Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

είναι σίγουρο ότι κάποια στιγμή με ανασφάλιστο όχημα θα την πατήσεις και θα πληρώσεις τα 10πλάσια από αυτά που νομίζεις οτι θα γλύτωνες

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 3/24/2018 στις 5:04 ΜΜ, Grey29 είπε

έχω αφήσει το αυτοκίνητο μου ανασφάλιστο επειδή το χρησιμοποιώ απο ελάχιστα εως καθόλου, μια γνώμη θα ήθελα απο τους ειδικούς επι του θέματος για το αν αξίζουν κάτι προγράμματα της anytime με τα χιλιόμετρα. Διάβασα επίσης οτι στέλνουν προστιμα αβέρτα μετά από κάποιο διάστημα. ευχαριστώ εκ των προτέρων

Το πρόστιμο (250€ >1000cc) υποτίθεται ότι έρχεται πλέον κατόπιν διασταύρωσης στοιχείων από την εφορία και όχι ΑΝ σε πιάσει η τροχαία.

Τέλος προθεσμίας ήταν την Παρασκευή νομίζω ή την Πέμπτη

Επεξ/σία από Havik
Δημοσ.

δυστυχώς οι Έλληνες δεν έχουμε παιδεία και συνείδηση απο μόνοι μας να κυνηγάμε να ασφαλίσουμε τις περιουσίες μας αλλά και να σεβαστούμε τις περιουσίες των συμπολιτών μας! πρέπει να μας κυνηγάνε οι ασφαλιστικές και να μας ρίχνουν πρόστιμα για να βάλουμε μυαλό!

• Like 3
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Havik είπε

Το πρόστιμο (250€ >1000cc) υποτίθεται ότι έρχεται πλέον κατόπιν διασταύρωσης στοιχείων από την εφορία και όχι ΑΝ σε πιάσει η τροχαία.

Τέλος προθεσμίας ήταν την Παρασκευή νομίζω ή την Πέμπτη

Όχι ακριβώς, κατόπιν διασταύρωσης στοιχείων η ΑΑΔΕ θα στείλει ειδοποιήσεις, και μετά οι οδηγοί θα έχουν μια εβδομάδα προθεσμία για να τα ασφαλίσουν ώστε να γλιτώσουν το πρόστιμο.

• 5 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Είχα διαβάσει οτι έρχεται ειδοποίηση με πρόστιμο 250€ χωρίς χρονικό περιθώριο και αν δεν ασφαλιστεί το αμάξι παίρνουν άδεια, δίπλωμα κλπ με επιπλέον πρόστιμο 500€.

Δημοσ.

Δεν νομίζω ότι πρέπει να σκεφτόμαστε το πρόστιμο της Εφορίας ή της Τροχαίας για να ασφαλίσουμε το όχημά μας έστω και αν το κυκλοφορούμε ελάχιστα.

Πρέπει να σκεφτόμαστε καταρχήν τον εαυτό μας και πάνω από όλα τον συμπολίτη μας που δεν μας φταίει σε τίποτε αν πέσουμε πάνω του και του κάνουμε ζημιά.Πόσο μάλλον να παρασύρουμε ένα έστω και απρόσεκτο πεζό που θα πέσει πάνω μας και τον στείλουμε στο Νοσοκομείο.

Αν σκεφτούμε τις συνέπειες που θα έχουμε μετά νομίζω ότι δεν υπάρχει περίπτωση να έχουμε ανασφάλιστο το όχημά μας.

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...