mynam3 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2018 https://www.kotsovolos.gr/site/sound-vision/televisions/led-lcd/166627-sony-kd65xd7505-65 Σκρουτζ επόμενη τιμή 1099 https://www.skroutz.gr/s/9777703/Sony-KD-65XD7505.html
LLLEFTERIS Δημοσ. 25 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2018 https://www.displayspecifications.com/en/model/fb87630 120Hz 10bit (8 bit + FRC) αλλα κριμα ειναι IPS Για κανα καφενειο λεσχη για ποδοσφαιρο καλη ειναι λογω 120Hz
bromiaris Δημοσ. 25 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2018 6 λεπτά πριν, LLLEFTERIS είπε https://www.displayspecifications.com/en/model/fb87630 120Hz 10bit (8 bit + FRC) αλλα κριμα ειναι IPS Για κανα καφενειο λεσχη για ποδοσφαιρο καλη ειναι λογω 120Hz Για να το λες εσύ έτσι θα είναι...
LLLEFTERIS Δημοσ. 25 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2018 Για καλο μαυρο πας με την σειρα OLED-Plasma-VA το IPS το ξεχνας αν θελεις να βλεπεις ταινιες με σκοτεινες σκηνες.
Prof_Chaos Δημοσ. 25 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) αυτο που έχουμε εκμηδενίσει το IPS στις τηλεοράσεις πραγματικά δεν το καταλαβαίνω. Προσωπικά εγώ με VA βλέπω καλό μαυρο αλλά εχω το banding που μου έχει χαρίσει απλόχερα η SONY στις μεγάλες ιντσες και το θεωρεί και φυσιολογικό. Οπότε στο μαυρο και γκρί οταν η κάμερα κινείτε απο πάνω προς τα κάτω εχω "Bonus" και μερικές μπαρίτσες σας τους φυλακισμένους. Οπότε για ακόμη μια φορά όσο καλή και αν είναι η τιμή (αν είναι ) μακρία απο SONY Hellas και γενικότερα Sony τηλεοράσεις λόγο του τρισάθλιου Service και γενικότερα πολιτικής υποστήριξης που έχουν. Επεξ/σία 25 Μαρτίου 2018 από Prof_Chaos 5 1
vadergr Δημοσ. 25 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2018 To ips δεν έχει να κάνει με το banding. Το πρώτο είναι ένα καλό πάνελ για τηλεορασεις και το δεύτερο ένα πρόβλημα των πάνελ ανεξαρτήτως τεχνολογίας. Τα VA panels θεωρούνται πολύ καλά για τηλεορασεις και αντίθεση.
dess Δημοσ. 25 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2018 Ρε παιδιά, όοολα τα ips είναι για πέταμα ενώ όοολα τα va θεικά? Προφανώς δεν ισχύει... Σε 2 ips μέσης τιμής που έχω, ξεχωρίζω με άνεση όλες τις διαβαθμίσεις του γκρι και των χρωμάτων στις ειδικές κάρτες για τον έλεγχο των μόνιτορ. Επίσης στις σκηνές αναφοράς από γνωστές ταινίες συμβαίνει το ίδιο. Όντως στα va το μαύρο είναι πιο πιστικό αλλά δεν υπάρχει απόλυτη τεχνολογία, πάντα υπάρχουν υπέρ και κατά. 1
LLLEFTERIS Δημοσ. 25 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2018 Κανουν αλλα για κανενα καφενειο για ποδοσφαιρο
Prof_Chaos Δημοσ. 25 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2018 2 ώρες πριν, vadergr είπε To ips δεν έχει να κάνει με το banding. Το πρώτο είναι ένα καλό πάνελ για τηλεορασεις και το δεύτερο ένα πρόβλημα των πάνελ ανεξαρτήτως τεχνολογίας. Τα VA panels θεωρούνται πολύ καλά για τηλεορασεις και αντίθεση. Ποιος είπε ότι έχει να κάνει με το banding; Το εθιξα και θα το θίγω για το τριτοκοσμικό της after sales. Δηλαδή αν την αγοράσεις με banding ή άλλη ευπάθεια την παντρεύεσαι. 1
seventh_son Δημοσ. 26 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2018 Για την τιμή της η τηλεόραση είναι αστεράκι. Αν σκεφτείτε ότι σε αντίστοιχα λεφτά παίζουν Samsung 65MU6122 και LG 65UJ620 που πραγματικά είναι για τα σκουπίδια, τότε όποιος ενδιαφέρεται για μεγάλη και οικονομική τηλεόραση κάτω από χιλιάρικο είναι παραπάνω από ικανοποιητική.
maxdore217 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2018 και από plaisio.gr στην ίδια τιμή εντελώς φυσιολογικό να παίζει ξεστοκάρισμα μιας και είναι μοντέλο 2016 και έχουν βγει οι καινούργιες αυτές τις μέρες.
zio10 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2018 Στις 25/3/2018 στις 1:34 ΜΜ, LLLEFTERIS είπε https://www.displayspecifications.com/en/model/fb87630 120Hz 10bit (8 bit + FRC) αλλα κριμα ειναι IPS Για κανα καφενειο λεσχη για ποδοσφαιρο καλη ειναι λογω 120Hz Για εκεί είναι πολύ ακριβή νομίζω, συνήθως προτιμούν φτηνότερες.
hasiotis_john Δημοσ. 2 Απριλίου 2018 Δημοσ. 2 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Την είδα στο Κότσο δίπλα από μια LG με nano cell και πραγματικά τρελάθηκα με την ανωτερότητα της sony, ειδικά στο μαύρο, στην φωτεινότητα και στην γωνία θέασης... Η LG ήταν χαμηλά γεμάτη κάθετες μαύρες σκιές (bamding), ενώ η sony δεν είχε τίποτα! Έχουν ένα demo του κοτσου με έντονους χρωματισμούς σε κόκκινο, άσπρο και κινούμενες εικόνες που τo banding κάνει μπαμ ακόμα και στο δυνατό φωτισμό του καταστήματος. Είχα παρασυρθεί από τα σχόλια στο σκρουτζ που έλεγαν για το χάλια μαύρο, αλλά και τα παραπάνω σχόλια και απλά έπεσα από τα σύννεφα που την είδα ανοιχτή! Είστε σίγουροι ρε παιδιά για το μαύρο? Την είδατε από κοντά? Εγώ το μόνο μείον που βάζω έτσι με μια καλή ματιά που της έριξα, είναι το λίγο κίτρινο άσπρο (φαντάζομαι θα έχει επιλογή για ψυχρό) και τα μέτρια πλαστικά και η ασχήμια από πίσω που είναι κάπως τεράστια σε πάχος, ΑΛΛΑ και από την άλλη .... ποιος κοιτάζει την τηλεόραση από πίσω?? Επεξ/σία 2 Απριλίου 2018 από hasiotis_john 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα