Προς το περιεχόμενο

[Gaming chairs] Genesis Nitro 550 black - red - blue - green 139€ @ Ε-shop

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η καρεκλίτσα τα σπάει στα 149 και μακάρι να την ξαναβγάλουν στα 139. Απο όλες της Genesis είναι η πιο vfm, ειδικά αν την πάρεις στα 139 που την έβγαλε 1 φορά μέχρι τώρα.

Αν και έχω πλέον την 770 το μεγαλύτερο αδερφάκι της και είναι μια χαρά η καρέκλα (ειδικά για τα 159 που την πήρα), μετάνοιωσα που δεν κράτησα την 550. Αυτό πιστεύω τα λέει όλα. ;) 

• Like 3
  • Απαντ. 227
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Σκέφτομαι να την πάρω και γω αλλά δεν είμαι σίγουρος για την άνεση (λόγω του ότι δε μπορώ να τη δω απο κοντά) και για την ποιότητα των υλικών (για τον ίδιο λόγο με πριν). 

Οκ, θα είναι σίγουρα πιο άνετη απο αυτή που έχω τώρα, οπότε κάνω μια παραχώρηση εδώ, αλλά φοβάμαι για τα υλικά. Όσοι την έχετε πιστεύετε ότι είναι στιβαρή? Θα αντέξει μερικά χρονάκια? 

Δε θα κάτσει ρινόκερος αν την πάρω, αλλά ένα άτομο κάτω των 100 κιλών, αρα δε θα τις ασκηθεί και τόσο μεγάλη πίεση. Επίσης δε με ενδιαφέρουν πολύ τα χερούλια, αν δω ότι δε βολεύουν θα τα βγάλω. 

Ευχαριστώ 

Δημοσ.

Δεν είμαι Gamer, αλλά η καρέκλα είναι θαυμάσια. Γερή κατασκευή, εάν και δεν είμαι, τα υπερβολικά κιλά. Σε relax time, για ταινιούλα είναι θαυμάσια, πολύ αναπαυτική!  Ήχους ή μυρωδιά, που διάβασα πριν την αγοράσω δεν αντιμετώπισα. Είναι πολύ καλή για την τιμή της. Την έχω περίπου 2 εβδομάδες.   

Καλή Αγορά :) για την δική μου γνώμη. 

• Like 2
Δημοσ.

Λοιπον τα φωτα σας σε κατι.

ΠΗγα χθες στον Κωτσοβολο της περιοχης μου και ειχε αυτην

https://www.kotsovolos.gr/site/gaming-gadgets/pc/periferiaka-pc/181782-sharkoon-skiller-sgs2-black/grey

Η οποια οπτικα μοιαζει με αυτη του θεματος. Τη δοκιμασα και αποκομισα μεικτες εντυπωσεις.

Για οσους γνωριζουν , ειναι ιδια ποιοτικως και κατασκευαστικως με αυτη του θεματος ή καμια σχεση?

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, louben είπε

Λοιπον τα φωτα σας σε κατι.

ΠΗγα χθες στον Κωτσοβολο της περιοχης μου και ειχε αυτην

https://www.kotsovolos.gr/site/gaming-gadgets/pc/periferiaka-pc/181782-sharkoon-skiller-sgs2-black/grey

Η οποια οπτικα μοιαζει με αυτη του θεματος. Τη δοκιμασα και αποκομισα μεικτες εντυπωσεις.

Για οσους γνωριζουν , ειναι ιδια ποιοτικως και κατασκευαστικως με αυτη του θεματος ή καμια σχεση?

Σε μηχανισμούς και design μοιάζει πολύ. Δεν την έχω δει από κοντά τη συγκεκριμένη Sharkoon αλλά αν την παζαρέψεις στα ίδια ή χαμηλότερα χρήματα από αυτή του θέματος, γιατί όχι;

Δημοσ.
26 λεπτά πριν, vagdesign είπε

Σε μηχανισμούς και design μοιάζει πολύ. Δεν την έχω δει από κοντά τη συγκεκριμένη Sharkoon αλλά αν την παζαρέψεις στα ίδια ή χαμηλότερα χρήματα από αυτή του θέματος, γιατί όχι;

Το εκανα αλλα δυστυχως βγαινει πολυ ακριβη (213 ευρω)>

Μια διαπιστωση που εκανα ειναι οτι αυτη του κωτσου εχει πολυ χαλαρο τιλτ (σε αντιθεση με της 550 που λενε διαφοροι που την εχουν).

Θα ηταν ενδιαφερον καποιος που ηδη εχει την 550 να μας πει εντυπωσεις. Θα ηταν χρησιμο σε πολλους αφου η 550 δεν υπαρχει πουθενα για δοκιμη ενω αυτη του κωτσοβολου ειναι πιο ευκολα προσβασιμη αφου καταστηματα κωτσοβολου υπαρχουν πολλα.

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, louben είπε

Το εκανα αλλα δυστυχως βγαινει πολυ ακριβη (213 ευρω)>

Μια διαπιστωση που εκανα ειναι οτι αυτη του κωτσου εχει πολυ χαλαρο τιλτ (σε αντιθεση με της 550 που λενε διαφοροι που την εχουν).

Θα ηταν ενδιαφερον καποιος που ηδη εχει την 550 να μας πει εντυπωσεις. Θα ηταν χρησιμο σε πολλους αφου η 550 δεν υπαρχει πουθενα για δοκιμη ενω αυτη του κωτσοβολου ειναι πιο ευκολα προσβασιμη αφου καταστηματα κωτσοβολου υπαρχουν πολλα.

Το tilt λόγω γεωμετρίας είναι δύσκολο. Ο λόγος είναι απλός. Ο μηχανισμός δεν βρίσκεται στο κέντρο αλλά λίγο πίσω, έτσι για να κάνεις tilt χρειάζεται να ακουμπήσεις πίσω και να σπρώξεις με τη γάμπα λίγο πάνω το εμπρόσθιο μέρος του καθίσματος (έδρας). Λειτουργεί, αλλά με δυσκολία σε σχέση με άλλες καρέκλες. Την έχω εδώ και λίγες μέρες την 550 και δεν χρειάστηκε να χρησιμοποιήσω το tilt από τη στιγμή που υπάρχει η κινούμενη πλάτη. Αν θέλω ανάπαυση την βάζω σε λίγο ξαπλωτή θέση και απλώς ακουμπάω με απενεργοποιημένο το tilt.

Ελπίζω να βοήθησε η άποψή μου. Αν ήσουν Ηράκλειο Κρήτης, ευχαρίστως να ερχόσουν για δοκιμή ;)

• Like 1
Δημοσ.

Μια χαζη ερώτηση. Τιλτ ειναι να πηγαινει μπρος πισω η πλατη ή ολη η καρεκλαμαζι με το καθισμα?

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, louben είπε

Μια χαζη ερώτηση. Τιλτ ειναι να πηγαινει μπρος πισω η πλατη ή ολη η καρεκλαμαζι με το καθισμα?

Όλη η καρέκλα (έδρα+πλάτη).

Δημοσ.
7 ώρες πριν, louben είπε

H 550 δηλαδη εχει και tilt και μηχανισμο να πεφτει η πλατη ή μονο το πρωτο;

Μονο να πεφτει η πλατη.

Δημοσ.
8 ώρες πριν, louben είπε

H 550 δηλαδη εχει και tilt και μηχανισμο να πεφτει η πλατη ή μονο το πρωτο;

Και τα 2, αυτό σου περιέγραψα παραπάνω.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
30 λεπτά πριν, vagdesign είπε

Και τα 2, αυτό σου περιέγραψα παραπάνω.

Tilt εχει μονο στη θεωρια, στην πραξη οχι. Αν προσπαθησεις να την κανεις προς τα πισω ,θα τσουλησει κανοντας το αδυνατο να το χρησιμοποιησεις.

Επεξ/σία από runner69
Δημοσ.

ΠΑιδια τελικα την παρήγγειλα και εγω σε μαυρο, σε μεγαλο βαθμο χαρη και στη δικια σας συνδρομη. Ημουν αναμεσα σε αυτη και τη Markus, αλλα καταλαβα οτι περα απο τη μεγαλη εγγυηση η εν λογω ειναι σαφως καλυτερη απο τη MArkus σε ολα τα επιπεδα.

Θα ηθελα να σας κανω μια ερωτηση σχετικα με τις διαστασεις της συσκευασιας. Περιπου τι διαστασεις εχει η κουτα για να δω αν χωραει με πεσμενα τα καθισματα κτλ. Απο οτι ειδα σε ενα βιντεο παιζει να ειναι 1Μ υψος αν καταλαβα καλα , οποτε υπαρχει θεμα.

Επισης βαρος συσκευασιας κατα προσεγγιση; Αυτο που ιδαβασα για 25 κιλα ισχυει?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...