Προς το περιεχόμενο

[Gaming chairs] Genesis Nitro 550 black - red - blue - green 139€ @ Ε-shop

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 ώρες πριν, rosgr100 είπε

Και εγώ ψάχνω ροδακια με φρένο, αν βρεις κάτι ενημερώσε μας.

μπορεί να επιβεβαιώσει κάποιος την διάμετρο του πύρου πάνω στο ροδάκι που μπαίνει στην τρύπα ;

edit Τελικά το ξαναμέτρησα 11mm βγαίνει η διάμετρος αλλα ας το επιβεβαιώσουμε.

Η ρόδα είναι 50 χιλιοστά .

στο ebay βρίσκω με 11 Mm διάμετρο πύρους . Δεν γνωρίζω αν θα μπαίνει στην τρύπα όμως.

https://www.ebay.com/itm/Sofa-Office-Chair-Brake-Swivel-Caster-Wheel-w-11mm-Dia-Grip-Ring-Stem-Set-of-4/401159778824?hash=item5d66fc7208:g:mfkAAOSwIgNXlhHy

Επεξ/σία από Prof_Chaos
  • Απαντ. 227
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οχι εκτος αν βαλουν καινουργια προίοντα . Και δε χρειαζεται μαγικα οι προσφορες genesis κανουν κυκλο εδω και χρονια

Επεξ/σία από Damachi
Δημοσ.

Θα βρουμε και τον insider :P Στο eshop διαβαζουν και τη ζητηση και why not να μπει εξαλου καθε κυριακη κατι τσιμπαμε

Δημοσ.
1 ώρα πριν, tiniakos είπε

Θέλω μία για δουλειά γραφείου στο σπίτι μου 2-3 ώρες. Να πάρω αυτή ή μία κλασική. 

Μια από τα ίδια.. .

Δημοσ.

Και εγώ για γραφείο την παρειγγειλα.ειχα πάρει την 330 στα 110 αλλά κάτι δεν μου ταίριαξε στον σωματότυπο μάλλον.Ελπιζω να με βολεψει καλύτερα η 550.btw αν θέλει κανείς την 330 την δίνω σε λογική τιμή (Θεσσαλονίκη)

Δημοσ.
3 ώρες πριν, vadergr είπε

Μια από τα ίδια.. .

Και για να το κανω πιο ενδιαφερον αυτη στα 139 , η 770 στα 159 (οταν ξαναβγει προσφορα-τοσο ειχε βγει παλιοτερα) ή η markus IKEA στα 180 (περιπου)?

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...