runner69 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2018 Καλύτερη σε όλα τα επιπεδα φύσικα και δεν ειναι. Ειναι καλύτερη σε ορισμένα θέματα. Στο tilt χανει κατα κρατος απο την markus.
louben Δημοσ. 6 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2018 Που αλλου υστερει κατα τη γνωμη σου (περα της εγγυησης που προαναφερθηκε). Βαρος (για να δω αν μπορω να την κουφαλησω μονος)
brandonheat Δημοσ. 7 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2018 5 ώρες πριν, louben είπε Που αλλου υστερει κατα τη γνωμη σου (περα της εγγυησης που προαναφερθηκε). Βαρος (για να δω αν μπορω να την κουφαλησω μονος) Όταν λες να "κουβαλήσεις"? Αν κυριολεκτείς τότε ξέχασε το. Μιλάμε για ένα ογκώδες κουτί με αρκετό βάρος. Αν είναι να το μεταφέρεις με αμάξι, τότε σίγουρα θα πρέπει να ρίξεις τα πίσω καθίσματα αν έχεις τυπικό μικρό Ι.Χ. Το παραπάνω βίντεο είναι αστείο αλλά είναι το πρώτο που βρήκα και δείχνει πόσο είναι το μέγεθος της κούτας.
louben Δημοσ. 7 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2018 Εννοω μεχρι το αυτοκινητο και απο το γκαραζ μεχρι μεσα προφανως. Απλα ρωταω γιατι εχω ενα θεμα και δεν κανει να σηλωνω βαρη , να εχω μια εικονα.
Genatos Δημοσ. 8 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2018 17 ώρες πριν, louben είπε Εννοω μεχρι το αυτοκινητο και απο το γκαραζ μεχρι μεσα προφανως. Απλα ρωταω γιατι εχω ενα θεμα και δεν κανει να σηλωνω βαρη , να εχω μια εικονα. Αφού έχεις θέματα γιατί δν έκανες παραγγελία με αποστολή σπίτι? Πάνω από 90€ είναι δωρεαν. Θα γλυτώνες τον μισό κόπο
louben Δημοσ. 8 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Εχεις δικιο δεν το ειχα δει . Θα το κανω αυριο το πρωι. Ενημερωτικα παντως πρεπει να πηρα την τελευταια γιατι πλεον δεν εμφανιζεται διαθεσιμη απο το eshop. Επεξ/σία 8 Ιουλίου 2018 από louben
stavros kar Δημοσ. 9 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2018 Στις 4/7/2018 στις 8:39 ΜΜ, louben είπε Λοιπον τα φωτα σας σε κατι. ΠΗγα χθες στον Κωτσοβολο της περιοχης μου και ειχε αυτην https://www.kotsovolos.gr/site/gaming-gadgets/pc/periferiaka-pc/181782-sharkoon-skiller-sgs2-black/grey Η οποια οπτικα μοιαζει με αυτη του θεματος. Τη δοκιμασα και αποκομισα μεικτες εντυπωσεις. Για οσους γνωριζουν , ειναι ιδια ποιοτικως και κατασκευαστικως με αυτη του θεματος ή καμια σχεση? Σε ποιον Κωτσόβολο είχε την sharkoon θέλω να τη δοκιμάσω και εγώ. Στις 4/7/2018 στις 9:14 ΜΜ, louben είπε Το εκανα αλλα δυστυχως βγαινει πολυ ακριβη (213 ευρω)> Μια διαπιστωση που εκανα ειναι οτι αυτη του κωτσου εχει πολυ χαλαρο τιλτ (σε αντιθεση με της 550 που λενε διαφοροι που την εχουν). Θα ηταν ενδιαφερον καποιος που ηδη εχει την 550 να μας πει εντυπωσεις. Θα ηταν χρησιμο σε πολλους αφου η 550 δεν υπαρχει πουθενα για δοκιμη ενω αυτη του κωτσοβολου ειναι πιο ευκολα προσβασιμη αφου καταστηματα κωτσοβολου υπαρχουν πολλα. Έκανες παζάρια στον Κωτσόβολο και από 250 στην άφηνε 213 ?
