panoc Δημοσ. 25 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2018 1 λεπτό πριν, pirmen56 είπε Ίσως έπρεπε να δηλώσεις στο APO την SPDIF έξοδο σαν συσκευή που παίζει. Δεν ξέρω.... Βασικα πανε χρονια απο τοτε αλλα διαβαζα στε τοτε φορουμ οτι το e10k εχει asio drivers τους οποιους δεν υποστηριζει το equalizer apo. Βεβαια απο τοτε μπορει να εχουν αλλαξει τα πραγματα αλλα ειχα βολευτει με τις 2 καρτες στα 2 μηχανηματα που εχω με τις ρυθμισεις που ειχα φτιαξει και με αυτες που εδωσες εσυ εγινε ακομα καλυτερο. Ευχαριστω και παλι!
wotofoko Δημοσ. 25 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2018 Μια χαρά φαίνονται, αλλά με απασχολεί το οτι είναι semi-open. Πόσο "ενοχλητικά" μπορεί να είναι για κάποιον που βρίσκεται στον ίδιο χώρο; Τι ποσοστό του ήχου διαχεεται στο δωμάτιο(έστω εμπειρικά);
zygorito Δημοσ. 25 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2018 2 ώρες πριν, liverpoolman είπε Με τελωνειο τι παιζει ρε παιδια? Ξερει κανεις να μου απαντησει? Με priority και 1 ευρω απο ολλανδια που προτινει ο φιλος δεν περναει? είναι κάτω απο €22 οπότε και unregistered δε θα εχει θέμα απλά το belgium λένε οτι ειναι πιο γρήγορο 1
DownUNDERground Δημοσ. 25 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2018 24 λεπτά πριν, wotofoko είπε Μια χαρά φαίνονται, αλλά με απασχολεί το οτι είναι semi-open. Πόσο "ενοχλητικά" μπορεί να είναι για κάποιον που βρίσκεται στον ίδιο χώρο; Τι ποσοστό του ήχου διαχεεται στο δωμάτιο(έστω εμπειρικά); Το πόσο ευαίσθητος είναι ο άλλος δεν το ξέρουμε εμείς. Πάντως σε κλειστό δωμάτιο θα... ακούγονται αρκούντως. 1
panoc Δημοσ. 25 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2018 6 λεπτά πριν, djuan1988 είπε Να ρωτήσω και εγώ μιας και βρήκα audiophile άτομα. Για τα Beyerdynamic Dt 770 80 Ohm ποιο amp θα ήταν ιδανικό με τα λιγότερα χρήματα; Ειναι ειναι οντως 80 τοτε το Ε10Κ ειναι για σενα. 4 λεπτά πριν, lionheart75 είπε Αν έχεις κάποια αξιοπρεπή webcam π.χ logitech C270, Microsoft lifecam cinema κλπ δεν χρειάζεσαι κανένα μικρόφωνο θα κάνεις την δουλειά σου πολύ καλά όποια και αν είναι αυτή. Και εγω τη c270 χρησιμοπποιω 2 λεπτά πριν, wotofoko είπε Μια χαρά φαίνονται, αλλά με απασχολεί το οτι είναι semi-open. Πόσο "ενοχλητικά" μπορεί να είναι για κάποιον που βρίσκεται στον ίδιο χώρο; Τι ποσοστό του ήχου διαχεεται στο δωμάτιο(έστω εμπειρικά); Εξαρταται ποσο δυνατα θες να ακους. Στο τερμα ενταση με την SB Z ειναι σαν να ακους να παιζει σπινά η τηλεοραση που ειναι σε αλλο δωματιο. Τα ακους αλλα οχι κατι ενοχλητικο. Ετσι για δοκιμη εδω ειναι πως εχει καταγραψει η logitech C270 αυτο το τραγουδι https://www.youtube.com/watch?v=1y3TKv7Chk4 απο αποσταση 1 μετρου ενω φοραω τα ακουστικα HD668B