Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα φιλοι μου.Θελω καπου να καταληξω,δηλαδη,μια καλη επιλογη,ωστε να εχω απεριοριστη ομιλια  και καμποσα SMS καθως και ΜΒ.....Σημερα,ενας φιλος μου μου ειπε οτι εχει στην ΚΟΣΜΟΤΕ καρτοσυμβολαιο,με 1400 λεπτα ομιλια προς Κοσμοτε, και 900 λεπτα προς αλλα δυκτιο[Για μνμ & ΜΒ δεν τον ρωτησα].και πληρωνει το μηνα μονο 20 Ευρω.Ψαχνω εδω στα προγραμματα καρτοσυμβολαιου της κοσμοτε,αλλα δεν βρισκω κατι σχετικο.μηπως τελικα υπαρχει,αλλα,εγω δεν το βλεπω;;;σας ευχαριστω.

Δημοσ.

Καλησπέρα φίλε. Λογικά είναι προσφορά που του κάνανε. Πάρε ένα τηλέφωνο στις εταιρείες(στην προκειμένη στην cosmote) και ρώτα για προσφορές για καρτοσυμβόλαια. Αν σε καλύψει καμία, τη δέχεσαι και είσαι κομπλέ. Πάντως μην περιμένεις να σου κάνουν την ίδια ακριβώς προσφορά με τον φίλο σου. Μπορεί να είναι και διαφορετική.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Με απεριόριστη ομιλία δεν θα βρεις!! 

Δες εδώ τις επιλογές των συμβολαίων 

https://www.cosmote.gr/mobile/cosmoportal/page/HCG/section/Kartosymvolaio_prs

Εγώ έχω το τελευταίο κάτω κάτω το student και δίνω 10€ το μήνα. Όταν το έφτιαξα το είχαν σε προσφορά 

Αν έχεις κάποιον συγγενή φοιτητή με φοιτητικό πάσο, σε συμφέρει να το κάνεις student καρτοσυμβολαιο. Θα πάτε μαζί σε κατάστημα με το πάσο του! Αν έχεις και σταθερό Cosmote σου κάνουν 20% έκπτωση στο πάγιο. 

Επεξ/σία από lek88
Δημοσ.

Παιδια,σας ευχαριστω παρα πολυ.απο αυριο θα παω και στο καταστημα,εδω,της περιοχης μου,να δουμε τι παιζει.να ειστε καλα!

Δημοσ.

Οι προσφορές δεν είναι για όλους, έχει προσφορές ονομαστικές μέσα από συγκεκριμένη καμπάνια που κρατάνε και πολύ λίγο σε διάρκεια. Υπάρχουν και οι πιο "πασπαρτού" προσφορές οι οποίες μπορούν περισσότεροι πελάτες να τις εκμεταλλευτούν μέχρι να φτάσουν ένα συγκεκριμένο όριο πελατών που την έχουν πάρει όπου και εκεί ακυρώνονται. 

Ρωτώντας πας στην πόλη που λένε και στο χωριό μου. Παίρνεις και ρωτάς τι υπάρχει από προσφορές για κινητό, αναφέρεις και αν έχεις και σταθερό στην ίδια εταιρία στο ΑΦΜ σου και η προσφορά ίσως να καλυτερέψει ακόμα παραπάνω. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...