Chrisfm94 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) https://www.e-shop.gr/ssd-patriot-ignite-480gb-25-sata3-p-PER.320007 Τιμή σκρουτζ στα 115€: https://www.skroutz.gr/s/6918644/Patriot-Ignite-480GB.html Επεξ/σία 25 Μαρτίου 2018 από Chrisfm94
dimoskoutr Δημοσ. 25 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Σε ένα δύο reviews που έψαξα λιγάκι, παλιά όμως τέλη του 15 ή 16 έγραφε καλές κριτικές γενικά... Έχουμε εικόνα αξίζει; Αν ισχύουν αυτά που γράφονται στα reviews είναι και mlc... Επεξ/σία 25 Μαρτίου 2018 από dimoskoutr
Μακιαβέλλι Δημοσ. 25 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2018 Και εγω το είδα αυτο. Καλη τιμή για 480. Έχουμε καμια γνώμη ; Κάνα benchmark αξιόπιστο;
vgiozo Δημοσ. 25 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Tomshardware, Tweaktown, storagereview που είδα εγώ ανέφεραν ότι σε πραγματικές συνθήκες μικτού φόρτου πέφτει εν γένει χαμηλά, αλλά το θετικό του είναι ο ελεγκτής και η παρουσία καποιων χαρακτηριστικών που απαντώνται σε ακριβότερα μοντέλα. Ωστόσο δεν υπάρχει καν στην ιστοσελίδα της Patriot (από το μενού της, με αναζήτηση στο βγάζει) και δεν έχει τη παραμικρή υποστήριξη (firmware κτλ)... ...μπήκα στον πειρασμό, αλλά λέω τελικά να προσπεράσω...πάντως είναι κανά 10€ κάτω περίπου από τη χαμηλή τιμή των SSD σε αυτή τη χωρητικότητα, κι έχει MLC nand και μάλλον αξιόπιστο ελεγκτή (για την οικονομική κατηγορία) Αν ήταν μια πολύ καλή τιμή σε 1ΤΒ, μπορεί να το τολμούσα παρά τα μειονεκτήματα, γιατί θα έλυνα ένα καίριο θέμα αποθήκευσης σε mini-pc / laptop όπου δεν θέλω μηχανικό δίσκο/θόρυβο. Επεξ/σία 25 Μαρτίου 2018 από vgiozo 2
dimoskoutr Δημοσ. 25 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Όχι και 10 ευρώ χαμηλότερα από τον πιο φθηνό σε αυτή την χωρητικότητα...100 έχει ο επόμενος φθηνότερος... Με tlc βέβαια που δεν έχει καμία σχέση με mlc... Εγώ που θέλω για δεύτερο για να βάζω τίποτα παιχνίδια ώστε να ξεφορτωθώ τον μηχανικό από το mini-itx μου και να τον στείλω στο nas, τον παίρνω ή δεν αξίζει στην τιμή; Επεξ/σία 25 Μαρτίου 2018 από dimoskoutr
Sheogorath Δημοσ. 25 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2018 Πιστεύω αξίζει. Και τον σκεφτομαι αντί για έναν firecuda 2TB.
Heybro Δημοσ. 25 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2018 1 ώρα πριν, dimoskoutr είπε Όχι και 10 ευρώ χαμηλότερα από τον πιο φθηνό σε αυτή την χωρητικότητα...100 έχει ο επόμενος φθηνότερος... Με tlc βέβαια που δεν έχει καμία σχέση με mlc... Εγώ που θέλω για δεύτερο για να βάζω τίποτα παιχνίδια ώστε να ξεφορτωθώ τον μηχανικό από το mini-itx μου και να τον στείλω στο nas, τον παίρνω ή δεν αξίζει στην τιμή; Προφανώς αξίζει
Sheogorath Δημοσ. 26 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2018 21 ώρες πριν, Sheogorath είπε Πιστεύω αξίζει. Και τον σκεφτομαι αντί για έναν firecuda 2TB. Τον αγόρασα τελικά. Φτιάχνω nas εξαλλου όποτε θα φορτώσω εκεί τον μηχανικό. Δεν θα προλάβω όμως πριν λήξει, για να σας πω αν αξίζει. Το μόνο αρνητικό που ειδα είναι ότι έχει ασυγχρονες μνήμες, όποτε χάνει για μικρα αρχεία. Στα άλλα είναι στα επίπεδα 850 evo (σε ένα ρεβιου που ειδα).
Heybro Δημοσ. 26 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2018 Γενικά υπάρχει μια πολύ μεγάλη πτώση τον τελευταίο στους ssd οπότε είμαστε σε καλό δρόμο και λογικό να βλέπουμε τέτοιες προσφορές. Στα 130 υπάρχει ο crucial mx300 525gb με pci port χωρίς καλώδια κτλ και 140 ο 860 evo 500gb. Οπότε τα 97 του συγκεκριμένου του θέματος τα θεωρώ λογικη τιμή.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα