kokinosx Δημοσ. 25 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2018 Καλημέρα σας ! Ψάχνω να φτιάξω ένα καινούριο pc εδώ και αρκετό καιρό είναι η αλήθεια και λόγω αύξησης τιμών και διαφόρων δυσκολιών, το αναβάλλω αλλά πλέον έχω μπει στην τελική ευθεία! Η ερώτηση μου σε αυτό το σημείο είναι ότι αν αξίζει πλέον να περιμένω τη νέα γενιά των ryzen αφού απέχουμε περίπου 25 μέρες μακρυά, ή αν βάλω ρυζεν 5 1600 θα είμαι καλυμμένος έτσι κ αλλιώς και οι διάφορες δεν ια είναι τόσο εμφανείς;
akoinonitos Δημοσ. 25 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2018 34 λεπτά πριν, kokinosx είπε Καλημέρα σας ! Ψάχνω να φτιάξω ένα καινούριο pc εδώ και αρκετό καιρό είναι η αλήθεια και λόγω αύξησης τιμών και διαφόρων δυσκολιών, το αναβάλλω αλλά πλέον έχω μπει στην τελική ευθεία! Η ερώτηση μου σε αυτό το σημείο είναι ότι αν αξίζει πλέον να περιμένω τη νέα γενιά των ryzen αφού απέχουμε περίπου 25 μέρες μακρυά, ή αν βάλω ρυζεν 5 1600 θα είμαι καλυμμένος έτσι κ αλλιώς και οι διάφορες δεν ια είναι τόσο εμφανείς; Oλα εξαρτωνται απο το τι χρηση κανεις ...
kokinosx Δημοσ. 25 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 25 Μαρτίου 2018 2 λεπτά πριν, akoinonitos είπε Oλα εξαρτωνται απο το τι χρηση κανεις ... Θα χτίσω pc μετά από παρα πολλά χρόνια! Το τωρινό με καλύπτει μόνο σε browsing δεν παίζει τίποτα! Το καινούριο θα είναι εξολοκλήρου για gaming
Acmilangr2 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2018 7 λεπτά πριν, kokinosx είπε Θα χτίσω pc μετά από παρα πολλά χρόνια! Το τωρινό με καλύπτει μόνο σε browsing δεν παίζει τίποτα! Το καινούριο θα είναι εξολοκλήρου για gaming -Τι κάρτα γραφικών θα πάρεις; -Για intel δεν σκέφτεσαι καθόλου;
kokinosx Δημοσ. 25 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 25 Μαρτίου 2018 15 λεπτά πριν, Acmilangr2 είπε -Τι κάρτα γραφικών θα πάρεις; -Για intel δεν σκέφτεσαι καθόλου; Gtx 1060 6gb μάλλον υλοποίηση της gigabyte ! Για intel δεν σκέφτομαι κυρίως λόγω budjet αφού θα είναι γύρω στα 800 ευρώ 1
Acmilangr2 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2018 6 λεπτά πριν, kokinosx είπε Gtx 1060 6gb μάλλον υλοποίηση της gigabyte ! Για intel δεν σκέφτομαι κυρίως λόγω budjet αφού θα είναι γύρω στα 800 ευρώ Καλύτερα να περιμένεις την νέα γενιά.
leros2004 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2018 1 ώρα πριν, kokinosx είπε Gtx 1060 6gb μάλλον υλοποίηση της gigabyte ! Για intel δεν σκέφτομαι κυρίως λόγω budjet αφού θα είναι γύρω στα 800 ευρώ Έκανες τόσο καιρό υπομονή, κανε λίγο ακόμα.... 1
music_lover Δημοσ. 25 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2018 Περίμενε λίγο ακόμα, η έλευση των νέων ryzen θα ρίξει περισσότερο τις τιμές. Τρεις εβδομάδες δεν είναι τίποτα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα