achilles_g_ Δημοσ. 25 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2018 Έχουν χιούμορ αλλά ας κοιτάξουν να φτιάξουν μια ολολκηρωμένη φωτογραφική...Γιατί έτσι patient ήμουν κι εγώ και πήρα το mate 10 pro. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
plpapadopoulos Δημοσ. 25 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2018 16 ώρες πριν, Acrobatis7 είπε Ξεπλυμα χρηματος για τις επερχομενες μηνύσεις που δεν υπαρχει περιπτωση να μην γινουν! Ειδικα Αγγλια! Για ποιό λόγο ακριβώς να γίνουν? Η διαφήμιση είναι ελέυθερη. Καλά τους κάνανε και τους τρολλάρανε κιόλας. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Janoss Δημοσ. 25 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2018 Καλά κάνανε. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostasspil Δημοσ. 25 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2018 Καλα εκανε διαβαζω.. Σε αντιστοιχες κινησεις οταν Apple/Samsung τρολλαρουν η μια την αλλη, γιατι δεν διαβαζω παλι για πανεξυπνο μαρκετινγκ, αλλα για κομπλεξ, καταντια κλπ? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
plpapadopoulos Δημοσ. 25 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2018 5 ώρες πριν, Kostasspil είπε Καλα εκανε διαβαζω.. Σε αντιστοιχες κινησεις οταν Apple/Samsung τρολλαρουν η μια την αλλη, γιατι δεν διαβαζω παλι για πανεξυπνο μαρκετινγκ, αλλα για κομπλεξ, καταντια κλπ? Γιατί η Apple και η Samsung έχουν τερματίσει την αλλαζονεία. Ενώ όταν βλέπεις την Κίνα να τους τρολλάρει τόσο, είναι πραγματικά έξυπνο. Πάρα ταύτα, μια και έθιξες το συγκεκριμένο, όταν η Samsung έιχε βγάλει τη διαφήμιση με το Note 8 έξω από το fapple store και έλεγε "Upgrade to Note 8" στον τυπά, νομίζω ήταν επίσης hilarious. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostasspil Δημοσ. 25 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2018 1 hour ago, plpapadopoulos said: Γιατί η Apple και η Samsung έχουν τερματίσει την αλλαζονεία. Ενώ όταν βλέπεις την Κίνα να τους τρολλάρει τόσο, είναι πραγματικά έξυπνο. Πάρα ταύτα, μια και έθιξες το συγκεκριμένο, όταν η Samsung έιχε βγάλει τη διαφήμιση με το Note 8 έξω από το fapple store και έλεγε "Upgrade to Note 8" στον τυπά, νομίζω ήταν επίσης hilarious. Ηταν οντως. Απλως ερμηνευεται αναλογα με τις προτιμησεις του καθενος κι οχι με βαση τα ιδια κριτηρια, αυτο ειναι το προβλημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
plpapadopoulos Δημοσ. 25 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Κατ'εμέ, κινητό που κάνει πάνω από 350 ευρώ, ό,τι εταιρίας και να είναι, το θεωρώ κοροϊδία. Ας ψήνει και καφέ κι ας γκαστρώνει και κουνέλα από την κορυφή του Έβερεστ. Υπάρχουν τιμιότατα κινητά μεταξύ 165-350 ευρώ για να κάνουν όλοι τη δουλειά τους άνετα. Τα υπόλοιπα είναι θυματοποίηση και πολιτικές marketing πρός τον κάθε ματαιόδοξο. (Ταπεινή μου γνώμη κι άποψη). Επεξ/σία 25 Μαρτίου 2018 από plpapadopoulos 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iAndrew Δημοσ. 26 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2018 Απίστευτη προσπάθεια για Copy / Paste σχετικά με το design των smarphone αλλά και ακόμη αυτό το κάνουν λάθος. Δεν τραβάς ρε την προσοχή πως το λένε. Huawei όνομα και πράγμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 26 Μαρτίου 2018 Super Moderators Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2018 19 hours ago, plpapadopoulos said: Γιατί η Apple και η Samsung έχουν τερματίσει την αλλαζονεία. Ενώ όταν βλέπεις την Κίνα να τους τρολλάρει τόσο, είναι πραγματικά έξυπνο. Ναι αλλά αυτή η "αλαζονεία" οδήγησε την Huawei στο να βγάλει μια συσκευή στα 1000 ευρώ και με notch... Και το πρόβλημα δεν είναι στο notch αλλά στις εφαρμογές που (δεν) θα προσαρμοστούν σε αυτό... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgetsl Δημοσ. 26 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2018 καθαρα πολεμος πολυεθνικων ....απλα αγριεψαν οι τακτικες τους !! οι τιμες να πεσουν και ας βαλουν airbus να τραβαει πανό διαφημισης κοβοντας κυκλους πανω απο τα κεντρικα της apple και το αντιστροφο !!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
plpapadopoulos Δημοσ. 26 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2018 1 ώρα πριν, billdanos είπε Ναι αλλά αυτή η "αλαζονεία" οδήγησε την Huawei στο να βγάλει μια συσκευή στα 1000 ευρώ και με notch... Και το πρόβλημα δεν είναι στο notch αλλά στις εφαρμογές που (δεν) θα προσαρμοστούν σε αυτό... Δε θα διαφωνίσω μαζί σουσε αυτό. Και υπερτέλεια να ήταν η συσκευή και χωρίς προβλήματα, είναι αλλαζονεία εξίσου ο Κινέζος να μαγκεύει και να την πουλάει 1000 ευρώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manolinio11 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Στις 24/3/2018 στις 6:48 ΜΜ, nhzt είπε Ξέχωρα από την ξεφτίλα της Huawei για διαφημιστικό παραλήρημα, λες και μπορεί να ανταγωνιστεί τα iphone, δεν περίμενα τον Insomnia να το μεταφέρει ως είδηση, την ώρα που υπάρχουν πολύ πιο ενδιαφέρουσες άλλες ειδήσεις στο χώρο της τεχνολογίας π.χ. για τις μειώσεις των τιμών των Ryzen... συγνώμη αλλά είναι σα να ακούω ότι η Παολα έβαψε τα νύχια της μαύρα !!! Προσβολή προς τους Insomniacs. μα ειδη οι ναβαρχιδες της ειναι πολυ καλυτερες απο τα iphone.... μονο το ονομα και το prestise τους κραταει ακομα ψηλα αλλα κι αυτο σε λιγα χρονια θα αλλαξει.. βρηκαν το μαστορα τους apple και samsung.... τα καραγκιοζιλικια που σου φαινετε οτι κανει τωρα η huawei τα κανουν μια 10ετια τωρα οι αλλοι 2 τωρα σε πειραξε που δεν τα κανει η αγαπημενη εταιρεια σου? ξεκοληστε λιγο απο τον φανμποισμο... Υ.Γ κανενα κινητο δεν αξιζει πανω απο 600 ευρω και πολλα λεω... εκει αρχιζει και ξεφευγει και η huawei και ελπιζω να μη το συνεχισει γιατι θα φαει και αυτη χ στο μελλον.. υπαρχουν ακομα πολλες πορτοκαλιες.. Επεξ/σία 26 Μαρτίου 2018 από manolinio11 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nhzt Δημοσ. 26 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2018 1 ώρα πριν, manolinio11 είπε μα ειδη οι ναβαρχιδες της ειναι πολυ καλυτερες απο τα iphone.... μονο το ονομα και το prestise τους κραταει ακομα ψηλα αλλα κι αυτο σε λιγα χρονια θα αλλαξει.. βρηκαν το μαστορα τους apple και samsung.... τα καραγκιοζιλικια που σου φαινετε οτι κανει τωρα η huawei τα κανουν μια 10ετια τωρα οι αλλοι 2 τωρα σε πειραξε που δεν τα κανει η αγαπημενη εταιρεια σου? ξεκοληστε λιγο απο τον φανμποισμο... Υ.Γ κανενα κινητο δεν αξιζει πανω απο 600 ευρω και πολλα λεω... εκει αρχιζει και ξεφευγει και η huawei και ελπιζω να μη το συνεχισει γιατι θα φαει και αυτη χ στο μελλον.. υπαρχουν ακομα πολλες πορτοκαλιες.. Εγώ funboy; με Xiaomi redmi note 4; Ξεκινάς μια ρητορική μίσους, χωρίς να ξέρεις σε ποιον απευθύνεσαι, λέγοντας αρλούμπες.... Κατα την δική σου κρίση ότι είναι πανω απο 600€ δεν αξίζει, κατά την δική σου άποψη βρήκαν τον μάστορα τους οι Apple και η Samsung απο την Huawei και κάτι τέτοια τρελά. Λοιπόν κοιμήσου και όταν ξυπνήσεις πες μου αν η Huawei έχει καλύτερο SoC, καλύτερο λειτουργικό και καλύτερη τεχνολογία στις κάμερες, απο τα Apple και πες μου. Όλα τα άλλα είναι αμπελοφιλολογιες αυτων, που ότι δεν το φτανουν το κανουν κρεμαστάρια... Και να σου πω κάτι... και για μένα είναι ακριβό το αιφονι, αλλά μην μπερδεύεις την τεχνολογία με το χρήμα. Εκεί θα χάσεις... Καληνύχτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dts_Dimensions Δημοσ. 27 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Αδέρφια μετανοείτε!!! Μετά από πολύ διάβασμα καταλήγουμε στις γνωστές κόντρες Apple, Samsung and the rest!!! Σίγουρα υπάρχουν πολλοί "βλάκες" σαν και εμένα που έχουν δώσει πολύ χρήμα στην τεχνολογία (τηλεφωνία-pc-audio-video) και ότι κύκλωμα το διαπερνά ρεύμα χαμηλής τάσης/έντασης. Έχω δώσει χρήματα σε κινητά όπως: Apple, Samsung, Huawei, Xiaomi, Motorola, Sony, Ericsson, Nokia, Philips, Siemens και λειτουργικά: Ios, Android, Symbian...Mετά από πολύ σκέψη και χρήση καταλήγουμε στα εξής: Symbian δεν το συζητώ, δύσκολα τα πράγματα, άλλωστε φάνηκε! Μια παραπάνω ελευθερία την έχεις με τα Android κινητά, όμως με τρελό lag μετά απο κάποιους μήνες χρήσης στα high end και ίσως μετα από μερικές ημέρες στα midrange ή ακόμη και την πρώτη ημέρα!!! Τα Apple με τα μισά specs σε επεξεργαστές και ram τρέχουν το ίδιο μέχρι και την τελευταία ημέρα χρήσης τους και για αυτό δίκαια κάθονται στην κορυφή. Επίσης οι κάμερες είναι κάτι που οι υπόλοιποι έχουν πολύ δρόμο να διανύσουν αν θέλουν να φτάσουν την Apple. Οι καραμέλες του στυλ Μόστρα, όνομα, μούρι είναι το κερασάκι σε όλο αυτό που λέγεται apple Iphone. Κανένας δεν πρόκειται να δώσει ουτε ένα ευρώ εάν δεν έχει καταλάβει το όφελος μέσα από αυτή του την κίνηση. (Εξαιρούνται τα παιδιά με τα λεφτά του ΜΠΑΜΠΑ)!!! Αντιθέτως η Apple μπορεί να σου καλύψει και αυτήν σου την ανάγκη το να μοστράρεις και ένα καλό κινητό! Γιατί κακά τα ψέμματα, όλοι μας καμαρώνουμε όταν αγοράζουμε κάτι ακριβό! Δεν είδα ποτέ κανέναν προσωπικά να καμαρώνει για το φορτιστή της silver crest απο τα LIDL!!! Μιλώντας λοιπόν με ειλικρίνια όλα έχουν την τιμή τους και αν κάποιος σήμερα πουλά ακριβά είναι μαγκιά του δεν είναι όλοι οι πελάτες της Apple και τις Samsung τα θύματα και των υπολοίπων εταιρειών οι έξυπνοι της παρέας, ας συγκεντρωθούμε λιγάκι! Τώρα σχετικά με τις ενέργειες της Huawei καλά κάνει και λειτουργεί κατ' αυτόν τον τρόπο Επιθετικό marketing ονομάζεται και όχι κατινιά! Σε ένα άκρως καπιταλιστικό κόσμο ο ανταγωνισμός είναι ένα από τα βασικά του συστατικά. Ο σκοπός τους είναι να μαζέψουν πελάτες και αυτός είναι άλλος ένας τρόπος! Όλες οι εταιρείες προσφέρουν κάτι μέσα από τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους. Καλό πριν οποιαδήποτε αγορά θα ήταν ο καθένας από εμάς να έχει διαγνώσει τις ανάγκες του και μετά να προχωρά σε οποιαδήποτε αγορά. Οι περισσότεροι από εμάς αγοράζουμε πράγματα χρησιμοποιόντας τα στο 50% των δυνατοτήτων τους, εκτός βέβαια αν πρόκειται για επαγγελματική χρήση. Όλοι οι υπόλοιποι επιλέξαμε το ακριβότερο ή για να το γράψω σωστά, όχι το πιο φθηνό πάντα νομίζοντας ότι αγοράσαμε κάτι καλύτερο. Ε αμ ΔΕ!!! Απλά συνήθως το ακριβότερο κάνει περισσότερα πράγματα, όχι απαραίτητα την ίδια δουλειά από το φθηνότερο αλλά καλύτερα.... Τέλος πάντων σαν χρήστης Apple και αμέσως πριν Xiaomi θα πω: Έχω το Iphone 6s Plus 3 χρόνια και λειτουργεί όπως την πρώτη ημέρα, το xiaomi το άλλαξα στο 8μηνο γιατί η φωτογραφίες του ειδικά στην κίνηση ήταν για τον π@@τσο και η αυτονομία του σχετικά μικρή γιατί φορούσε τον Helio της Mediatek και το Samsung galaxy note 5 στον χρόνο γιατί άρχισε να κάνει νούμερα η κατα τα άλλα υπέροχη οθόνη που είχε!!! Και για τους Apple haters, αν δεν μπορείτε να αγοράσετε iphone X ή 8plus μην πάρετε xiaomi ή huawei...Πάρτε ένα iphone 6 εδώ από το φόρουμ, θα σας βγεί στα ίδια χρήματα με το καινούργιο σας xiaomi και παρόλο που θα είναι 3 ετών σε σχέση με τον ολοκαίνουργιο κινέζο, πάλι καλύτερο θα είναι με διαφορά! ΑΥΤΑ! Ελπίζω να μην σας κούρασα! Στις 25/03/2018 στις 9:39 ΜΜ, plpapadopoulos είπε Κατ'εμέ, κινητό που κάνει πάνω από 350 ευρώ, ό,τι εταιρίας και να είναι, το θεωρώ κοροϊδία. Ας ψήνει και καφέ κι ας γκαστρώνει και κουνέλα από την κορυφή του Έβερεστ. Υπάρχουν τιμιότατα κινητά μεταξύ 165-350 ευρώ για να κάνουν όλοι τη δουλειά τους άνετα. Τα υπόλοιπα είναι θυματοποίηση και πολιτικές marketing πρός τον κάθε ματαιόδοξο. (Ταπεινή μου γνώμη κι άποψη). Ωραία, συμφωνώ! Πήγαινε και πάρε το Lenovo k5 vibe plus που είναι μέσα στα κόστη που αναφέρεις και άμα δεν κάνει 2 reboot έχοντας το στο GPS (Sygic) και ταυτόχρονα να σε καλεί η μάνα σου στην γραμμή να μην με λένε! Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω πως θεωρείς κάτι κοροϊδία όταν δεν γνωρίζεις ούτε κάν τα βασικά λειτουργικά έξοδα μιας γραμμής παραγωγής? Επειδή κάποιες εταιρείες μπορούν και πουλούν φθηνότερα? Αυτό είναι το κριτήριο? Επεξ/σία 27 Μαρτίου 2018 από Dts_Dimensions Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikosjc Δημοσ. 27 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Στις 25/3/2018 στις 9:39 ΜΜ, plpapadopoulos είπε Κατ'εμέ, κινητό που κάνει πάνω από 350 ευρώ, ό,τι εταιρίας και να είναι, το θεωρώ κοροϊδία. Ας ψήνει και καφέ κι ας γκαστρώνει και κουνέλα από την κορυφή του Έβερεστ. Υπάρχουν τιμιότατα κινητά μεταξύ 165-350 ευρώ για να κάνουν όλοι τη δουλειά τους άνετα. Τα υπόλοιπα είναι θυματοποίηση και πολιτικές marketing πρός τον κάθε ματαιόδοξο. (Ταπεινή μου γνώμη κι άποψη). Μπορεί να είναι η ταπεινή σου γνώμη, αλλά δεν συμφωνώ! Όλα τα κινητά κάνουν άνετα τη δουλειά τους (να παίρνουν τηλέφωνο), ακόμα και αυτά των 30€. Αν είναι έτσι γιατί να πας στα 350; Καλώς ή κακώς όταν ανεβαίνεις σε χρήματα ανεβαίνεις και σε δυνατότητες και ποιότητα. Εγώ ας πούμε θέλω καλή φωτογραφική (όχι δεν μπορώ να κουβαλάω την dslr συνέχεια μαζί μου). Δυστυχώς δεν έχω βρει κινητό κάτω των 600€ που να με καλύπτει στην κάμερα. Το να πάρω οικονομικά μοντέλα (ακόμα και μεγάλων εταιρειών) και να βγάζω το παιδί μου σε μπλε απόχρωση και pixelιασμένο δεν το θέλω. Από τη στιγμή που έχω αυτές τις απαιτήσεις θα τις πληρώσω. Το αν θα τις πληρώσω 700, 800 ή 1000 ή ποια μάρκα θα επιλέξω εξαρτάται από το τι θέλω και πόσο αντέχει η τσέπη μου. Όχι όμως ότι τα κινητά αυτής της κατηγορίας έχουν τις ίδιες δυνατότητες με των 300-350€. Όσο για το θέμα της διαφήμισης, δεν το θεωρώ ξεφτίλα γιατί πρώτον έχει δεχτεί πόλεμο από τους "δυτικούς" που έχουν αρχίσει να φοβούνται και δεύτερον γιατί είναι πολύ έξυπνη και δημιουργεί το ανάλογο hype, οπότε γιατί όχι! Το έχουν κάνει κατά καιρούς σχεδόν όλοι! Επεξ/σία 27 Μαρτίου 2018 από nikosjc Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα