Grey29 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2018 έχω αφήσει το αυτοκίνητο μου ανασφάλιστο επειδή το χρησιμοποιώ απο ελάχιστα εως καθόλου, μια γνώμη θα ήθελα απο τους ειδικούς επι του θέματος για το αν αξίζουν κάτι προγράμματα της anytime με τα χιλιόμετρα. Διάβασα επίσης οτι στέλνουν προστιμα αβέρτα μετά από κάποιο διάστημα. ευχαριστώ εκ των προτέρων
The Lord K. Δημοσ. 24 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2018 και πρόστιμα σκάνε και ειδικά αν το κυκλοφορείς, έστω και λίγο, το αμάξι δεν υπάρχει λόγος να το έχεις ανασφάλιστο! εκεί που νομίζεις οτι γλυτώνεις λεφτά στην πραγματικότητα κινδυνεύεις άμεσα να πληρώσεις τα πολλαπλάσια! αν ψαχτείς λίγο βρίσκεις αρκετά καλές επιλογές προσαρμοσμένες στις ανάγκες σου 4
m.Zara Δημοσ. 24 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2018 Ξέρω απο συγγενικό πρόσωπο που είχε το αμάξι ανασφάλιστο ότι εκτός απ το πρόστίμο σου αφαιρούν πινακίδες, άδεια κυκλοφορίας ακόμα και το δίπλωμα! με λίγα λόγια δεν αξίζει να ρισκάρεις σε καμία περίπτωση γιατί μετά τρέχεις και δεν φτάνεις. 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 24 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2018 Βρες την πιο φτηνη ασφαλεια και κανε την βασικη....Προς Θεου ουτε στιγμη ετσι και λογω προστιμου αλλα και πολλων αλλων σημαντικων παραγοντων.Σκεψου μονο τι θα παθεις αν τραυματισεις καποιον για να μην το παω και παραπερα... Πιθανον τωρα που το εχεις ανασφαλιστο αν δεν σου εχει ερθει ηδη προστιμο να σου ερθει . 2
meletis_m Δημοσ. 24 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2018 Εμένα με το 2ο αμάξι μου έπεσε ανασφάλιστο όχημα δήμου. Κατευθείαν Τροχαία , φταίχτης ήταν ο ίδιος , του τα άλλαξα ολα με γνήσια σε αμάξι 10ετίας. Κάνε 1 βασικό πακετό.Πλέον κάνουν και 3μηνο
Γιάννης Platano Δημοσ. 24 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2018 8 λεπτά πριν, meletis_m είπε Εμένα με το 2ο αμάξι μου έπεσε ανασφάλιστο όχημα δήμου. Κατευθείαν Τροχαία , φταίχτης ήταν ο ίδιος , του τα άλλαξα ολα με γνήσια σε αμάξι 10ετίας. Κάνε 1 βασικό πακετό.Πλέον κάνουν και 3μηνο Μακρυσα απο Δημοσια κλπ αυτοκινητα ...Θα σου βγαλουν συνηθως την πιστη να σε αποζημιωσουν αν εχουν αυτασφαλιση οπως της ΔΕΗ κλπ .
meletis_m Δημοσ. 24 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2018 Μόλις τώρα, Γιάννης Platano είπε Μακρυσα απο Δημοσια κλπ αυτοκινητα ...Θα σου βγαλουν συνηθως την πιστη να σε αποζημιωσουν αν εχουν αυτασφαλιση οπως της ΔΕΗ κλπ . Σε λιγότερο απο μια εβδομάδα ειχε λυθεί το θέμα. Ευτυχως δεν μου έκανε μεγάλη ζημιά. Μπήκαν όλα γνήσια στο Corsa
meletis_m Δημοσ. 24 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2018 12 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε Ειχε ασφαλεια κανονικα ή αυτασφαλιση ? Το αμάξι ήταν ανασφάλιστο. Η τελευταία ανανέωση όπως αποδείχθηκε ήταν πριν 6 μηνες. Έγινε συζήτηση στο χωριό , γιατί και τα υπόλοιπα αμάξια ήταν ανασφάλιστα 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 24 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2018 7 λεπτά πριν, meletis_m είπε Το αμάξι ήταν ανασφάλιστο. Η τελευταία ανανέωση όπως αποδείχθηκε ήταν πριν 6 μηνες. Έγινε συζήτηση στο χωριό , γιατί και τα υπόλοιπα αμάξια ήταν ανασφάλιστα Ποιος σε πληρωσε ο Δημος ?
meletis_m Δημοσ. 24 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε Ποιος σε πληρωσε ο Δημος ? Ναι ο Δήμος. Έκανε ο πραγματογνώμονας της δικής μου εταιρείας εκτίμηση της ζημιάς και έβγαλε το κοστολόγιο + εργασία σε δικό μου συνεργείο. Επεξ/σία 24 Μαρτίου 2018 από meletis_m 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 24 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Πολύ τυχερός στάθηκες.... Ίσως φοβήθηκαν καταγγελία για ανασφάλιστα. Επεξ/σία 24 Μαρτίου 2018 από Γιάννης Platano 2
Putman Δημοσ. 24 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2018 Hellas direct με 17 ευρώ κάνω.Βασικά προγράμματα με συμβόλαιο ανα μήνα αν θές.
Joshua21 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2018 7 ώρες πριν, Grey29 είπε έχω αφήσει το αυτοκίνητο μου ανασφάλιστο επειδή το χρησιμοποιώ απο ελάχιστα εως καθόλου, μια γνώμη θα ήθελα απο τους ειδικούς επι του θέματος για το αν αξίζουν κάτι προγράμματα της anytime με τα χιλιόμετρα. Διάβασα επίσης οτι στέλνουν προστιμα αβέρτα μετά από κάποιο διάστημα. ευχαριστώ εκ των προτέρων Πρόσφατα που το είχα ψάξει για το δικό μου αυτοκίνητο είχα διαπιστώσει ότι με το πρόγραμμα για 3.000 χλμ ετησίως θα γλίτωνα μόλις το 15% των κανονικών ασφαλίστρων. Δεν είναι όμως όλες οι περιπτώσεις ίδιες, μπορεί για τη δική σου να ισχύει κάτι διαφορετικό, μόνο εσύ ο ίδιος μπορείς να κρίνεις αν αξίζουν αφού πάρεις προσφορές. Επίσης όχι, δεν στέλνουν πρόστιμα, μια φορά έγινε αυτό πριν κανα χρόνο που έστειλαν πρόστιμα σε όλα τα ανασφάλιστα αλλά τελικά τα ακύρωσαν. Μόνο μετά από έλεγχο στο δρόμο βεβαιώνεται τέτοια παράβαση.
Grey29 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 26 Μαρτίου 2018 ψάχτηκα λίγο μετά τις συζητήσεις σας και πραγματικά αν ψαχτείς βρίσκεις ασφάλειες στα μέτρα σου! δεν υπάρχει καμία λογική στο να αφήσεις το αμάξι σου ανασφάλιστο και να ρισκάρεις οτιδήποτε με τόσα που συμβαίνουν 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα