Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το ότι τα εξωτερικά είναι μόνο ηλεκτρικά είναι σημαντικό μειονέκτημα. 

Πιο επιρρεπή σε βλάβες λόγω πολυπλοκότητας και σε διακοπή ρευματος δε μπορεις να τα ανοιξεις - κλείσεις. Πρέπει να περιμένεις να έρθει το ρεύμα...

Φαντάσου π.χ. να θέλεις να πας ταξίδι ή να θες να κοιμηθείς ή σε ενα σεισμό ή ... και να μην έχει ρεύμα. 

Ή δεν κλειδώνεις το σπίτι ή περιμένεις να έρθει το ρεύμα. 

Δημοσ.

Εγώ έβαλα εξωτερικά με ιμάντα.Έφερα δύο τεχνίτες στην αρχή και οι δύο είπαν δε γίνεται πρέπει να μπει ηλεκτρικό.Δεν το θέλω γιατί είναι προβληματικά και με συχνές βλάβες γιατί όλοι βάζουν Κινέζικους μηχανισμούς με ότι αυτό συνεπάγεται.Τους εξήγησα πως μπορεί να γίνει αλλά και οι δύο ήταν αρνητικοί.

Τελικά έκανα την τοποθέτηση μόνος με ιμάντα και δουλεύει τέλεια.Πέρισυ έκανα ένα δοκιμαστικά να δω αν το πετύχω.Δουλεύει μια χαρά  και φέτος παρήγγειλα να κάνω και άλλα δύο. 

Συμπέρασμα.Για μένα απλά κοιτάνε την ευκολία τους.Δηλαδή πως να πάρουν τα λεφτά όσο γίνεται πιο γρήγορα και πιο εύκολα.

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, papoys1 είπε

Εγώ έβαλα εξωτερικά με ιμάντα.Έφερα δύο τεχνίτες στην αρχή και οι δύο είπαν δε γίνεται πρέπει να μπει ηλεκτρικό.Δεν το θέλω γιατί είναι προβληματικά και με συχνές βλάβες γιατί όλοι βάζουν Κινέζικους μηχανισμούς με ότι αυτό συνεπάγεται.Τους εξήγησα πως μπορεί να γίνει αλλά και οι δύο ήταν αρνητικοί.

Τελικά έκανα την τοποθέτηση μόνος με ιμάντα και δουλεύει τέλεια.Πέρισυ έκανα ένα δοκιμαστικά να δω αν το πετύχω.Δουλεύει μια χαρά  και φέτος παρήγγειλα να κάνω και άλλα δύο. 

Συμπέρασμα.Για μένα απλά κοιτάνε την ευκολία τους.Δηλαδή πως να πάρουν τα λεφτά όσο γίνεται πιο γρήγορα και πιο εύκολα.

Αυτό σημαίνει ότι υπάρχουν και με ιμάντα (δεν έκανες πατέντα).

Από που τα πήρες?

• Super Moderators
Δημοσ.

Το κακό με αυτά που έχουν ιμάντα είναι ότι μπάζει από την χαραμάδα του. :(

Δημοσ.
33 λεπτά πριν, DrLo είπε

Αυτό σημαίνει ότι υπάρχουν και με ιμάντα (δεν έκανες πατέντα).

Από που τα πήρες?

Εκεί που βάζουν μηχανισμό φτιάχνουν και με ιμάντα.Ότι παραγγείλεις. Εγώ από leroy τα πήρα και τα παρήγγειλα με ιμάντα.

Για τοποθέτηση άνοιξα μία τρύπα  2-3 εκατοστών πάνω από το σινάζι ανέβασα τον ιμάντα ψηλά βάζοντας ένα ροδάκι και από την τρύπα πέρασα τον ιμάντα στη μέσα μεριά.Αυτές τις μέρες θα τοποθετήσω το ένα από τα δύο που πήρα γιατί έβγαλα το παλιό συρόμενο έφτιαξα τα μερεμέτια στον τοίχο και θα κοιτάξω να ανεβάσω φωτογραφίες από την τοποθέτηση.☺️

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...