louben Δημοσ. 9 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) 54 λεπτά πριν, stavros kar είπε Σε ποιον Κωτσόβολο είχε την sharkoon θέλω να τη δοκιμάσω και εγώ. Έκανες παζάρια στον Κωτσόβολο και από 250 στην άφηνε 213 ? Στον Κωτσοβολο Χανιων. Εχει 7-8 στον πανω οροφο οπου εκαναν τμημα gaming. Eκανα παζαρια απο το site και εβγαινε στην τιμη που ειπα. ΠΑρηγγειλα τελικα και εγω την genesis. Την περιμενω αυριο/μεθαυριο. Επεξ/σία 9 Ιουλίου 2018 από louben 3
fanis1234 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2018 Επειδή είδα ότι έγινε αναφορά στην MARKUS παραπάνω και ήμουν και εγώ στη φάση που έψαχνα καιρό για καρέκλα να ενημερώσω ότι έχει σε προσφορά το ikea Κηφισού την markus στα 125 ευρώ το vissle γκρι χρώμα και αν πάτε αύριο Πέμπτη (καθώς και κάθε Τρίτη) έχει άλλο ένα 10% μέσω deals for you της cosmote οπότε βγαίνει στα 112,5. Πάρα πολύ καλή τιμή για καρέκλα με φοβερές κριτικές σε γενικές γραμμές. Έχει λίγα κομμάτια αλλά απ' ότι είδα κάθε μέρα ανανεώνουν το stock. Μπορεί να αξίζει να μπει και σε ξεχωριστό θέμα, νομίζω είναι από τις χαμηλότερες τιμές που έχει παίξει.. 1 1
giorgionats Δημοσ. 12 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2018 23 ώρες πριν, fanis1234 είπε Επειδή είδα ότι έγινε αναφορά στην MARKUS παραπάνω και ήμουν και εγώ στη φάση που έψαχνα καιρό για καρέκλα να ενημερώσω ότι έχει σε προσφορά το ikea Κηφισού την markus στα 125 ευρώ το vissle γκρι χρώμα και αν πάτε αύριο Πέμπτη (καθώς και κάθε Τρίτη) έχει άλλο ένα 10% μέσω deals for you της cosmote οπότε βγαίνει στα 112,5. Πάρα πολύ καλή τιμή για καρέκλα με φοβερές κριτικές σε γενικές γραμμές. Έχει λίγα κομμάτια αλλά απ' ότι είδα κάθε μέρα ανανεώνουν το stock. Μπορεί να αξίζει να μπει και σε ξεχωριστό θέμα, νομίζω είναι από τις χαμηλότερες τιμές που έχει παίξει.. Σε ευχαριστώ για την ενημέρωση! Έστειλα φίλο μου και μου την αγόρασε με 112.5 τελική τιμή! Επίσης το διαθέσιμο απόθεμα ενημερώνεται συχνά από ότι κατάλαβα, αφού πριν την αγορά είχε 4 διαθέσιμες και τώρα 3... 1
louben Δημοσ. 13 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2018 ΠΑιδια παρελαβα και εγω την 50 και οι πρωτες εντυπωσεις ειναι εξαιρετικα θετικες. Υστερα απο δικη σας παροτρυνση δεν εβαλα τις πλαινες ταπες just in case (αφου απο οσα ειπατε υστερα δε βγαινουν, Απλα οι χειρολαβες τραβηγμενες τερμα πανω ελαφρως παιζουν δεξια αριστερα. Υπαρχει τροπος να σταθεροποιηθουν καπως? Επισης δε βρηκα πως δουλευει το tilt (αν και απο οτι ειπατε ειναι εξαιρετικα σκληρο). ΠΑντως η MArkus που ανεφερε ο φιλος παραπανω στα113 ευρω , για οποιον βεβαια εξυπηρετει το καταστημα Κηφισου , αποτελει εξαιρετικη εναλλακτικη, σε αυτη την τιμη, ΄λαμβανοντας υποψιν οτι δεν υπαρχουν 550 στο eshop προς το παρον (μαλλον πηρα την τελευταια).
nipoa Δημοσ. 13 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2018 γιατι τοσο τριξιμο οι genesis. καθε φορα που κουνιεμαι.. <ΣΚΡΙΙΙΙΤΣΣΣΣΣ> 1
brandonheat Δημοσ. 13 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2018 3 λεπτά πριν, nipoa είπε γιατι τοσο τριξιμο οι genesis. καθε φορα που κουνιεμαι.. <ΣΚΡΙΙΙΙΤΣΣΣΣΣ> Δεν έχω παρατηρήσει καθόλου τρίξιμο στην 550 όσο καιρό την έχω και την χρησιμοποιώ τουλάχιστον 4-5 ώρες την ημέρα. Να υποθέσω έχεις τσεκάρει ότι είναι πολύ καλά βιδωμένες οι έδρα και τα πλαϊνά χερούλια.
nipoa Δημοσ. 13 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) την χρησιμοποιω 10+ ωρες τη μερα. φυσικα και ειναι ολα βιδωμενα φουλ αλλα εχω παρατηρησει οτι μετα απο λιγο καιρο σα να ψιλο-ξεβιδωνουν .. οποτε που και που τις σφιγγω .. νταξει σιγα την καταπονηση κιολας 65 κιλα ειμαι την εχω ενα χρονο απο δε μπορω οτι εχω ενθουσιαστει αλλα οκ για τα λεφτα της απο προσφορα που την πηρα ηταν οκ... Επεξ/σία 13 Ιουλίου 2018 από nipoa
anivas11 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2018 Στις 11/7/2018 στις 5:10 ΜΜ, fanis1234 είπε Επειδή είδα ότι έγινε αναφορά στην MARKUS παραπάνω και ήμουν και εγώ στη φάση που έψαχνα καιρό για καρέκλα να ενημερώσω ότι έχει σε προσφορά το ikea Κηφισού την markus στα 125 ευρώ το vissle γκρι χρώμα και αν πάτε αύριο Πέμπτη (καθώς και κάθε Τρίτη) έχει άλλο ένα 10% μέσω deals for you της cosmote οπότε βγαίνει στα 112,5. Πάρα πολύ καλή τιμή για καρέκλα με φοβερές κριτικές σε γενικές γραμμές. Έχει λίγα κομμάτια αλλά απ' ότι είδα κάθε μέρα ανανεώνουν το stock. Μπορεί να αξίζει να μπει και σε ξεχωριστό θέμα, νομίζω είναι από τις χαμηλότερες τιμές που έχει παίξει.. Thank's Φάνη. Την πήρα και εγώ στα 112,5€. Ούτε μεταχειρισμένη δεν την βρίσκεις σ' αυτή την τιμή. Υπάρχει στην ίδια τιμή και μία σε κρέμ. (στο site δείχνει ροζ ) 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα