφορα. Δεν ξερω τι αλλο να κανω, εχω αγανακτησει. Ο τεχνικος που δεν ξερω κι εγω ποσες φορες εχει ερθει, επιμενει οτι δεν ευθυνεται  το προβλημα απο εξω. Δηλαδη αν μου κανει τετοια με το ADSL, με το VDSL δεν θα εχω καν ιντερνετ....

Δημοσ.

Καταρχην το adsl έρχεται απο το αστικό κέντρο ενω το vdsl απο τη καμπίνα 

Δοκ΄μασες με αλλο ρουτερ 

επίσης δοκίμασες το ρουτερ στον κατανεμητη να δεις τι θα κανει; 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

33 λεπτά πριν, bill2015 είπε

Καταρχην το adsl έρχεται απο το αστικό κέντρο ενω το vdsl απο τη καμπίνα 

Δοκ΄μασες με αλλο ρουτερ 

επίσης δοκίμασες το ρουτερ στον κατανεμητη να δεις τι θα κανει; 

Δεν εχω δοκιμασει αλλο ρουτερ γιατι δεν εχω ακομη δευτερο ρουτερ αλλα τον ειχα ρωτησει αν εχει σφαλματα και μου ειπε πως ειναι ενταξει το ρουτερ. Απευθειας απο τον κατανεμητη το ειχα δοκιμασει πριν καιρο (4-5 μηνες) χωρις να δω καποια τρελη αλλαγη στην ταχυτητα, βεβαια για αποσυνδεσεις δεν μπορω να ξερω γιατι δεν το αφησα πανω απο 10 λεπτα.

Επεξ/σία από NikosDzks

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...