ενταση ηχου 100% απο τη SB Z, και οι προηγουμενες ρυθμισεις απο το eq apo με -4dΒ preamp. H c270 ειναι στο 25% (τοσο δηλαδη οσο να με ακουνε καθαρα και δυνατα περιπου σαν ενταση τηλεφωνου σε teamspeak/discord) https://drive.google.com/file/d/1mmnQ9pL0sVHiQ_TGgLOtxgYH7p41FSg1/view?usp=sharing H c270 sto 100% https://drive.google.com/file/d/1R9agEdiLL1uhz02Qz9riu3VdsXkGuSmx/view?usp=sharing Και οπως κατεγραψε το redmi note 4 σε αποσταση 50cm απο το κεφαλι μου https://www.youtube.com/watch?v=e3tTHNTTR4E&feature=youtu.be Υποψη οτι το ποσο ειναι το "τερμα" εξαρταται απο τη καρτα που θα συνδεθουν. Και επειδη τουλαχιστο για μενα το 100% ειναι πολυ δυνατα, ανεβαζω και το πως εγραψε το κινητο στο 60% εντασης που τα εχω μονιμα https://www.youtube.com/watch?v=5Lzh_VjIZEY&feature=youtu.be 2 2
wotofoko Δημοσ. 25 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Τέλεια! Υποφερτά είναι. Ωστόσο, υπάρχει κάποια άλλη επιλογή σε αυτά τα λεφτά με εξίσου ικανοποιητικό ήχο, αλλά να είναι closed? Επεξ/σία 25 Μαρτίου 2018 από wotofoko
panoc Δημοσ. 25 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, wotofoko είπε Τέλεια! Υποφερτά ακούγονται. Ωστόσο, υπάρχει κάποια άλλη επιλογή σε αυτά τα λεφτά με εξίσου ικανοποιητικό ήχο, αλλά να είναι closed? Samson SR950 Λιγο πιο ακριβα αλλα σιγουρα καλυτερα απο τα 681 απο thoman 27E. Παντως εαν τα θες για μουσικη και δεν εισαι heavy-μεταλας εαν δοκιμασεις Open/semi open δε ξαναγυριζεις πισω. Εαν εισαι δε gamer τοτε απλα πετας και ολα τα αλλα edit σε καθε περιπτωση για αυτης της κατηγοριας ακουστικα καλο ειναι να επενδυσετε σε velor pads γιατι τα μαμα δερματινα δεν ειναι οτι καλυτερο για πολυβρη χρηση, ειτε μουσικη ειτε gaming και ειδικα το καλοκαιρι. Επεξ/σία 25 Μαρτίου 2018 από panoc 1
flatwave Δημοσ. 25 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Να παραθέσω και εγώ τις εντυπώσεις μου μετά από πάνω από πέντε χρόνια συνεχούς χρήσης των 668B. Νομίζω ότι είναι ότι πιο value for money μπορεί να βρει κανείς στην κατηγορία τους, με πολύ καλό, ισορροπημένο ήχο και εξαιρετικό sound stage (ειδικά για τους gamers). Έχουν αντέξει πεσίματα και χτυπήματα και το θετικό είναι ότι το αποσπώμενο καλώδιο αποτρέπει τις καταστροφές λόγω ατυχημάτων. Τα συστήνω ανεπιφύλακτα σε όλους. Τέλος να σημειώσω ότι κατά την γνώμη μου τα velour pads είναι απαραίτητα. Ειδικά το καλοκαίρι τα αυτιά σας θα γίνουν μούσκεμα από τον ιδρώτα με τα δερμάτινα. Επεξ/σία 25 Μαρτίου 2018 από flatwave Ορθογραφίκα λάθη 1
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2018 Παιδιά έχει βρει κανείς velour pads από Ελλάδα (ή Ευρώπη) με λογικό κόστος; Μετά από 1μιση ώρα δεν παλεύονται τα 668B, και δεν θέώ να περιμένω από Κίνα 1-2 μήνες.
pirmen56 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2018 4 ώρες πριν, djuan1988 είπε Να ρωτήσω και εγώ μιας και βρήκα audiophile άτομα. Για τα Beyerdynamic Dt 770 80 Ohm ποιο amp θα ήταν ιδανικό με τα λιγότερα χρήματα; Αν μπορούσες να πας στα ~100€ υπάρχει και το Schiit Magni. Έχει και αναλογικές εισόδους. Δεν χρειάζεται να στέλνεις ψηφιακά τον ήχο, χάνοντας πιθανότατα τις ψηφιακές δυνατότητες της κάρτας σου. Το ίδιο και το Fiio K5. Όχι από Ελλάδα όμως, γιατί είναι "φωτιά". 1
panoc Δημοσ. 26 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, CoderX99 είπε Παιδιά έχει βρει κανείς velour pads από Ελλάδα (ή Ευρώπη) με λογικό κόστος; Μετά από 1μιση ώρα δεν παλεύονται τα 668B, και δεν θέώ να περιμένω από Κίνα 1-2 μήνες. Ο μονος που τα εχει Ελλαδα απο οτι εχω δει ειναι αυτος http://www.karatzios.gr/shoppingcart/idetails.aspx?iid=20133 απο τον οποιο τα ειχα παρει πακετο μαζι με τα 668Β απο το ιδιο καταστημα. Το κοστος παλευεται αλλά τα μεταφορικα μονο για τα pads μαλλον οχι. Ισως εαν παρεις τηλεφωνο να συννενοηθεις να τα στειλουν με απλό ταχυδρομιο... Επεξ/σία 26 Μαρτίου 2018 από panoc
lionheart75 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 10 ώρες πριν, CoderX99 είπε Παιδιά έχει βρει κανείς velour pads από Ελλάδα (ή Ευρώπη) με λογικό κόστος; Μετά από 1μιση ώρα δεν παλεύονται τα 668B, και δεν θέώ να περιμένω από Κίνα 1-2 μήνες. Πάρε απο banggood με priority direct βγαίνουν στα ~8 ευρώ. https://www.banggood.com/Earmuff-Earbuds-Ear-Pad-With-Foam-For-Superlux-HD668B-HD669-Replacement-p-1124674.html Θα σου έρθουν πιο γρήγορα και φθηνότερα από εδώ. Αν δεν βιάζεσαι με απλό ταχυδρομείο κόστος λιγότερο από 4 ευρώ. Επεξ/σία 26 Μαρτίου 2018 από lionheart75
djuan1988 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 16 ώρες πριν, panoc είπε Ειναι ειναι οντως 80 τοτε το Ε10Κ ειναι για σενα. 12 ώρες πριν, pirmen56 είπε Αν μπορούσες να πας στα ~100€ υπάρχει και το Schiit Magni. Έχει και αναλογικές εισόδους. Δεν χρειάζεται να στέλνεις ψηφιακά τον ήχο, χάνοντας πιθανότατα τις ψηφιακές δυνατότητες της κάρτας σου. Το ίδιο και το Fiio K5. Όχι από Ελλάδα όμως, γιατί είναι "φωτιά". Με ένα google search που έκανα εχθές το βράδυ είδα ότι στα site ήχου αυτά τα δύο προτείνουν οι περισσότεροι. Γύρω στα 100€ σκεφτόμουν και εγώ να δώσω. Αξίζει να δώσω άλλα τόσα για να αγοράσω και το Modi 2 ή αρκεί μόνο το amp; Θα δω διαφορά σε σχέση με την onboard της Asus Z170 Pro Gaming; Τώρα με βολεύει το software της realtek που μου επιτρέπει να αλλάζω το output από τα ηχεία στα headphones με ένα κλικ. Χαρακτηριστικά της onboard εδώ Spoiler Επεξ/σία 26 Μαρτίου 2018 από djuan1988
kiko33gr Δημοσ. 26 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2018 Να ρωτήσω και εγώ - εγώ που τα θέλω για μη απαιτητική χρήση σε υπολογιστή για καμία σειρά-ταινία και στο Play 4 μερικές φορές να μην ενοχλώ τη γυναίκα (απλά για ήχο, δεν παίζω συνήθως με άλλους) θα με καλύψουν; Είναι άνετα για πολύ ώρα, δε σφήγουν τα αφτιά; Επίσης τα μαξιλατάκια από GearBest υπάρχουν να τα πάρω μαζί; Δε βρήκα κάτι με αναζήτηση. Δεν είμαι Ελλάδα να τα πάρω από το μαγαζί που βάλανε παραπάνω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις