ThanosR92 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2018 Καλησπέρα. Έχω αυτό εδώ το CPU Intel Core i7-4770 Box από το 2011 αλλά ποτέ δεν έχω αλλάξει πάστα. Διαβάζω παντού για αλλαγή παστας αλλά δεν έχω ιδέα και έχω κάποιες ερωτήσεις. 1) Σε το βοηθάει η αλλαγή; 2) Κατά πόσο είναι εύκολο να το κάνω και τι χρειάζεται; Ευχαριστώ πολύ.
BabisTs Δημοσ. 25 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2018 Με την αλλαγή της πάστας έχεις καλύτερες θερμοκρασίες....και μιας και μιλάμε για 7 χρόνια που δεν έχεις αλλάξει......σίγουρα θα δείς βελτίωση........Βγάζεις την ψύκτρα και καθαρίζεις την παλιά πάστα από την ψύκτρα και τον επεξεργαστή και στην συνέχεια τοποθετείς μία μικρή ποσότητα καινούργια πάστας στο κέντρο του cpu και μετά κουμπώνεις από πάνω την ψύκτρα.
NT1G Δημοσ. 25 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2018 Έχεις τον 4770 που κυκλοφόρησε το καλοκαίρι του 2013, ήδη από το 2011 ; 3
meletis_m Δημοσ. 25 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2018 Εάν δεν έχει ξανά προσπαθήσει , θα σου πρότεινα να πάς σε κάποιο κατάστημα ή τεχνικό να στο καθαρίσει και να σου αλλάξει πάστα στον επεξεργαστη
ThanosR92 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 25 Μαρτίου 2018 8 ώρες πριν, BabisTs είπε Με την αλλαγή της πάστας έχεις καλύτερες θερμοκρασίες....και μιας και μιλάμε για 7 χρόνια που δεν έχεις αλλάξει......σίγουρα θα δείς βελτίωση........Βγάζεις την ψύκτρα και καθαρίζεις την παλιά πάστα από την ψύκτρα και τον επεξεργαστή και στην συνέχεια τοποθετείς μία μικρή ποσότητα καινούργια πάστας στο κέντρο του cpu και μετά κουμπώνεις από πάνω την ψύκτρα. Κοίτα δεν έχω κάποιο πρόβλημα από θέμα επιδόσεων! Αξίζει άρα η όχι ? 6 ώρες πριν, NT1G είπε Έχεις τον 4770 που κυκλοφόρησε το καλοκαίρι του 2013, ήδη από το 2011 ; Ναι σορρυ δίκιο έχεις το 2013 είναι! 5 ώρες πριν, meletis_m είπε Εάν δεν έχει ξανά προσπαθήσει , θα σου πρότεινα να πάς σε κάποιο κατάστημα ή τεχνικό να στο καθαρίσει και να σου αλλάξει πάστα στον επεξεργαστη Ξέρουμε πόσο κοστίζει κάτι τέτοιο ?
meletis_m Δημοσ. 25 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2018 3 ώρες πριν, ThanosR92 είπε Ξέρουμε πόσο κοστίζει κάτι τέτοιο ? Υπολόγισε 20-25 ευρώ σε κάποιο κατάστημα. Πρόβλημα, δεν έχεις τώρα αλλά θα σου συνιστούσα εάν μπορούσες να το κάνεις.
3DJIN Δημοσ. 25 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2018 φιλε για ποιο λογο να το κάνεις; έχεις πρόβλημα με θερμοκρασίες; μην ψαχνεις αδικα να κάνεις κατι, γιατι καπως ετσι στραβωνουν τα πράγματα 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα