Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλά όλα τα specs

Αλλά 2600mah μπαταρία???

Από εμένα όχι,γτ με τέτοια ανάλυση οθόνης κιόλας θα φεύγει νεράκι....

Έπρεπε τουλάχιστον 3500mah να φοράει.

Επεξ/σία από stelios18120
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

2600mAh μπαταρία με 5.5" qhd οθόνη και sd 820 δεν νομίζω ότι θα βγάζει εύκολα τη μέρα.

Εδώ το s7 edge με 3300 3600mAh και αντίστοιχα χαρακτηριστικά και θέλει κάθε μέρα φόρτιση.  

Επεξ/σία από lionheart75
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γιατί, ποιο flagship κινητό με δυνατό SoC βγάζει δύο μέρες (με χρήση και δίκτυα ανοικτά εννοείται) ;

Να απαντήσω: ΚΑΝΕΝΑ

Η διαφορά είναι ότι αυτό του θέματος θα θέλει φόρτιση το βράδυ και θα έχει μείνει 5% ενώ το S7 Edge θα θέλει φόρτιση και θα του έχει μείνει 25%.

Και τα δύο φόρτιση θα θέλουν πάντως.

Επεξ/σία από mpokwsths
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

5 ώρες πριν, lionheart75 είπε

2600mAh μπαταρία με 5.5" qhd οθόνη και sd 820 δεν νομίζω ότι θα βγάζει εύκολα τη μέρα.

Εδώ το s7 edge με 3300 3600mAh και αντίστοιχα χαρακτηριστικά και θέλει κάθε μέρα φόρτιση.  

Συμφωνώ, αλλά στην περίπτωση του moto z, μπορείς να βάλεις το Moto TurboPower™ Pack και να προσθέσεις άλλα 3400 mah.

Επεξ/σία από jeetkunedo
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, mpokwsths είπε

Γιατί, ποιο flagship κινητό με δυνατό SoC βγάζει δύο μέρες (με χρήση και δίκτυα ανοικτά εννοείται) ;

Αν μιλάμε για flagship Android, ναι, μα...

iPhone plus δοκίμασες; Εξαιρετική διάρκεια μπαταρίας....

Επεξ/σία από deadp
Δημοσ.
4 hours ago, mpokwsths said:

HTC  10. Περίπου δυο μέρες με τα πάντα ανοιχτά, mail και σύγχρονισμο με gear s3 frontier.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

HTC 10 έχω φίλε. Και διαφωνώ μαζί σου.

Με χαλαρή χρήση βγάζει πάνω από 2 ημέρες. Αλλά αν ζορίζεται θέλει φόρτιση κάθε μέρα.

55 λεπτά πριν, deadp είπε

Λυπάμαι αλλά το S7 Edge του ρίχνει στα αυτιά. Και στο IPhone 7 και στο 6S Plus. (Οι μετρήσεις των gsmarena και arstechnica αυτό δείχνουν)

Γενικά το S7 Edge φαίνεται να έχει την καλύτερη αυτονομία από τα flagships των τελευταίων ετών.

Αλλά ακόμα και αυτό αν το σκίζεις, για να βγάλεις την επόμενη μέρα χρειάζεται φόρτιση.

Επεξ/σία από mpokwsths
Δημοσ.
20 ώρες πριν, mpokwsths είπε

HTC 10 έχω φίλε. Και διαφωνώ μαζί σου.

Με χαλαρή χρήση βγάζει πάνω από 2 ημέρες. Αλλά αν ζορίζεται θέλει φόρτιση κάθε μέρα.

Λυπάμαι αλλά το S7 Edge του ρίχνει στα αυτιά. Και στο IPhone 7 και στο 6S Plus. (Οι μετρήσεις των gsmarena και arstechnica αυτό δείχνουν)

Γενικά το S7 Edge φαίνεται να έχει την καλύτερη αυτονομία από τα flagships των τελευταίων ετών.

Αλλά ακόμα και αυτό αν το σκίζεις, για να βγάλεις την επόμενη μέρα χρειάζεται φόρτιση.

θα θελες 

Επισκέπτης
Δημοσ.
22 ώρες πριν, deadp είπε

τωρα κανεις πλακα.. 

Δημοσ.
22 λεπτά πριν, ziaba είπε

θα θελες 

Για την ακρίβεια ΔΕ θα θελα. Δεν είμαι ιδιαίτερα fan της Samsung.

Αλλά πες μας ποιο flagship εσύ θεωρείς ότι έχει καλύτερη αυτονομία. Δεν μπορώ να σκεφτώ κάποιο άλλο.

Τα μόνα που το φτάνουν, σύμφωνα με gsmarena, είναι το Huawei Mate 10 Pro και το LG V30.

Εδώ το S7 Edge.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...