gerokost Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 Κι εγώ μόλις πρίν καμμιά ώρα συναρμολόγησα, όλα καλά αν και σε μένα ήταν ανοιγμένο το μέσα κουτί, δεν παρατήρησα κάποιο θέμα στα κομμάτια. Το μόνο κακό είναι ότι έλειπε το εργαλείο σύσφιξης των βιδών και γι αυτό χρησιμοποίησα ένα 12άρι γερμανικό. Πήρε κάμπορση ώρα για τις 14 βίδες αλλά μπήκαν μια χαρά. Όσο για τα υπόλοιπα, ο χρόνος θα δείξει. Για τα λεφτά της πάντως φαίνεται ποιοτική. 1
lionheart75 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Και στην 770 που παρέλαβα σήμερα το εσωτερικό κουτί ήταν ανοικτό ενώ το εξωτερικό κουτί ήταν κλειστό πολύ καλά με ταινία. Αυτό σημαίνει ότι έτσι έρχεται απο το εργοστάσιο καθώς επίσης το εξωτερικό κουτί είναι για προστασία της καρέκλας μιας και είναι απο πολύ σκληρό χαρτόνι. Επεξ/σία 30 Μαρτίου 2018 από lionheart75 1
FLIMIT Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 Καλημερα μπορει καποιος να μου πει το συνολικο πλατος της καρεκλας με τα χερουλια μεσα? ευχαριστω πολυ!!!!
ScareCrow700 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 4 ώρες πριν, FLIMIT είπε Καλημερα μπορει καποιος να μου πει το συνολικο πλατος της καρεκλας με τα χερουλια μεσα? ευχαριστω πολυ!!!! Στα 66 εκατοστά τη μετράω. 2
SilverVAR Δημοσ. 31 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2018 Παρέλαβα κ εγώ την 550 χτες ολα τέλεια πολύ αναπαυτική 1
BalthazarX Δημοσ. 1 Απριλίου 2018 Δημοσ. 1 Απριλίου 2018 Είμαι περίεργος προς τι η απόφαση τους στην 770 (που είναι και η ακριβότερη) να βάλουν μαξιλάρι σχεδόν 2 φορές πιο λεπτό από ό,τι στην 550. Καθώς και τι επιπτώσεις έχει αυτό στην άνεση ειδικά μετά από πολύωρη χρήση. Επίσης δεν είμαι σίγουρος ακόμα αν είναι καλύτερη από τις αντίστοιχες oem bucket καρεκλες μιας και έχω δει άπειρα παράπονα για σκισμένα υλικά και χτυπημένο σκελετό out of the box...
splanis Δημοσ. 7 Απριλίου 2018 Δημοσ. 7 Απριλίου 2018 Μπορεί να μ απαντήσει κάποιος κάτοχος επειδή στο άλλο τόπικ με γράψανε . Έρχεται η κλίση της καρέκλας 90μοιρες ώστε τα 2 μαξιλάρια πάνω και κάτω να ναι εντελώς κάθετα;
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Απριλίου 2018 Δημοσ. 8 Απριλίου 2018 2 ώρες πριν, splanis είπε Μπορεί να μ απαντήσει κάποιος κάτοχος επειδή στο άλλο τόπικ με γράψανε . Έρχεται η κλίση της καρέκλας 90μοιρες ώστε τα 2 μαξιλάρια πάνω και κάτω να ναι εντελώς κάθετα; http://genesis-zone.com/en/product/nitro-550-gaming-chair/ Δυσκολο να κατέβεις στην τρίτη photo; Γκρινιάρη
petran91 Δημοσ. 8 Απριλίου 2018 Δημοσ. 8 Απριλίου 2018 Η δική μου άρχισε να τρίζει. Φυσιολογικό είναι; Από κάτω το ακούω, στο σημείο που βρίσκεται το ελατηριο που ρυθμίζει τη δυσκολία της ανάκλισης.
salesnow Δημοσ. 9 Απριλίου 2018 Δημοσ. 9 Απριλίου 2018 2 ώρες πριν, petran91 είπε Η δική μου άρχισε να τρίζει. Φυσιολογικό είναι; Από κάτω το ακούω, στο σημείο που βρίσκεται το ελατηριο που ρυθμίζει τη δυσκολία της ανάκλισης. Είχα το ίδιο θέμα .τσεκαρε τις βίδες απο κάτω ,κάποια θα λασκαρε. Τουλάχιστον εγώ έτσι το έλυσα .
iakoboss7 Δημοσ. 9 Απριλίου 2018 Δημοσ. 9 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Εγω παλι τις τσεκαρα ολες αλλα τριζει σαν τρελη, ολες οσες ειχα με ανάκλιση ετριζαν συντομα, εξαλλου την χρησιμοποιω 95% μονιμα ανάκλιση. Μιλαω για την 330 Επεξ/σία 9 Απριλίου 2018 από iakoboss7
johnpap21 Δημοσ. 9 Απριλίου 2018 Δημοσ. 9 Απριλίου 2018 Στη δική μου 770 τρίζει η πλάτη, πάντως όχι σε ενοχλητικό βαθμό.
petran91 Δημοσ. 9 Απριλίου 2018 Δημοσ. 9 Απριλίου 2018 18 ώρες πριν, salesnow είπε Είχα το ίδιο θέμα .τσεκαρε τις βίδες απο κάτω ,κάποια θα λασκαρε. Τουλάχιστον εγώ έτσι το έλυσα . Ωραίος, είχαν χαλαρώσει όλες. Τις έσφιξα και τώρα δεν ακούγεται τίποτα. Ευχαριστώ! 2
WoodSell3r Δημοσ. 9 Απριλίου 2018 Δημοσ. 9 Απριλίου 2018 Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους!! Είχα παραλάβει την 770 την προηγούμενη εβδομάδα και πρόλαβα μόνο να την σετάρω, μετά μας έπιασαν οι ετοιμασίες λόγω εορτών. Ωστόσο, είχα παρατηρήσει μια έντονη μυρωδιά στη πλάτη της και είπα να χρησιμοποιήσω υγρά μαντιλάκια αλλά τίποτα. Πριν φύγουμε στο χωριό, έριξα αρωματικό σπρευ αυτοκινητού (αυτό που βάζουμε στο ταμπλώ) και όλα έδειχναν πως η μυρωδιά της πλάτης θα φύγει. Μόλις γυρίσαμε από το χωριό και η πλάτη μυρίζει το ίδιο έντονα όπως αρχικά. Έχετε αντιμετωπίσει κάποιο παρόμοιο θέμα και αν ναι, πως το λύσατε; Ευχαριστώ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα